Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Nem mondhatnám, hogy ma este unatkoztam volna. Mikor jöttem hazafele, beugrottam egy boltba, hogy vegyek procit, azt nem sikerült. Viszont ''érdekes'' dolgokat tudtam meg, aminek holnap utánajárok (részleteket talán majd akkor...).
Hazajöttem, és én is megettem az idei év egyik legfinomabb sárgadinnyéjét ( a görögöt jobban szeretem). Aztán telefonált egy ifjú hölgyemény a téonlájntól, hogy már Acsádon is van lehetőség ADSL-re, és akarom-e ismét kérni a beköttetést. Én meg mondtam neki, ha 2 héttel ezelőtt szól, akkor egyértelmű igen lett volna a válasz, de most jobb áron nagyobb sávszélt kapok (ami félig igaz, mert 1 éven át havi 5e-ért 512/512 mikrós net lesz hamarosan). További téonlányos dolgot is kérdeztem tőle. Volt egy fél éves hűségszerződésem az axeleróval Kombi15-re. Ez június végén lejárt. De ők ''szolgáltatták'' tovább, amíg le nem mondtam. 0 adatforgalom mellett is fizetni kell, szörnyű rablóbanda
Mondtam neki, hogy én nem fogom a most kijött 3k-s számlát kifizetni. Megnézte a gépben, és mondta, hogy várjam meg az augusztusi korrekciós számlát, ezt ne fizessem be. Most már csak azt nem tudom, hogy ha a rendszer naprakészen tudja tárolni az előfizetés állapotát, akkor a 18-án feladott levélben miért szerepel még mindig a teljes hónap?
Asszem egy darabig nem leszek az ügyfelük, pedig lehet, hogy mégis jobban jártam volna az adsl-lel, mert az mégiscsak kevésbé függ az időjárástól, meg azt egyszer már belőttem Linux alá.
Tudom, írjak blogot... de olyan ritkán történik ennyi minden velem, naplóhoz meg nincs türelmem
Aktív témák
- Amazon Prime Video
- Eredeti játékok OFF topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore café
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Entware topik
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Eladó PXN V9 Kormány szett PC-hez és Konzolokhoz
- Lenovo Thinkpad T14 Ryzen 5 4650u/8GB/256GB SSD/14"FHD laptop
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3060 12GB eladó
- DELL OPTIPLEX 7010 SFF PC, I5-3570 CPU, 2 GB R5 430 VGA, Windows 10
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondtam neki, hogy én nem fogom a most kijött 3k-s számlát kifizetni. Megnézte a gépben, és mondta, hogy várjam meg az augusztusi korrekciós számlát, ezt ne fizessem be. Most már csak azt nem tudom, hogy ha a rendszer naprakészen tudja tárolni az előfizetés állapotát, akkor a 18-án feladott levélben miért szerepel még mindig a teljes hónap?
Asszem egy darabig nem leszek az ügyfelük, pedig lehet, hogy mégis jobban jártam volna az adsl-lel, mert az mégiscsak kevésbé függ az időjárástól, meg azt egyszer már belőttem Linux alá.