Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
törölt tag
De miért engem szivatnak?
Világosan elmondtam nekik talfonba hogy mit kéne csinálni, erre ''hát én azt nem tudom''.
meg se próbálja.
Bezzeg winxpt neki tud álni telpíteni a kis pöcs haverjával
(
Az a formatálás volt az utcsó útja a vinyójának, és ezen röhögök.
D mert mást nem tudok csinálni. Amikor meg kérdete hogy mit csináljon a régi gépével, mondom amit akar, aszsonyga akkor szétveri kalapáccsal. Mondom tedd azt.
lehet hogy az egész storyt minden apró mozzanatra leírom mint Gozso, szerintem legalább olyan brutko lenne. és án kis naiv még azt hittem hogy Gozso szinezíói a történetet. Ezennel most bocsánatot kérek, mert én ugyan azzal szembesültem

Aktív témák
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
meg se próbálja.
D mert mást nem tudok csinálni. Amikor meg kérdete hogy mit csináljon a régi gépével, mondom amit akar, aszsonyga akkor szétveri kalapáccsal. Mondom tedd azt.
lehet hogy az egész storyt minden apró mozzanatra leírom mint Gozso, szerintem legalább olyan brutko lenne. és án kis naiv még azt hittem hogy Gozso szinezíói a történetet. Ezennel most bocsánatot kérek, mert én ugyan azzal szembesültem