Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
m-bazsi
tag
Szemlédy András riport a Tv2-n nézzétek!!!!!!!!!!!
-
m-bazsi
tag
aláírásba lehet smily-t berakni?
-
Integra
titán
na akkor most tessék naplót nézni, SZEMLÉDI ANDRÁS riport...
-
divot
veterán
A hócipőm tele van az emberekkel, de nagyon.

Néhány hete egy Sony PS1-est adtak el másnak úgy, hogy már indultam volna reggel a megbeszélt találkozóra, amikor szólt a tulaj.
Most meg az erősítőt vittem volna holnap, erre szól a tulaj, hogy bár velem ugyan megegyezett, de eladta másnak többért, ám ha én is többet adok érte, akkor mégis csak az enyém lehet.
Milyen gericntelen alakok már ezek? Én is voltam úgy, hogy miután eladtam valamit, még befutott néhány jobb ajánlat. De eszembe se jutott, hogy átverjem, akivel megyezetem.
Kurvára nincs már semmi értéke az adott szónak.
És most kereshetek ismét erősítőt, pedig a héten már össze akartam rakni a cuccot. -
Bash
őstag
Bazsesz, m-bazsi, fokukac!
A fagyival kapcsolatban: csak simán kivettem a fagyasztóból, és elkezdtem szedni belőle. A fagyiskanál pedig elég erős, vastag rozsdamentes acél, de nem bírta.
Egyébként a legfinomabb fagyi, amit valaha ettem: Bővebben: link, így készül: Bővebben: link. Nem mindegyik íz ilyen kemény, az epres például egész kezelhető, most a homemade vanilla-ban hajolt el a kanál. -
m-bazsi
tag
csak untam az eddigit
Akkor ez jobb?
[Szerkesztve] -
Integra
titán
mik ezek az arcváltozások?
suber, m-bazsi, valami imidzs váláts van folyamatban?
m-bazsi arcképe kifejezetten mókás, még a végén tényleg vén motorosnak képzeli valaki
-
SuBeR53_
tag
Voltatok már a Zoom-ban?
-
Bencom
senior tag
Divot! Írj ide légy szives!!!
Bővebben: link
Könyvírók Topicja
Már a sokadik új verziót dolgoztam ki a kedvedért, te meg meg sem nézted
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Szvsz ez japán, s a japánok mindig is írtak vízszintesen is.
-
PeliScan
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Azért szeritnem a számgépes nyelveben kötöttek kompromisszumokat. De nem tudom, csak saccra.
-
PeliScan
addikt
Te elolvas és kügyed tovab 300 barat - lesz nágy szerence!

(De arra nagyon figyel, hogy betart szórol szoba amit nágy szerence level ir, mert különbben nem lesz szerence!!) -
Panther
HÁZIGAZDA
És most azt hiszed helyesen cselekedtél?
Így meg azzal lehet téged b@sztatni, hogy:
''Miért ezt a topikot kell szétOFF-olni?''
Mindig van valami baj
Ezen hsz teljes mértékben az olvasók jobb kedvre derítése végett született, nem célja senkivel szívózni, és tartósítószert sem tartalmaz. Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. -
I_Am
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Eddigi tapasztalataim szerint ritkán kérdezek (inkább a vonal tulsó végén ücsörgök - aki válaszol), csak akkor ha már tényleg nem tudom mi tévő legyek. Ha megnézted most is megvolt a kötelező előélet (safe mode, trójai keresők, google utánaolvasás), de most a hijackthis és a másik autorun-os progi kellett, különben a hajam bánta volna.
(amugy hosszú hajam van copfba fogva 11 éve szal eléggé szokatlan lett volna helyzet.
)
szerk: és még totyikot sem nyitottam a problémámnak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nem futott. Mondtam megvolt a hiba oka, csak az eltávolítás mikéntje nem.
VladimirR: hijackthis fogott vmit, de nem tudta azonosítani
, meg az utolsó linkeden lévő progival kikaptam 6 felesleges bejegyzést a registry-ből és most úgy néz ki megoldódtt a probléma. (kopp-kopp-kopp)
Köszönöm szépen.
ezért jó a fórum, mert ha valamit nem tudsz vagy nem jut eszedbe, akkor másnak igen
-
VladimirR
nagyúr
ezek allitolag minden ilyet lezuznak (csokkentett modban futtasd)
ad-aware: Bővebben: link
spybot - s&d: Bővebben: link
cwshredder: Bővebben: link
hijackthis: Bővebben: link
meg nezd meg ezt is, kiir mindent, ami automatikusan indul a geppel: Bővebben: link - na ezaz
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Parancsoljatok.

Kávét, teát, esetleg aprósüteményt?
-
Cathfaern
nagyúr
Hmm...valaki nem tudna egy linket adni ahhoz a - poén - szöveghez, ami állítólagosan a c++ kitalálójával készített interjú, s amiben elmondja, hogy a c++-t szándékosan sz@rra csinálta csak azért, hogy a (sima) c programozók többet keressenek? Egyszer olvastam, de most nem találom
(remélem érthető voltam
) -
I_Am
veterán
Megőrülök. Valaki ha tud segítsen. Valami trójai szórakozik velem, de semmi sem tudja eltávolítani. NAV megatlálta, de nem tudja törölni, Trojan Hunter nem látja, pedig NAV szerint trójai. (safe mode, full system scan, win98-as bootlemez és file törlés sem segít valahonnan visszajön)
Most már szeretnék elmenni és alvadni, de addig nem tudok lefeküdni amig ez a kis ''Paris'' itt van a gépemen.
A fertőzött file-nak a ct1dll.dll -t találja meg. (kerestem guglival is, de érdemi dolgot nem találtam, a többi meg szó szerint kínaiul van.
)
szerk: ja amugy nem zavarna a dolog, ha nem okozna 100%-os processzorhasználatot és nem ragadna a képernyőre a NAV figyelmeztetése és nem tiltaná le a NAV update és egyéb funkcióit.
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Nemá. Télleg? Francba, most sem lottóztam, pedig terveztem.
Nem is az ötösre gyúrok, de ha ilyen sok píz az ötös, akkor ugye több a néyes, hármas, kettes pénze is, szóval... de hát így, magamra vessek.
(amúgy nem is akarom megnyerni. (több) nyár óta dolgozok és spórolok h lehessen egy kocsim, erre ha megnyerném a 1.7milliárdot, baromira nem volt értelme, hisz +/- párszáze. még szerencse h nem én nyertem.
) -
hmm....
akárhogy is nézem, nem én nyertem az 1,7 milliárdot....

d emajd holnap a hatoson!
[Szerkesztve] -
-
neduddki
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
HI!
A legvegere ha mnden igaz idorendben az eneym is!!!
Amugy szretnelek kinevezni a ph hivatalos rgb kronikasanak,a Te lotelesseged lesz szmontartani oket, amibenmi hathatos segicseget nyujtunk, de semmijen joggal es kivalcsaggal nem jar csak kotelezetcseggel:- ))))))))
udv
neduddki -
PeliScan
addikt

Kilépett Juci az Animából. A Quimby szétesése után ez végleg végettvetett fiatalkorom zenei részének... azok az Almássy-téri Quimby+Animák 800ért..!

-
VladimirR
nagyúr
proba
eeeeeeessss igeeennn!! ostag lettem
neduddki: ezek idoben hova illeszthetok az en felsorolasomba (en probaltam idorendbe szedni oket)? es hol lehet megtalalni oket?
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
HI!
Kifelejtetted a carbonilt, az alex/a/18-t meg az alex24-et, ha kihagyatam vmit figyelmeztessetek:- ))) aszem ove a legnagyobb gyjtemeny, ami meg raadsul banolva is lett:- ((((
udv
neduddki
p.s. vmit meg akrtam de elfelejtettem...
ja a H -betus alalapot vennek totyikjat toroltek???
Eszembe gyutt!!!:- ))) Ha minel nagyobb szamokat ir oda akkor ertelmesebb is lesz vagy hogy????:- ))) -
-
VladimirR
nagyúr
bannoltak is mar azota szegenyt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyebkent visszatero vendeg es nem meglepo, hogy a sok nick-je kozul egyet-egyet nem ismernek fel
rgb, cmy, realtime, lower, diskett, schrodinger, dvavi, aaaaa, jetengine
rgb es cmy szamozva is volt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
LOTR: mivel bannoltak o mar sosem lesz lelkes ujonc, mivel a rang hozzaszolaskor valtozik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
m-bazsi
tag
Csak mondani szeretnék valamit:
#56 os hsz
hozzáfűzés: nekem a csávó adatlapjában sántít a hsz/nap aránya...
-
Bash
őstag
Az imént szedtem magamnak egy kis fagyit, és mi történt: elhajlott az acél fagyiskanál!
Egy jókora fogóval még sikerült megmentenem, de már sosem lesz az igazi. 
-
Bencom
senior tag
Csend van. Mondhatni megsüketülök ebben a csendben

-
VladimirR
nagyúr
ennek ellenere megis mindenki uj off topicot akart nyitni (Tildy (#2373), TexT-BoY (#3199), m-bazsi (#3951, #3953) vagy epp twollah (#3954) - bar m-bazsi es TexT-BoY volt a fokalompos) - Bash szvsz a tovabbi nyafogas es vitatkozas elkerulesenek es a bekesseg fenntartasanak erdekeben nyitotta meg a 15. (17.) OFF TOPIC-ot
-
Bencom
senior tag
Írjál ide:Bővebben: link
-
_az
senior tag
válasz
Sick Boy
üzenetére
Leszámítva, hogy én is beperelhetnélek a rólam ENGEDÉLY NÉLKÜL felrakott fotókról... vigyázzá, az egyik unokatesóm ügyvéd lesz lassacskán, a napokban nyer is 1 ügyet, fel is hívom...
De kétlem ,hogy bárki is vacakolna vele... Mákost meg szvsz pláne nem fogja zavarni, pláne hogy ő sztár, úgyse kerüli el az ilyesmit... -
Bazsesz
őstag
Bencom: Az általam írt fórumban.
Esmein: Döntöttem. Lesz lakat, és át lesz húzva. ha meg belemennek, akkor meg nem lesz ott új hozzászólás menüpont.
Üdv: balu -
Bencom
senior tag
Divot, vagy bárki más, írjon ide!!!! (plíz) -
Bazsesz
őstag
Hali!
Szerintetek a zárt topikokat hogy jelöljem? Más színnel, vagy áthúzottan, vagy mindkettővel?
Üdv: balu -
Bash
őstag
Miért lenne törölve? Csak nem szeretek mindent ezerszer leírni, és van egy rossz szokásom. Azt feltételezem, hogy a többség olvassa is a fórumot, de ez sokszor nem így van, sokaknak még 10-20 hsz-t visszaolvasni is nehezére esik. Rosszmájú vélemény meg nem nagyon volt szerintem, nem az a lényeg, hogy ki nyitotta a topic-ot, hanem, hogy van.

-
Bencom
senior tag
-
Esmein
nagyúr
Azon gondolkodtam, honnan állapítja meg az ember magáról, ha őrült ? Csak gondolj bele, annyira el van valakinek borulva az agya, hogy emulálja magának amit látni/hallani akar, akkor semmi esélye arra hogy erre rájöjjön...
Aktív témák
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Steelseries Nova 1P Gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

Egy jókora fogóval még sikerült megmentenem, de már sosem lesz az igazi.