Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Mesesajt!
De nagyon szerettem. Már sehol nem lehet kapni?
Esmein mondata meg megállná a helyét a nap tapasztalatai között, vagy mi a szösz a topik címe...
Más:
Csütörtök óta fáj a fogam, amibe egy csapos fogat tettek. Pénteken még bíztam benne, hogy elmúlik. De holnap rátelefonálok a dokira, hogy nem lesz ez így jó, csináljon vele valamit. Így nem mehet rá a korona, mert megőrülök, az utóbbi napokban több gyógyszert ettem, mint az elmúlt kb. 5 évben. Igaz, ebben az is közrejátszott, hogy az elmúlt 5 évben kb. 3 szemet ettem, de akkor is... az Apranax se igazán segít. Ami még zavar: az állandó fémes íz a tömött fog körül. Nem akarom elhinni, hogy a csávó nem tudta azt a régi igazságot, hogy 1-nél több féle fém ne legyen a szájban. És természetesen pont a mellette levő fogban van egy méretes amalgámtömés. Ha továbbra se lesz hajlandó elmúlni a fájdalom, kénytelen leszek kihúzatni, amit nem igazán szeretnék
Aktív témák
Hirdetés
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De nagyon szerettem. Már sehol nem lehet kapni?