Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
-
tiv83us
veterán
Ez mind rendben van, csak ne lenne ez az rgb ilyen ''szereny''...

Valahogy o is siman lesajnal mindenkit, hogy ''he, te ezt hogy-hogy nemtudod'', miutan olyanokat beszel, hogy meg o sem igazan tudja hogy mirol van szo...
MárK:: en is teljes mertekben igazat adok, hiszen leirtam, hogy az lenne a legjobb ha a faji-kerdessel kapcsolatos velemenyeket jobb lenne nem megosztani, en csak a topic zaras utani beirogatasnak nem voltam tulzott hive.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Vállalom véleményem, mint mindig. Sehol sem azt írtam, hogy a ''feltalálásaival'' van bajom. Merthogy nem azokkal van. Hanem azzal, ahogy azokkal bánik, akik nem úgy gondolkodnak, ahogy ő. Abban a pillanatban, ahogy valaki ellentmond neki, az már csak hülye lehet, és jön a jól ismert ''nem értel hozzá''. Erre mondom azt, hogy antiszociális. Az pedig, hogy nem képes felfogni a többiek ellenérzéseit a viselkedésével kapcsolatban, rávilágít a mentális problémáira. Nem értem, hogy ez a véleményem mennyiben minősít engem, de természetesen vállalom.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest