Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• crab

senior tag

válasz DoubleD #4787 üzenetére

sajnálom, hogy be lett zárva a topic, egészen megindított ugyanis én is hasonló cipőben járok:) terveztem, egy hasonló nyitását, mert június 12.-én volt 3 éve, hogy előszöra ph-ra jöttem, nincs másik oldal amire dátum szerint emlékeznék:)
    de letettem róla, megelégedtem annyival hogy magamban ünnepeltem és nosztalgiázgattam. tényleg nagyon jó volt látni ahogy fejlődött az oldal és belegondolni is szörnyű hogy mennyi időt töltöttem itt el, bár ez inkább érdem a ph részéről. szóval csak így tovább és gratula az eddigi kitartó munkáért.:)

egyébként akik puffogtak valszeg azért, mert bennük nincs még meg ez az érzés:)

• VladimirR

nagyúr

egyebkent az altalad emlitett nevekbol Den-t latni olykor, de mar korantsem olyan suruseggel, mint annak idelyen, s hozzaszolasszamban is lemaradt mar (emlekszem, mikor en regeltem (de lehet, meg csak guest-kent irogattam), mar akkor is ilyesmi alairasa volt valakinek: meg 5386 hozzaszolas, es utolerem Den-t - a szam nem pontos, de a nagysagrend kb stimmel)
    localhost is irogat neha, legutobb itt lettam => Bővebben: link

egyebkent nem dj mixer-re gondoltal? (csak mert hold-dal egyutt szerepel, s dj mythos nem renitens, s meg mindig aktiv juzer

• erdeya

senior tag

Miért van az, hogy ha speciel én írom, hogy ''van már ilyen topic'' meg ''minek még egy ilyen-olyan topic'' akkor minden rossznak elrontója vagyok. De ha Vlad mester (?) irja ezt a [kiszedem, mert bunkóság] vastagított linkjeivel, akkor ő a [szerk] rendes gyerek?
    Látszik, hogy unja az egész fórumot. Módosítani úgysem fog tudni rajta. Megszokni vagy megszökni... adott a lehetőség.
    Rólam meg illene leszálni.

Ezt nem neked címeztem DoubleD, csak válasz gombot nyomtam, mert ugye a topikod kapcsán merült mindez fel.

És még egy gondolat: Kedves VladimirR! A szóbanforgó topicot egy MOD zárta, és nem én. De még csak nem is az én javaslatomra. Nem hiszem, hogy a modik bármit is azért tennének, mert én mondtam. Szóval a megfelelő plénum előtt lehet reklamálni. A Topickill dolgot visszautasítom.

szerk: A békesség kedvéért: tisztelem és elismerem munkásságodat, de az örökös morgolódás nem jó dolog. Az utóbbi időben mindig Stokes (tudjátok, a Csengetett Mylord? c. komédia házsártos komornyikja) jut rólad eszembe. Eddig is megvoltunk egymás mellett, remélem ezután is.
    A legjobbakat kívánva: Vérboci

[Szerkesztve]

Aktív témák