Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Gambit
őstag
Jah, de minek. Elcsesztem mindkét zh-t szerintem. Az a baj, hogy hiába tanulok egész éjjel, másnap a fáradtságtól nem jut eszembe semmi.

BenJoe: Dehogy, akkor voltam először. De Killerman-nek beígértem, hogy megpumpálom festékkel, márpedig egy kisdobos mindig igazat mond!
Szerk: Ja, azt hittem a paintballra gondolsz. A lövészetet már abbahagytam, elmúlt az újdonság varázsa. Meg nem annyira szerettem versenyekre járkálni, az meg hozzá tarozott. De van fegyverismereti vizsgám, meg megtanultam lőni mindenféle fegyverrel, szóval volt haszna. (Ja, meg az egyik ob érmemre az van írva, hogy ''mesterlövész'', ezzel lehet jókat poénkodni.
)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- sziku69: Szólánc.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)