Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
-
Viktor77
titán
válasz
PeliScan
üzenetére
Itt van: Bővebben: link, de elmentek 15K-ért, sajna.
-
divot
veterán
válasz
MoP_FX 57
üzenetére
Már nagyon hiányzott, hogy igazán jó minőségben hallgathassak zenét. Főleg, hogy egyre több akkusztikus muzsika szól nálunk mostanában. Utánaolvasgattam, és egyértelmű lett, hogy nem szabad PC-s hangrendszerbe pénzt ölni. Vettem egy jó kis sztereo erősítőt használtam, meg ezt a két hangfalat jövő héten megrendelem, és az egész kijön 100K-ból, szóval még csak nem is horribilis összeg.
De már nagyon várom, hogy megtöltse a szobát a zene.
-
divot
veterán
válasz
MoP_FX 57
üzenetére
Tannoy mX3-M. Bővebben: link
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Az egyik bolt árlistáján találtam: Sapphire ATI Radeon 9800 128MB TV / DVI dobozos 32800 Ft + ÁFA. Ugyanez 256 mega rammal 35200 + ÁFA. Asszem, kicsit idejekorán vettem meg áprilisban a 9800pro-mat. Pedig hányszor megfogadtam már, hogy megvárom az aktuális újdonság áresését. Persze, most a 6800/X800 mániából ügyesen kimaradtam, mivel kb. egy hónapja már nem is játszom a gépen. Átszoktam a Hi-fi vonalra, és most abban élem ki magam. Hétfőn meg is rendelem a hangfalakat.
-
Sick Boy
őstag
Húúú, voltam Ákos dedikán tegnap, baromi klassz volt, meg Poppytól egkaptam az új lemezt!
Csináltam egy rakat képet. Nem lesz belőle botrány, ha felrakom ezeket a netre? Mármint, szal, ott mindenki digicammel nyomult, Ákos biztosan tisztában van vele, hogy ezek a képek felkerülnek a netre, meg egyébként is, 500 000 kép van Ákosról a neten, meg láttam már csomó olyat, hogy ilyen rajongókkal, meg minden (én is lefényképezkedtem vele
.
Adjatok tanácsot!
-
SuBeR53_
tag
nem vagyok fanatikus tag, tudtam hogy parci utál engem!
-
VladimirR
nagyúr
atlatok rajtad: tudom, hogy azert nyitottad, mert nem akartad, hogy Tildy (#2373), TexT-BoY (#3199), m-bazsi (#3951, #3953) vagy epp twollah (#3954) beelozzon -- ki tudja? lehet, hogy nyitottak is, csak visszaelve moderatori titulusoddal gyorsan letorolted (a juzer bannoltad, hogy le ne buktasson) majd megnyitottad a sajat off topic 15-od -- elvegre Te meg nem nyitottal ilyet
egyebkent sejtettem, hogy az all a dolog mogott, amit irtal, mert mar igen nevetseges volt, amit egyesek muveltek (a 10-nel is mi volt...) - megis mi nyujt elvezetet abban, hogyha valaki topicot nyithat
tiv83us:
[Szerkesztve] -
-
tiv83us
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Itt is kerik a pin-kodot, de semmi dij nincs. Kb 5 masodperces. Az amerikai penztarosoktol pedig minden es mindenki gyorsabb, szoval ez nem gond

Egyebkent ez nagyon ganaly dolog, hogy azert levesz a bankod mert hasznalod a penzed...
Nem szemelyes, de mar mashol is irtam hogy nem szivesen szennyezem magammal ossze az osszes topikot ezert nyitottam erre egyet.
Egyebkent anyum reven jutottam ki es itt telepedtem le. Ha erdekel, akkor elegge ki van minden vesezve itt: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
azt tudtam, hogy usa (azon belul hol?), inkabb az erdekelne, hogyan jutottal ki, miert maradtal, ilyenek - ha nem tul szemelyes
kartyadij: ugye lehuzzanak minden bort a vasarlorol - szoval ha hasznalod a kartyadat, az is penzbe kerul - mint minden egyeb penzmozgas, ami a szamladon zajlik - en pl ha nem otp-s automatan veszek fel lovet az otp-s kartyamma, akkor az ~120 forintomba kerul (ha minden igaz)
egyebkent itt kartyaval fizetni nem epp egyszeru - nem tudom kint hogy van, de itt kerik a pin kodot, alairni kell es maga az adatvaltass a bankkal is jo 10-15 masodperc legalabb -- szoval ha hosszu sor all az ember mogott, megfontolando, hogy merjen-e kartyaval fizetni
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
mert itt nem lehet akarhol kartyaval fizetni es benzinkut is, tesco (hipermarket) is messz esik, egyszerubb elmenni az automataig es onnan a kozeli ejjelnappaliba
egyebkent te mennyi idos vagy es hogy jutottal ki es hova? - mar ha nem titok
mostre: nem hiszem; max 40-50 lokal kredit lehet a kartyadij
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
a memoriaddal lehet valami, mert a godlike mar vagy egy eve eltunt, ha nem tobb
az arcomon nem novesztek, sokaka szerint mar igy is nagyobb mint kene![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de szar hajnal fel 5 kor rajonni, hogy nincs itthon cigi
de penz sincs, szoval el kell menni az otomatahoz is penzert
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
az ostag tisztabb, szarazabb, jobb --- nekek az ''uj'' rangok kozul egy sem jon be igazan --- az en kedvencem valojaban a Godlike! (bar te erre nemigen emlekszel
)
meg szegyellem is kicsit, mert nem azert annyi az a hozzaszolas, mert oly sokat segitek, hanem mert akkora a pofam
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Ide is sűrűn járok!
-
Loretto
veterán
Gori mit hallotál az ''uj'' akela turnéról?forr-a-dalom a turné neve.ez vmi uj albumot is takar?
-
VladimirR
nagyúr
nezegetem a iis logot, erre latom, hogy jart nalam a googlebot es most iggeen buszke vagyok am magamra (kar, hogy egy ures oldalt talalt csak, de akkor is
) -
Loretto
veterán
hello mindenki.ma megvolt a pénzügyi szakügyintézői vizsgám.150perc szávitel.lehet izgulni szerdán eredményhirdetés

-
Wildmage
senior tag
Na ki lesz a playmate?
Én a Bódy Szilvire vagy a Horváth Évára szavazok annak ellenére, hogy az előbbi perpill műsorvezető, a másik meg zsűritag
-
heihachi
addikt
Srácok, ki a franc ez a Szemlédi András? Ez most vicc, vagy tényleg nyert? Most szőke vagyok, de qrvára nem értem mi van itt...
-
VladimirR
nagyúr
csak
doom3 azert nyilt uj, mert anaqer szeretett volna topicot nyitni de felt, hogy ha ertelmetlen topicot nyit, akkor megdorgaljak - ezert aztan jol visszaelt a moderatori poziciojava es alattomos modon bezarta a doom3 topicot es ujat nyitott, mindenfele attekinthetelensegre, meg kuszasagra hivatkozva
ugyan ez a helyzet a OFF TOPIC es Bash eseteben is
p.s.:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk.: neduddki: kesz is az uj alairasom
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Igen, ez a hiba egyébként egyszer régebben már előkerült. Valami olyasmi a lényeg, hogy a ']-ből valamiért ez lesz: '
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tehát a smiley, és elé még egy aposztróf.
MOD: ''] esetén pedig azért következik be ugyanez, mert az idézőjel első körben két aposztróffá alakul, aztán meg lásd első pont. ''![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
PHP-ben így kell egy adatot lehívni MySQL táblából (felette még van néhány sor, de a lényeg):
ritkítva írom:
$ a d a t [ '' n e v '' ] ;
azaz:
dollárjel + A + D + A + T + szögleteszárójel + nyitidézőjel + N + E + V + idézőjel + szögleteszárójelbezár + pontosvessző
de ha egybe írom:
$adat[''nev''
;
akkor az uccsó zárójelet
-lé alakítja. -
Bazsesz
őstag
hmm
érdekes dolgot tapasztaltam.
$adat[''nev''
;
lehet, hogy minden szögletes zárójelte ezt tesz ki:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
megnézzük:
Szerk: nem, de egyszerűen nem értem, hogy oda miért ír olyan mosolyjelet...
ritkítva: $ a d a t [ ' ' n e v ' ' ] ;
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
Bővebben: link
Írjatok ide! (főleg kritikusok...) -
Bencom
senior tag
Nos, már egyszer megkérdeztem, de megteszem még egyszer:
Azt mondák, újítva lett a fórummotor, és így nem kell kétezer után új témát nyitni.
Nos igaz, hogy az már átlépte az 4K-t, de azt mondák, hogy (megyszámolható) végtelen hsz-lehet.
Most akkor miért nyitottatok újat?
Mellesleg nem baj, mert a görgőm majd elkopott, mire a téma végére értem, de ennyiért nem kéne új topicot nyitni...
Választ várok, most úgyis fennt leszek még egy darabig... -
Lord Zero
addikt
a moderátorkereső topicba leírtam már, távolról sem biztos, h jó ötlet volt, csak azt gondoltam, valamennyire szűkíthette volna rgb gumiszobáját
Bővebben: link
elnézést, lehet öncélú voltam (értsd: a tényleg megfáradt gőz kieresztése)
Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

- egyebkent olyan 30-35 kozott van,vagy mar meg olcsobb.
) vezérelt...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

.
- es igy?