Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Trak
addikt
válasz
Loretto
üzenetére
Igen mindenhol ezt mondják, nehogy jól használd az aksit
Elvileg ezeket az új aksikat akármikor lehet tölteni... de én mindig lemerítem teljesen, hogy már be se tudjon kapcsolni, és így sokkal tovább bírja, és sokkal tartósabb is. A régi 3330-asommal is így csináltam, és a 2 éves aksija, majdnem olyan jó volt, mint amikor vettem.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Garanciás Zalman házak!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elvileg ezeket az új aksikat akármikor lehet tölteni... de én mindig lemerítem teljesen, hogy már be se tudjon kapcsolni, és így sokkal tovább bírja, és sokkal tartósabb is. A régi 3330-asommal is így csináltam, és a 2 éves aksija, majdnem olyan jó volt, mint amikor vettem.