Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Aktív témák
-
domedee
senior tag
Mennyit érhet most egy majdnem egy éves LG-4081B dvd-író? Semmi baja nincs, csak régi, ezeket tudja:
DVD+RW:8x/4x, DVD-RW:4x/2x, DVD-RAM:3x, DVD-ROM:12x, CD:24x/16x/32x
ezt cserélném le. -
domedee
senior tag
persze, hogy többet ér, a kényeztetés meg már megvolt
, most éppen dorombol a Cica. ilyenkor már nincs szívem felkelteni, meg ált. ilyenkor tudok jobban fórumozni, dolgozgatni, éjszakai bagoly vagyok. napközben vele, éjszaka itt (bár azért nappal is idetévedgetek, morci is néha...
, ezért olvasgatom ilyenkor a PH!-t. -
domedee
senior tag
dehogy megyek, szándékozok maradni, leszek én még egyszer, úgy sok év múlva (magamat, és az antigrafomániámat ismerve, min. 3-4 év) PH! xxxxxxx
... majd eljön az is egyszer..., bár ha jobban meggondolom, ahelyett, hogy itt fórumoznék, meg tanulnám a PS-t, vagy írnám a szakdogámat, bebújhatnék a barátosném, az én cicám mellé az ágyikóba, aki itt alszik mögöttem 2 méterre 
-
domedee
senior tag
na akkor átlépnék a senior tagok közé... köszike a PH!-nak az itt eltöltött kellemes percekért

[Szerkesztve] -
domedee
senior tag
Ha jól tudom, ugye 802 db hozzászólás kell a senior tagsághoz?
bár nem vagyok ranghajhászó, de akkor mindjárt elérem...még 2
Aktív témák
Hirdetés
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, most éppen dorombol a Cica. ilyenkor már nincs szívem felkelteni, meg ált. ilyenkor tudok jobban fórumozni, dolgozgatni, éjszakai bagoly vagyok. napközben vele, éjszaka itt (bár azért nappal is idetévedgetek, morci is néha...
, ezért olvasgatom ilyenkor a PH!-t.
... majd eljön az is egyszer..., bár ha jobban meggondolom, ahelyett, hogy itt fórumoznék, meg tanulnám a PS-t, vagy írnám a szakdogámat, bebújhatnék a barátosném, az én cicám mellé az ágyikóba, aki itt alszik mögöttem 2 méterre