Hirdetés

Aktív témák

• K G S

tag

válasz Esmein #1203 üzenetére

Itt csak elkapja a szemedet :D Esmein

Na a mai napon történt csuda jó dolog, amire msn nevemből is lehetett következtetni, de leírom.
    Öcsém itten állt mellettem és egy idő után elindult ama ajtó féle irányába. Egyedi fejéből kipattant küldetése kezdetekór a 3m-es füles kábel úgy gondolta, hogy minden áron vele tart, de mivel magától nem tud közlekedni, ezért a lábára akazkodva próbálta megoldani ezt a gondot, sajna nem gondolva arra hogy az egyik végén maga a füles van, a másik végén pedig a kicsi fekete erősítő, ami a gépen stabilan foglal helyet. Valamilyen okból kifolyólag mégis úgy döntött a pillanat, hogy a black box indult el és megkínálta az útjába eső lifttel teli pohárból a billentyűzetet, amit az késséggel el is fogadta. Természetesen a biller gombjai közötti csatornában nézni való módon elterült a műcukros lé. Eme esemény után öcsém fülét megkínáltam egy b@zd meg szóval, ami el is érte címzettjét. :D Ezek után billert kezembe vettem és kicsiny kupa fölé tartva távozásra ítéltem ama nevezett italt, és mivel ragadós állapotban nem jó használni a pötyögtetőt, ezért operáció következett, amihez ugyebár a csavarhúzó a legjobb eszköz. Felnyitva eme száz x gombos jószágot, megállapítottam, hogy a gyártók számítottak arra az esetre, hogy néha a billentyűzet is megszomjazik. Szerencsére 2 rétegen keresztüli védelemmel álldták meg, megakadályozva, hogy az igen tisztelt rövidzár bácsi látogatást tegyen az egyes alkatrészekkel. Ezek után már csak a fürdetés következett, kézbe a biller finoman ragadós részei és kádba vele, ahol egy sokkoló hideg szegedi klóros vetett véget a ragadós élménynek. Mivel lusta vagyok, eddig ilyen élményben nem volt része neki, ezért a liften kívül sok más is napvilágra került, amiből egy parókát és egy családnak való napi kenyéradagot lehetett volna összeállítani. Elfogadva tisztaságát szárítást tűztem ki neki fél órás célnak az ablakpárkányon, ahol végül el is nyerte az összeszerelhető állapotát. Operációs eszközt megint kezembe és szépen öszzeillesztve egyes részeit elnyerte kiinduló állapotát, csak ama lé nélkül és csoda folytán előkerült eredeti virító fehér színe.

Amúgy jól vagyok :D

[Szerkesztve]

Aktív témák