Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Sick Boy
üzenetére
kész vagyok!!
nyári gumikból az utolsó kis kavicsot is kipisztkáltam csavarhúzóval, lemostam az alufelniket meg a gumikat is, megszárítottam meg elpakoltam, sőt én még nagynyomásúval le is mostam az ótót, úgyhogy most pár napig csillog
az egyik nyárigumimon leszakadt a peremvédőből egy darabka, de végülis a dolgát tette, megvédte az alufelnit a biztos amortizációtól... -
escie
őstag
nyílt levél Gambithoz, az rgb által nyitott legújabb topikban elkövetett kellemes hozzászólásiért.
Kedves Fórumtársam!
tudom, hogy mi itt ''lent'' vidéken nem tudhatjuk, mi is az élet, meg különben is, de...
légyszíves nagyon gyorsan hagyd abba ezt a vidékizést, meg városozást, jó?
köszönöm.
enélkül is nagyon felnézünk rád, kedves városi barátom.
meg amúgy kifejezetten tapló benyomását kelted ezzel a stílussal.
Tisztelettel, egy általad oly nagyon lenézett vidéki. -
Sick Boy
őstag
válasz
Integra
üzenetére
JÁJ ez is basszus, ujjnyi vastag sárréteg borítja szegénykét, de minek álljak neki lemosni, holnapra ugyanúgy néz ki...
üvegfelületeket tisztán tartom, azt viszonláti'!
vettem gyári Citroen egykaros, 550 mm-es ablaktörlőlapátot 1070 HUF-ért, az most szépen letörli a mocskot, lecseréltem a zablakmosó folyadékot télire (4 L-t szereztem 340 HUF-ért), a hűtőfolyadékot bemérettem, -39 *C-ig jó, olyan hideg meg csak nem lesz
azt le van tudva végül a téligumival (zsír újakat szerváltam, 4 X 175/65 R14) Pirelli, összesen 55 K HUF.
Kész, a zautó téliesítve!

-
Sick Boy
őstag
RGB megint nyomul...

-
Integra
titán
de nincs kedvem felrakatni a téligumikat......
mert utána lehet csavarhúzóval kikapirgálni a nyárigumiból a kavicsokat, aztán szépen lemosni a felnivel együtt, megszárítani és elrakni a garázsban, és mivel már elől van a mosóscucc, akkor autót is kell mosni, jááááj, lusta vagyok
-
anaqer
veterán
Jaj de szép egy reggel már megint... kinyitom a szemem, körbefülelek, gyanús csönd... gép nem megy.
Bazmegolás, előbb álmosan aztán gyomoridegből (átmenet nélkül).
Körbejárok a házban, négy körre való dugalj és/vagy világítás nem működik, de a hozzájuk tartozó kismegszakítók maguk nincsenek leverve. Szóval valahol az éjjel különösebb nyom nélkül elpukkant legalább 3-4 vezeték... zsír, eh?
Átdugtam a gépet egy másik körbe, legalább ez megy csont nélkül... *phew*.
Azért fenemód kíváncsi leszek, hogy mi ellen nem védett az objektum...
-
Ja tényleg, ma nyolc körül a Kálvin téren a kék metróban volt szerencsém találkozni a fradi drukkerekkel.
Akik ügyesen szétverték az előttünk lévő metrókocsit, kiverték az ablakokat, stb.
a metró nem közlekedett tovább (a sofőr bemondta, hogy ''tisztelt utasaink, legyenek szívesek, szálljanak le''
ekkor a tisztelt szurkolótábor is leszállt, és elkezdte dühödten, székeket rúgdosva énekelni, hogy ''mocskos békávé, sá-lálá-lálá''
a metró egyéb utazóközönsége pedig menekülőre fogta a dolgot. én is jobbnak láttam gyalog elindulni, látván, hogy metróval nem fogok eljutni a nyugatiig záros határidőn belül.
egyre jobban imádom ezt az országot, és a benne élő bunkókat.
A Fradit mint egyesületet megszüntetném, a magyar focit is egy-két évig csak zárt kapuk mögött engedném játszani.
Az ilyen szurkolókat pedig kényszermunkára vinném.
Hihetetlen, hogy nem lehet velük mit kezdeni. persze, mire felértem a felszínre, már jöttek a rendőrök szirénázó rendőrautókkal, de mit tudnak velük kezdeni? honnan tudják, hogy ki volt a bűnös? megbüntethetik-e őket?
nem.
Na mindegy. de legalább szerencsére fekete sál volt rajtam, és nem más színű. okultam a pár évvel ezelőtti esetből...
-
Pet_i
senior tag
Tudna segíteni nekem valaki? Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Amikor már ennyire befutott, akkor elvileg van, különben nem érné meg csinálni

-
burgatshow
veterán
Egy kicsit marketing vagy nem is tudom igazán mi:
Szal arra lennék kiváncsi, hogy tegyük fel, van 1 oldal ami befutott. Napi sok sok laplátogatás frissülő tartalom ... stb.
Megkeresnek támogatók, reklámok, bannerek... etc.
Valyon van rajta valami haszon?
Most a szerver és domain díjakat félretéve, tegyük fel, az egyik támogató fizeti!
Van vagy nincs? -
Loretto
veterán
tudtam hogy nfsu2 is hasonló lesz mint a d3.

-
Monya78
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Pihentetem az írást
...sokat ivott a Net hogy mindent kétszer akar elküldeni.....
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Sulibuli... szenvedő alany leszel??? vagy néző??
Nem mindegy...vagy Te röhögsz, vagy Rajtad röhögnek...
-
Monya78
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére

Miért baj az hogy csak 1 óra van hátra délig??? -
Type-R
őstag
Most már a net se olyan luxus mint 10 évvel ezelött, csak sokaknak még mindig lassú analóg van , mint pl nekem. Ha lenne rá lehőtség és is bevezettetnék valami jobbat, csak hát olyan helayen lakok ahol nem lehet, így én is suliból szedem le a nagyobb dolgokat, meg veszek újságot is.
-
Suliro
senior tag
Loretto! Nekem van egy eredeti Windows 95-öm! Bár a linuxxal vszínűleg jobban járnék mint, a 95-tel!
-
Suliro
senior tag
Jó, de ha belegondolsz, akkor egy Abit nf7(legdrágább esetben 15000) az egy komoly athlonxp-s alaplap! Egy alaplap az meghatározó része a gépednek, de egy játékot végignyomsz egyszer (10000), aztán megy a polcra! Ezzel mit kezdjünk? Arányosan kellene szoftverárakat kidolgozni!
-
Monya78
veterán
Egész Warez nem a mi hibánk...a kezdeteknél lett valami elcseszve...abban a korban estünk bele a számítástechnikába amikor ez már természetes jelenség...
Ha más lenne a felfogás ebben a dologban akkor az lenne a természtes ha kifizetjük a progit is, ugyanolyan természetes módon mintha bármilyen hardware elemet vennénk... -
Suliro
senior tag
Itt vagyok Monya! Na szóval: szerintem ez nem szép dolog, amit csinálunk! Ez olyan mintha én dolgoznék(de még nem vagyok abban a korban), de nem kapnék fizetést! Nem lehet mit csinálni, ha nincs rá pénz, akkor kezdődhet a warezolás! Nekem van ismerősöm, aki mindent meg tud szerezni, csak az esetek 25%-kában nem igazán megy a progi!
-
-
Bash
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Ott is vannak:
Bővebben: link
Bővebben: link -
PeliScan
addikt
Nektek is úgy tűnik, ott alul kéne lennie egy drivernek..?
PeliScan
addikt
érdemes 
Vangelis
félisten
válasz
TrollBalint
üzenetére
persze . levonó stb
csak érdekesség
képpen kérdezetm
Kiváncsi voltam, hogy kint lehet e vajon kapni? -
Bash
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Los Angeles-ben a mexikói konzulátusnál egy férfi túszul ejtett egy nőt, és úgy fogta a nőt, hogy karját a nyaka köré fonta. Mesterlövészek leszedték a férfit, a nő sértetlenül megúszta. A férfi most kórházban van.

-
Bash
őstag
Hú, gyerekek!
Most volt a TV-ben, tisztára mint a filmekben: Bővebben: link. -
Bash
őstag
Westlake (Bővebben: link) HP-szervízben dolgozik, talán tud segíteni, IRC-n lehet elérni.
-
úútálom, hogy ilyen sötét van!!!

és nem jön ki hang a torkomon, mert múlt éjjel szétordítottam magam a BME-negy gnr emlékzenekar koncertjén... de rég ugráltam ilyen jót...
-
d3adm3at
csendes tag
Lol meghogy soha tobbet nem irsz a PH! forumaba!

A legpuskas f***sagon mennyit gondolkoztal?
Udvozlunk, olvassuk hozzaszolasaidat, nevetunk! -
Integra
titán
én úgy tudom, hogy készítenek magyar karakteres klavikat is notebookokhoz, de csak akkor amikor egy bizonyos darabszámot értékesítettek

így jártam én is náluk, csak clevo-val.
azt mondták min 20 darabot elkéne adniuk, de amúgy minden gond nélkül megtudják csinálni..
ezt pont az attila úti boltjukban mondták anno -
vedit
csendes tag
mi bajod már megin' fiam!?
A légpuskával mi a baj? nincs semmi veszélye: 0 kV-tal műxik! -
neduddki
nagyúr
HI!
Vegetert az oszi szunet:- (((((((((((
udv
neduddki
p.s. mielott vki arra gndolna hogy engem erdekel, nem azert hanem ugye tugyatok miert???:- )))) -
Som@
őstag
Szerintetek van arra mód, hogy ehhez a notebookhoz magyar billentyűzetet vegyek? Ha igen, akkor hol és mennyiért?
Bővebben: link
-
divot
veterán
Annyi szép év után hétfőfől ismét kötöttebbé válik az életem, bár továbbra sem kell jelenlennem a munkaadói ojjektumban napi nyolc órában. De mégis, majd' minden nap tiszteletemet kell tennem, még ha csak egy rövid megbeszélésre is. Furcsa lesz, nagyon elszoktam a kötöttségektől. És így majd kevesebb időm jut rátok, amit nyilván fájó szívvel vesztek tudomásul.

Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mert hogymenjenek le gólyavetélkedőre 
nem mondod. azért 4 év alatt én már vettem 4-et kb
multkor mm-ba volt féláron 2-3 honapos ujság.