Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
nagy kérdésem lenne
mit eszik egy katica?
mert nemrég berepült hozzám egy,nincs szívem kinyírni,de ha már ittvan,legyen jó sora
-
lol
senior tag
Üzenem annak akinek megígértem, hogy megnézem a digitalmindban > a gecube 9600pro tényleg 22800bruttó pénz!
ps.: és van is raktáron
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Valami oknál fogva nekem műinfósként filozófiát kell tanulnom...
Na mindegy, lényeg hogy olvasok egy könyvet, épp Arisztotelésznél tartok. Van tőle egy idézet:
''A nő elrontott férfi...A nők egyetlen erénye, hogy kevesebbet esznek a férfiaknál, egyébként azonban irigyek, álhatatlanok, gyávák, bosszúállók, érzékenyek, oktalanok és hazugok''
Azért nem semmi volt az öreg
-
Drizzt
nagyúr
A kékhalban nem tudja valaki, hogy a ''brand'' nevű 512-es memó mit takar?
-
I_Am
veterán
válasz
Sick Boy
üzenetére
Az nem mostanában volt, hanem jó pár napja, Vjannus elment egy hogyismondjam, nemzetiségi kérdéseket erősen fasiszta irányba boncolgató irányba a Határontúli.....népszavazásos totyikban, aztán a piacon is tett egy megjegyzést amire Ban volt a válasz. Rá lett szólva többször is de figyelembe sem vette.....
Ezek után visszajött lázadni, tette ezt először a Moderátort keresek totyikban, aztán a Jogos Moderálás totyikban ment tovább a vita, ha érdekel olvasd végig. Én nem tettem, mert elég komoly indulatokat szült volna, ha oda ''beteszem a lábam''. -
Sick Boy
őstag
I_am!
Figy tudnál segíteni rajtam?
Látom, hogy eltűnt basszus a fél ''Moderátort keresek'' topic, szépen kigyomlálták...
vjannus tevékenykedett?
Az utolsó hozzáészólából úgy látom, hogy bannolták...
Látom, Te ott voltál végig.
Mi történt? MOndd már el légyszi, mert kifurja az oldalamat a kíváncsiság!!!

-
válasz
VladimirR
üzenetére
egyrészt szőkenős viccek már évtizedekkel ezelőtt is voltak,
másrészt a butaság/nem butaság kérdése nm hajszín kérdése...
vannak barna, meg feket plázacicák is, és ismerek jónéhány szőke nőt is, akik mind hihetetlenül okosak.
-----------------------------
viszont okosságtól/nem okosságtól függetlenül a nőknek van egy hihetetlen nagy érzelmek /hormonok/hangulat által befolyásolt faktora, amit kiismerni, és kordában tartani egyszerűen nem lehet, na ez a női észjárás/fifika, vagy ha úgy tetszik, a női hülyeség.
én ez ellen szeretnék tüntetni...
néha a fejem verem a falba tőlük.
alapból rohadt irracionálisak, de amikor meg nem kéne, akkor meg rájuk jön a racionalizmus. ki érti ezt??
-
pweisz
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Hát nem tudom nekem olyan félig meddig úgy tünt hogy a csaj se gondolja komolyan. Szöke nőkről nem tudom mért alakult ki negatív vélemény, talán mert kevés az eredendően szöke csaj, bár enyiből lehetne a vörösekről is.fene tudja
Mondjuk lehet egy olyan is hogy a dolog kialakulása után sokan rájátszanak, szóval direkt ilyen butus cica image-t vesznek fel.
[Szerkesztve] -
hát ez kész. így hajnal négykor...

''Adj esély a szőkének!
Az Esélyegyenlőségi Kormányhivatal előtt tüntet ma a szőke nők húszfős csoportja, amelynek szóvivője, Tímár Krisztina logisztikai asszisztens szerint sorstársai naponta szembesülnek előítéletekkel a benzinkútnál, a zöldségesnél, vagy éppen a munkahelyükön, most pedig még egy szórakozóhely is a rovásukra viccelődik.''
Bővebben: link
VAn egy ismerősöm, aki ebben a hivatalban dolgozik. Remélem intézkedik...
egy szőke leányzó...
-
pweisz
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
meglátom a wc-t néha-néha, meg hasonló jó mókák, amiket icq-n közben beszélünk.

-
VladimirR
nagyúr
erdekes, hogy milyen emberek vannak - egyszeruen nem fogom fel, hogy olthet ekkora mereteket a hulyeseg
tortent, hogy ma bementem orara (.net webszolgaltatas) - ez meg nem megy esemenyszamba, mielott belekotnetek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az oktato, az eloadast powerpoint segitsegevel tartja es a masodik folian egy level volt, amit kapott valakitol, aki nem jar az eloadasra, de egy haverja igen
az elozmeny az, hogy kell(ett volna) csinalni egy project kereteben egy nim jatekot
a jatekot magat nem ismerem, de ez meg nem lett volna akadaly, hogy elkeszitsem a programot, mint ahogy gondolom masok szamara is megoldhato lett volna ez a dolog, de a gondot nem is ez okozta
a project elkeszitesere es a sikeres jatekra is kaptunk vona pontot, ebbol lett volna az erdemjegy
a level tartalma nagyjabol az volt, hogy az illeto (aki nevet termeszetesen nem vallalta) tajekoztatta az oktatot, hogy az altala kituzott feladatleirasba nim jateknak van tokeletes menete, aminek ismereteben a kezdo jatekos biztosan nyer, s hogy ezzel az oktato kvazi a vakszerencsere bizza az osztalyozast (eddig meg rendben is lenne a level, de utana ''bekemenyitett a srac'')
kozolte, hogy azert o irja ezt a levelet, mert mi, tanitvanyok meg vagyunk felemlitve (!!!) es nem merunk szot emelni, tovabba azt is megigerte, hogy amennyiben ez nem valtozik meg, ugy ertesiti a dekant, sot, ha kell meg fentebb allo szemelyeket is
irta meg azt is, hogy azert o irja ezt a levelet, s mert mivel o nem jar az orara nem erheti ezert megtorlas(!!!)
az eloado egyebkent teljesen ''jofej'' az eloadasait kimondottan elvezem (mondjuk ebben az is kozrejatszik, hogy elegge erdekes a tananyag)
most mondjatok meg, honnan szalasztanak ilyen barmokat? -
escie
őstag
-
Bash
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Én is csak TV-ben láttam melóhelyen. Az egész bár ott állt a TV előtt a képernyőre meredve, mondom magamban mi folyik itt.
Aztán megnéztem én is.
Nagyon szeretem a kosárlabdát, de sajnos az NBA-ban van a legtöbb gengszter (mármint a nagy ligák között: NFL, NHL, MLB...). -
Integra
titán
nincs meg valakinek az NBA tömegbunyó videóban???

-
csoki
senior tag
nektek is belassult mostanában a ph vagy csak itt egyetemen korlátoznak vmit vagy baszakodnak?

[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Egyik este, múlt héten, feleségemmel feküdtünk az ágyban. Már
lángolt a vágy és a hormonok, amikor mondta:
- Nem tudok most, nincsen kedvem..... Csak akartam, hogy megölelj egy
kicsit.
- MIII??? – mondtam – ez most mit jelentsen?
És akkor kimondta a mondatot, amelytol fél minden férj a bolygón:
- Te egyszeruen nem érted az én érzelmi igényeimet, amelyekre szükségem van
mint nonek, hogy kielégítsem a te férfi testi szükségleteidet. A furcsa arckifejezésemre csak azt mondta:
- Hát nem tudsz szeretni egyszeruen magam miatt, és nem csak azért amit az
ágyban csinálok veled?
Rájöttem, hogy nem lesz semmi, elfordultam és elaludtam.
Következo nap felhívtam a fonököm és kivettem egy szabadnapot, hogy egész
nap a feleségemmel legyek. Elmentünk ebédelni, aztán elvittem egy nagy
bevásárlóközpontba ahol egy fél emeletnyi noi ruha üzlet volt. Körbe ntem
vele, amíg kiválasztott néhány drága ruhát. Nem tudta eldönteni, hogy
melyiket vegye meg, így mondtam, hogy megvesszük az összeset. Cipot is
akart, amelyik illik a ruhához, mondtam hogy vegyünk mindegyik ruhához
valót. Elérkeztünk az ékszerboltig, ahol vettem gyémánt fülbevalókat.
Mondhatom, hogy itt már naagyooon izgatott volt. Biztos arra gondolt, hogy
a csod szélén vagyok. Arra gondoltam, hogy próbára tesz amikor kérte a
tenisz csuklópántot, mert még ha életben nem fogott tenisz ütot. Biztos
gondolkodásba ejtettem, amikor így válaszoltam:
- Persze, drágám.
Szerintem már közel volt a szexuális csúcshoz az óriási izgalomtól. Végre
mosolyogva szólt:
- Azt hiszem, hogy ennyi lesz. Menjünk a pénztárhoz.
Alig bírtam ki, hogy ne röhögjek, amikor válaszoltam:
- Nem tudok most, nincsen kedvem.
Az arca eltorzult és teljesen elsápadt:
- MIIIII?
Akkor elmondtam:
- Csak azt akartam, hogy az öledben tartsad egy kicsit ezeket a
ruhákat..... Te egyszeruen nem érted az én pénzügyi gondjaimat, amelyekkel
meg kell küzdenem mint férfinak, hogy kielégítsem a vásárlási vágyadat,
mint nonek.
És amikor rám nézet úgy mintha ölni akarná, hozzátettem:
- Hát nem tudsz szeretni egyszeruen magam miatt, és nem csak azokért a
ruhákért amiket veszek neked?
Szóval, ma este sem lesz dugás.....
ha már úgyis szóbakerült
-
tildy
nagyúr
A papíromon még nem volt rajta a sysdata, mivel akkor adtam be a jelentkezésem, mikor ott voltam még (de már lógatták a fejem fölött a bárdot...Magyarán megmondták:úgy gondolják nem biztosak benne, hogy fél-egy éven belül rámbyzhatnák ''teljes mellszélességgel'' a backup-restoret.).
Szóval ilyen bizonytalannak láttak stb...Dehát istenem sosem dolgoztam ilyen rendszerrel és ha biztos vagyoka dolgokban akkor belémkötnek, hogy biztos mindenre figyeltem??
, amikor meg bizonytalan voltam, akkor meg az volt a baj.
Szerintem meg tudtam volna tanulni, csak még esélyt sem adtak (próbaidő vége előtt két nappal raktak ki
)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nénikéd....
A régi sysdata egyébként , és azért kellett eljönnöm mert szerintük nincs elég rendszerszemléletem.(Sosem dolgoztam még több nodeos rendszereken gy a direkt speckó dolgokat nem is tudhattam.Utólag jöttek rá, hogy nekik linuxguru kell
Én meg uggye sokmindent ott tanultam meg.) -
tildy
nagyúr
Halihó!
Olyan gondom lenne, hogy du. megyek állásinterjúra a t-mobilehoz.
Csak éppen nem tudom hogy meséljek, meséljek e egyáltalán arról, hogy a S. Psenél dolgoztam, illetve inkább arról, hogy miért jöttem el.Hogy lehet ezt úgy előadni, hogy az rám nézve ne legyen nagyon negatív? -
Agyasima
őstag
Bash, VladimiR: köszi
-
-
hát beszarok, ez alapján a táblázat alapján adják a hurrikánoknak a neveket...

Bővebben: link -
Drizzt
nagyúr
Valaki! A ph! a látogatás összesítésekben milyen néven fut? Arra gondolok, hogy van pl.: a népszabadságban néha honlap-népszerűségi-táblázat. Ott szerepelhetne ilyen, hogy ph, vagy valami más nagyobb oldal alá tartozik? Mert pl.: az sg mintha szerepelne? Hogy keressem a ph!-t?
-
Agyasima
őstag
Nálatok műxik a terkepek.hu rendesen? Bővebben: link
Mert én ha keresni kezdenék vele, csak sárga (néha fehér) képernyőt kapok válaszul, és lövésem sincs hogy mér. -
anaqer
veterán
-
Agyasima
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ecsém, kóstolgatsz rendesen... most nincs energiám Tibicsokizni, de csak a kedvedér' megteszem. Holnap. Cserébe viszont a listát egészíccsed ki a ''Mér búg a hifim''-mel...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként meg VladimiR Utálók Klubja... csak mert azért![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[szerk] ha nem bírnám ennyire azt a hülye zacsi fejedet, meg is nyitnám...
[Szerkesztve] -
acer_
aktív tag
Egy kérdést tennék fel a topikot olvasóknak..
Van-e olyan itt, aki mostanában szándékozik Bp-ről kaposvárra utazni?
Ha esetleg lenne, és összejönne az üzlet is, akkor valószínűleg kérnénk tőle egy szívességet.
(azért ennyire esetleges minden, mert ahhoz, hogy összejöjjön az üzlet, és ez által kérhessek, szóval ehhez kell egy ember, aki segítene).
Gondolom, már kitaláltátok, miről van szó.
Köszönöm! -
VladimirR
nagyúr
ennek itt a helye ----> Bővebben: link
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pweisz
senior tag
Asszem lefekekszem aludni.Jó éjjt mindeninek! Úgy érzem ezt itt fontos volt megosztanom mindenkivel

-
Loretto
veterán
aki szereti a jó focit , 22:00-kor nézze a barca-real mecset S1 élőben adja.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Sick Boy
üzenetére
irc - mirc Bővebben: link, vagy webes kliens[/l]http://chat.ircnet.org/[/l] - csinalsz sajat szobat
-
Sick Boy
őstag
Az ember néha elképed, mi minden megtörténhet vele az interneten...
Tegnap este megtámadtam _az kollégát egy sms-sel, hogy, ha lenne kedve, csetelhetnénk!
Fel is toltam a seggemet a chat.hu populáris csetoldalra.
Várakozó állásba helyezkedtem. Bevallom őszintén, útálok csetelni, ritkán is szoktam, nem szoktam beszélgetni nagyon senkivel, _az kollégával szoktunk esetenként....
A szerver, ugye, X megmozdulás nélküli idő elteltével kidob. Meg is kaptam az üzenetet, hogy eme retorzió vár rám is, ha sürgősen nem cselekszem valamit. Odafigyelés nélkül rábüktem a userlist első pár sorából valakire és ütüttem egy ''a'' karaktert.
Egy automata üzenet válaszolt, mely a következőképpen hangzott (szó szerint idézem)
''Szia! Érdekel a punciszagú, masztis, pisis, menszeszes tangám, harisnyám...? 1-2 napig viselt punciszagú 5000 Ft., masztis 7000 Ft., pisis 8000 Ft., menszeszes 10000 Ft., ha igen tudok képet küldeni''
Elképedve és ledöbbenve ültem a monitor előtt...
1 perc elteltével írt a csaj ''na, érdekel az ajánlatom? Küldjek képet?'' mondom: ''küggyé bazzeg'' - pillanatok leforgása alatt csináltam egy fake mailcímet és küldött is a picsa 7-8 képet.
Ha érdekel valakit, felteszem valahová, de nem szeretnék bant, úgyhogy asszem ezt kihagyom...
Gondoltam, hogy elküldöm a csajt a jó büdös...nyába, de mi értelme lenne?
Végülis hagytam a francba és nem szóltam be, mert minek...?
-
Finwe
őstag
hát ez igen-igen szomorú

köszi VladimiR
[Szerkesztve] -
Finwe
őstag
Hi, eltűntek az utolsó hozzászólásaim jobb oldalról.
Miért? és hogyan lehet visszahozni (ha lehetséges)? -
nem tud valaki egy német hublistát?
német dolgokra lenne szükségem.
Ui. remélem, nem vágnak ki varezolásért... -
lesaux
veterán
Tegnap írtam egy-egy e-mailt az E-digitalnak, a Medikernek és az Enternetnek.
Egyik sem válaszolt. Hát gratulálok!
Még ha olyan cégek lennének, amelyeknek kevés közük
van a műszaki dolgokhoz, akkor talán megérteném, de így... -
Shim
őstag
amd.hu

terméskövet enibadi?
Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Valójában szimplán ez volt a korban az általános vélemény a nőkröl (jó, mondjuk Ariszt. ehhez egy kicsit hozzátett s úgy jött ki ez)
Na mindegy, lényeg hogy olvasok egy könyvet, épp Arisztotelésznél tartok. Van tőle egy idézet:
(ezt nem rosszból írtam!)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

Megbeszéljük a listát...