- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Csak magadat minősítetted azzal a hozzászólással.
Nekem semmi bajom mbittel. Mindig is voltak különcök, akik olyanokat mertek megtennni, amiért mások hülyének nézték őket.
Nagyon sok ilyen ember alkotott később olyat, hogy csak leshet az ember.
(Egyébként is , szerintem akárminek a feltalálásához kell egy kis elmehunytság.
)
Számomra is rögtön világos volt, hogy kb lesajnálod. Bár szvsz ezzel lejáratod magad.
''Egy antiszociális, mentálisan instabil szerencsétlen, aki most mbit néven bomlasztja a közösséget.''
Erre gondoltam konkrétan....
Abszolút nem antiszocális, szinte naponta beszélgetek vele msnen. Mentálisan instabil? Lehet én is az lennék , ha lennének ötleteim, de mindenki csak belémrúgna. Szerencsétlen? Abszolúte nem. Bomlaszt? Én eddig nem vettem észre.Inkább az olyanok bomlasztanak, akik állandóan kötözködnek, beleugatnak, és fikáznak valakit, vagy valamit.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- LEGO klub
- Óvodások homokozója
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HORI Force Feedback Truck Control System (HRPC0400)
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER OPTIMUM PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 S 6GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ ASUS B760 CORE I5 14400F GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest