Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Aktív témák
-
Integra
titán
hahaha
Bővebben: link...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
tudtad hogy a mcdonald's-nak itthon van két háza, amiben leukémiás gyerekek gyógyulnak? ráadásul családjuk is beköltözhet hozzájuk, és nagyon szép tiszta igényes környezetet biztosítanak.
a mekikben az az átlátszó persely amibe az emberek dobálják a pénzt, az mind ennek a két háznak a finanszírozására megy az utsó fillérig.
igaz itthon még nem azért mert tudatosan tudják hogy erre megy a pénz, hanem azért mert nehéz a zsebük az aprótól és zavarja őket... de ez idővel változni fog!
ez a nike karszalag is ez a kategória, minden fillér erre megy, itt nincsen semmi sumákolás....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
HAHAHA
Bővebben: link...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
na, a mai reggel betette a lécet, tényleg felmondok...
megcsinálok még pár dolgot, kifizettetem magam, aztán szépen csöndesen távozom...
faszkivan az ilyen cégekkel...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
-
Integra
titán
naná
jut eszembe 2 all,
ha yahoo-s mail fiókot akarok beállítani outlookban, akkor a fiókbeállításoknál mit kell a bejövő levelekhez (POP3) beállítani? mail.yahoo.com vagy mit?
mert azt vágom, hogy a kimenőhöz az internet szolgáltatómat kell.
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz S.u.l.i.r.o #926 üzenetére
mi volt a vita tárgya?!
-
Integra
titán
válasz S.u.l.i.r.o #938 üzenetére
pfffff, hallod...
haha, tiszta ovi... bocs, ha jól olvastam akkor már gimi
''Viktor77: engem is szararcú kis buzinak láttok a fórumról, tudom. De mondjuk Vangelis tanusithatná, hogy nem vagyok az.''
látod ez ''igaz'' engem meg egy nagyarcú nagyszájú egoista nagy buzinak látnak a fórumon. és? na jó, a buzi nem igaz, mert szigorúan csak nőkkel csinálom...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
na tessék, újabb baromság
Bővebben: link
kérem kapcsolja ki...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
mondjuk ezt!!!!
-
Integra
titán
szigorúan hanggal együtt!!!
-
Integra
titán
nagyon babaaa ez a skype
-
Integra
titán
nem tudja vki, hogy ezt miért csinálja????
-
Integra
titán
hűűűazannya, hogy felforrósodott a topic ezen...
asszem elkell eresztenem egyet, mindenki megnyugtatására:
uuuuuuuuuuuuuuuuuuussssszzzáááááááááááááááááááááááááááá...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
jó nagyot nyekkent ma a ph
-
Integra
titán
valaki eltudja árulni, hogy miért váltott át a boot vinyóm PIO-ra??????
DMA if available van mindenhol beállítva, minden más DMA-ban megy, egyedül a primary masterem nem. de hogy miért, fogalmam sincsen.
kikapcsoltam, beraktam egy rack-et, másoltam, aztán kikapcs, rack ki, és most meg csak pio-ban hajlandó menni
valami elbaszott lassú érthető okokból a gép
valami 5let????...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest