Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Integra
titán
bazeg emvy!!!!
éppen elküldtem a véleményem erről a fagolyó jetendzsinről, várhattál volna még egy fél percet a topic zárással...
-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
HI!
Heheh csak a link maradt le...:- (((( Bővebben: link
udv
neduddki -
PeliScan
addikt
Egy picit furcsa címe vagy egy Index-cikknek; Ember termékenyítette meg a budapesti orrszarvút
értem én h mesterséges beavatkozás, de szerintem nem ez ugrik be először
-
Suliro
senior tag
)

-
divot
veterán
Itt a történet, jó szórakozást hozzá.

(Megjegyzem, segítséget persze nem igazán kaptam, bár egy srác megnyugtatott, hogy jól választottam.)
Ez volt az első válaszom egy ajánlatra:
''Igen, hallottam már a NAD-ról, de fontos, hogy ezüst színű legyen az erősítő, és abból momentán nincs ''raktáron'' egy sem.''
Amire jött ez a válasz:
''A NAD 3020 döntő többsége ezüst szinű. (pusztán csak szin alapján választani erősítőt.. ú
)''
Mire én: ''Ha neked van egy ezüst színű Hi-fi tornyod például, amibe mondjuk cseréled az erősítőt, akkor ugyanabból a márkából a feketét, vagy az ezüst színűt veszed? Nem értem, honnan vetted, hogy idézlek: ''pusztán a csak szín alapján'' választok erősítőt.''
Erre ez jött: ''Én lesz@rom a szín-mizériát.
Van fekete Technics rádióm, sötétbarna Technics CD-játszóm és egy ezüst színű Orion sztereó erősítőm.
És nem a szine érdekel, hanem a HANGJA. A Technics-es korszakban Sony vagy Technics közt lehetett választani. Mondhatni egyik roszabb választás mint a másik. Akkoriban a márkákat sem ismertem, apám munkatársa ajánlotta a Technics-et. És működnek hibátlanul.
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a legtöbbet a Pénztárca ''nagysága'' jelentette.
Amúgy meg sötétített üveg mögött van az egész nem is lehet belátni hogy mi van az üveg mögött''
Válaszom: ''Ha az egykori kamasz szobámba vásárolnék, akkor én is leszarnám, hogy milyen színű. De mivel a kis családom nappalijában van a műszaki ''bázis'' , arra is ügyelni kell, hogy valamelyest egységes képet mutasson.
Nem te vagy az első, aki abba köt bele, hogy milyen idióta vagyok, amiért érdekel az erősítő színe. Erre csak azt tudom mondani, hogy akkor tessék feketére, pirosra, sárgára, és lilára festeni a szoba falát, a plafon meg maradhat fehér, mert hát ugye le kell szarni, hogy minek milyen a színe. Egyszerűen fel nem foghatom, hogy miért nem lehet szempont az esztétika.''
Ezek után ez fogad ma reggel: ''Hogy én is belekotyogjak: én most csak ezüst színű erősítőt vennék - ha lenne választási lehetőségem - bár fogalmam sincs, miért?! Hisz fekete a deckem, fekete a CD lejátszóm és feketék a hangfalaim is. De hülye vagyok
Nekem is a hang számít, mint Topetinek, és ha lenne egy álomjó fekete erősítő, biz' gondolkodás nélkül megvenném. Úgy érzem, csak divatból nézelődtem az ezüstök között.. de ennek immáron annyi, hejj!!
Egyedül tán' hangfalban nem akarnék feketét, ejha, pont az van, de elég 'randa' is. ugyanis az jobban szem előtt van és akkor még rondább, amikor látszik rajta a por. Erre meg allergiás vagyok, minden téren'' -
divot
veterán
Korán reggel föhúztam magam.

Én marha, a másik fórumon is föltettem a kérdést az erősítő meg a hangfalak kapcsán, mivel az itteni hi-fi fórumba nagyon kevesen írnak.
Kinéztem egy erősítőt, de mivel ehhez a témához egyáltalán nem értek, kikértem a hozzáértők véleményét is. Erre jöttek a szokásos, inkább ilyet, meg olyat vegyél hozzászólások. Becsületes hi-fi újoncként utánanéztem az ajánlatoknak, és balga módon megjegyeztem, hogy egy-két cucc azért nem lenne jó, mert nem ezüst a színük.
Erre már második napja azzal csesztet mindenki, hogy milyen pöcs vagyok, amiért a szín alapján választok erősítőt. Mert a hangzás a lényeg.
De vazze, ha már nem a kamaszkori szobámba kell az erősítő, hanem a családi nappaliba, akkor mi a bánatért nem lehet megérteni, hogy az ezüst színű televízió és az ezüst színű CD lejátszó mellett iszonyúan nézne ki egy tíz kilós, fekete színű vasdarab...

[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
vagy írja le már nekem vki légyszi, hogy hogyan kell integrálni egy e107 0617 rendszerbe egy invision PB 2.0-át, mert azom van!
thanx előre is!
-
Sick Boy
őstag
honnan a p***ából tudnék én letölteni egy Invision PowerBoard 1.2-őt? Ha ahhoz van magyar leírás, hogy hogyan kell integrálni, akkor esküszöm, nekem az is jó.
keresek már vagy egy fél órája, de semmi, ha vkinek megvan, dobja már fel nekem, vagy adjon már vki legyen szíves egy true linket, ahonnan letölthetem, ja DC-n is próbáltam, semmi.
Előre is thanx és aki tud ilyet az SZÓLJON, írja be a linket, etc!
kösssz!!!!!
-
divot
veterán
Melyik a banándugós csatlakozó? (Fotót lécci a műszaki analfabétának
) -
néztem itt egy körimélt... benne millióegy ...@uni-corvinus.hu -s emilcímmel... hát borzasztóan hangzik. mennyivel jobb volt a @bke.hu

tiszta mák, hogy csak akkor nevezték át az egyetemet, amikor lediplomáztam.
-
Loretto
veterán
holnap duplázom a ramjaim mennyiségét

-
Monya78
veterán
GO Home....
13 munkaóra után 
-
VladimirR
nagyúr
válasz
SuBeR53_
üzenetére
nem hat meg senkit, de ha nagyon akarod, akkor: Bővebben: link
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Integra
titán
itt

Bővebben: link
érik a meglepetés!!! -
SuBeR53_
tag
2 nap és fanatikus tag vagyok!!
-
VladimirR
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
ha itt egyaltalan arra a szamra gondolsz, ami modemes kapcsolatnal a 06-51-xxx-xxx, akkor itt ilyen nem kell (nekem 1 - azaz egy darab - 0 szamjegy van beirva )
az axelero meg onnan tudja, hogy:
1: a telefonvonalatokon engedve van a szoldaltatas
2: van dsl modemed
ha mindketto teljesul, onnan nem erdekli oket, hogy ki vagy, mert mindkettot nem tudod lopni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a legjobb, ha csinalsz egy screenshot-ot, hogy hova akarsz szamot irni
-
neduddki
nagyúr
HI!
Nez\d csak mijjen okas a guggol!!!:- )))
Bővebben: link remelm ez a mai:- )))
udv
neduddki
mod: ez nem a mai keresem aszit is:- )))
mod: na itt ahivatalos honlap Bővebben: link utanna mar csak par kattintas:- )))
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
neduddki
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
HI!
Szerzodes???????????
udv
neduddki
mod:amugy ehhez mit szosz??? Bővebben: link de lehet hogy vak vagyok de lac Te itt szamot amit be kell irni??????????
mod2: de a tobbinel is igy ken csinalni....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Lékó nyert!
-
_Volkovy_
nagyúr
Hogy állítsam be az adsl-t egy olyan gépen,ami most lett összerakva?
integrált hálókártya van benne.
a jelszót tudom,a beállításokat nem.
xp pro van a gépen(meg blaster fix feltéve,haha),le tudnátok írni pontosan,hogy mit is hova írjak?
köszi!
ja és elég sürgős lenne
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
Utálom a túlórát!!!

Már 15-kor lejárt a munkaidőm, és még hátra van vagy másfél óra!
-
Integra
titán
válasz
Kalandor
üzenetére
na lehet hogy megnézem ezt a mirandát, mert igaz, hogy egész icq-sra tudtam belőni a trilliant, de a fileküldés ablaka meg az egész egy kín szenvedés, aztán hogy nem tud több filet egyszerre kezelni az is szomorú.
meg ha bevan kapcsolva és & karaktert akarok ütni, akkor mindig felugrik a trillian mert abban a grafikus alt meg a c gomb valami buzi gyorsparancs és nemtom kiszedni sem
-
Bash
őstag
Megkíméllek, én ezeket már alaposan leteszteltem:
gaim: Bővebben: link
Messenger 2: Bővebben: link
Miranda IM: Bővebben: link
Trillian: [/L]http://www.ceruleanstudios.com/[/L]
Jelenleg Miranda-t használok, de ez sem tökéletes. AIM-re például nem bírtam ráveni, hogy kapcsolódjon, pedig napokig próbáltam. Viszont jó az IRC modulja, és borzasztó kevés erőforrást igényel, és egész használható egybéként.
Ha kérdés/kérés/óhaj/sóhaj/panasz/bánat van bérmelyikkel kapcsolatban segítek. Vagy esetleg ajánlj egy ötödiket.
-
-
heihachi
addikt
Ki gondolta volna, hogy a világhírű mocsári szörny - akinek történetéről immár a második rész kerül a napokban a mozikba - Shrek, az ogre, magyar származású? Pedig így van: történészek biztos tényként állítják, hogy a nálunk ismeretlen, ám az angolszász meseirodalomban jól ismert mesefigura, az ogre voltaképpen a magyarokat jelenti.
A középkorban ugyanis, mint ismeretes, a kalandozó magyarokat Európa-szerte rettegték. A tőlük való félelem és az irántuk való gyűlölet miatt Nyugat-Európában emberhúsevő, vérivó szörnyekként beszéltek róluk, és nevükkel a rosszalkodó gyermekeket ijesztgették. A francia, majd innét az angolba is átment ''ogre'' elnevezés, amely mint az emberevő szörny mesealakja vonult be a középkori mitológiába, a magyaroknak a középkorban elterjedt ''Ugri'' (ugor) nevéből ered, miként a Hungary, Ungarn stb. nevek is (amelyeket - némi túlzással - így már Ogreországnak is fordíthatnánk). Megfontolandó, hogy nem lendíthetnénk-e fel idegenforgalmunkat a világhírűvé lett, ''távolba szakadt hazánkfia'', Shrek nevével, mondjuk ilyen szlogenekkel: ''Az ogrék tárt karokkal várják Önt! Töltsön néhány hetet Ogreföldön!''
lol
-
I_Am
veterán
The ultimate messenger. Minden egyben, sztem nagyon jó kis program és igy használhatod egy progival az ICQ-t és az MSN-t is. (irc-elhetsz is stb) -
Panther
HÁZIGAZDA
Jhajj de jó, most látom:
Ma vagyok 1111 napos a PH!-n
-
képzeljétek, mit vettem ma észre...
etetem a macskákat a konyhaajtónál. ott vannak mind a ketten. egyszer csak felfigyelek vmi különös zajra. először olyan, mint amikor csöpög a víz... jobban figyelek. hoppá, ez olyan, mint amikor valaki ropit ropogtat!
lenézek a garázshoz, s mit látok? egy süni zabálja kétpofára a kirakott macskakaját...!
mindezt tőlünk kb 4 méterre.
Anyukám a garázsajtó elé rakta ki a száraz macskakaját, amit persze a macsekok az istenért sem esznek meg. de reggelre mégis mindig elfogyott. azt hittük, ők ették meg nagy éhségükben, de ezek szerint a süni járt rá!
lassan már egész állatkertünk lesz...
persze sünink eddig is volt, néha hallottam késő éjjel, de, hogy odajöjjön a házunkhoz közvetlenül, este fél 9-kor? erre még nem volt precedens...
és a macskáink :
tök aranyosak... bár a fekete a 4. napon eltűnt, és egy napig nem láttuk, a frászt hozta ránk, már azt hittük vissza sem jön (mivel még rövid ideje volt itt) de aztán visszajött, csapzottan, koszosan, és veszett éhesen... és azóta ragaszkodó típus lett...
-
VladimirR
nagyúr
Felszáll - Déli pu vá. - 2-es Metro - [5-megálló] > Átszáll - Astoria - 9-es Busz - [14-megálló] > Leszáll - Szent László tér -
Panther
HÁZIGAZDA
Zsuzsára nem hajtok, mert ő az egyik közeli barátom barátnője.
Ja, ráadásul az illetővel nap mint nap találkozom, 8 éven át volt osztálytársam, és most egyetemen is egy helyen vagyunk.
A kocsit egyébként szerencsére egész jól rendbe tudtam tenni magam is. Persze elég érdekesen áll az eleje, de lehet vele menni, és ki tudja mennyit lenne képük elkérni a karosszériásoknak emiatt...
TéKrys: ''Vagy vakuégő és villogtatja'' -- ó de jó volt, múltkor egy ilyen jött mögöttem. Megálltunk egy lámpánál, beraktam neki párszor rückverzbe a kocsit meg vissza. Én is tudok ám fehéren villogni pff
-
VladimirR
nagyúr
hogy jossz te ahhoz, hogy egy ekkora elmet ketsegbe vonj?
ki vagy te egyaltalan, hogy meg mered szolitani?
mesterunk megmutatta nekunk a windoze xp alattomos mivoltat es nevetseges primitivitasat, megtanitott minket sosavval legifotozni, bevezetett minket a sugarhajtomu-keszites rejtelmeibe, s megprobalt az urutazas, urhaboruzas vilagat is megismertetni velunk, foldi halandokkal (azonban ez utolso kiserletet az alattomos moderatorok megakadalyoztak, mert ereztek, hogy egy ekkora szaktekintely mellett ok igencsak apro pontok ezen a forumon)
p.s.:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
divot
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Ott van vazze, és nem egy, hanem legalább féltucat - mint említettem a másodiktól az ötödikig ment a műsor.
Nekem nem azzal van bajom, hogy valaki hányásgi issza magát, előfodrult velem is jópárszor. Hanem, hogy tetű módon sunnyog, és nem takarítja föl maga után a mocskát.
-
anaqer
veterán
Bővebben: link Postold be.
-
divot
veterán
-
TitiRii
senior tag
RGB kolegának üzeném:
olvasgatam még a sugárhajtömüves topicját
nem tudom hány éves, menyi szakmai ismerettel rendelkezik van e mühelye
de remélem csak egy kis kamasz nagy álmokkal és szárnyalo fantáziával
és nincs mühelye, ilyen kijelentéseket hogy 300 lieres bojlerbe 20 bárt sürit meg hasonlok
csoda hogy életben van még
ha unatkozik ajálom figyelmébe vagy a verna regényeket és egyébb sci fi müveket(esetleg filmeket) vagy az azdott szakirány szakkönyveit
mielött mégegy ilyne házilag berhelt sugárhajtömüvel ki nem nyirja magát
vagy ha mindenáron berhelni akar, vegyen egy simot, és kezdgye azzal.
ez nem rosz indulatból, sztem a saját érdekében erősen ajánlott -
Lord Zero
addikt
valóban hülyeség, de hisz hipotézis volt, gondolatjáték
nem kezdtem el egyből bólogatva mellédsorakozni, h hű, ez igen, szemétállat ésatöbbi, baj?
hozzáteszem, a helyedben én is vmi hasonlót cselekedtem volna
de ilyesmi is átfutott volna az agyamon
azt akartam, te is gondolj ilyesmire
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az RCA az RCA, ugye, a banán meg ami a képen van.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jó tudni