Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na jó, bevallom: az OFF TOPIC mégis OFFolásra való. (Ezért volt a smiley)

Ez a topik egy kötetlen beszélgetés színhelye, ahol gyakorlatilag bármiről lehet dumálni ami a fórum alapelveit nem üti. (Ugyanakkor nem egymástól független hozzászólások halmaza (avagy ''mindent-belehányunk-topik''), és nem is chat.)
Érettségi: Úgy látom félreértettétek azt hogy ''nem akarok javítani''
Azért írtam hogy akik tudják hogy már túl vagyok eme nagy eseményen, azok nehogy azt higgyék magam miatt érdekel.
(Csak azért kérdeztem hogy idén mikor van mert nem akarok lemaradni az ismerősöknek sok sikert kívánással.)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Csak azért kérdeztem hogy idén mikor van mert nem akarok lemaradni az ismerősöknek sok sikert kívánással.)