Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Gambit
őstag
Jah, de minek. Elcsesztem mindkét zh-t szerintem. Az a baj, hogy hiába tanulok egész éjjel, másnap a fáradtságtól nem jut eszembe semmi.

BenJoe: Dehogy, akkor voltam először. De Killerman-nek beígértem, hogy megpumpálom festékkel, márpedig egy kisdobos mindig igazat mond!
Szerk: Ja, azt hittem a paintballra gondolsz. A lövészetet már abbahagytam, elmúlt az újdonság varázsa. Meg nem annyira szerettem versenyekre járkálni, az meg hozzá tarozott. De van fegyverismereti vizsgám, meg megtanultam lőni mindenféle fegyverrel, szóval volt haszna. (Ja, meg az egyik ob érmemre az van írva, hogy ''mesterlövész'', ezzel lehet jókat poénkodni.
)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)