Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Cardinella
üzenetére
Engem miért nem ront meg egy ilyen nő? Bár már az életkorom miatt nem teheti, de zsir lenne... Amúgy mi amikor a képét mutatták, s mondták, hogy egy 14 éves gyereket rontottak meg, még azt hittük, hogy a csaj a 14 éves diák...

-
Tithian
őstag
Ennyit a csendháborításról:
Bővebben: link
-
Matr x
aktív tag
De legalább van papírod arról, hogy tudsz _számítógépezni!

Egyetemen van egy félév számtech. A tanárnő megkérdezte, hogy hány évig tanult számtechet, meg hogy be akar-e járni órára...
Egyik leányzónak volt ECDL vizsgája, de bejárt... (lehet, hogy a kettő együtt nem él...) -
tildy
nagyúr
válasz
Cardinella
üzenetére
Ráadásul Tampa, FLben van ahol Bash is.
-
Cardinella
aktív tag
Most néztem az R... Híradót. Nem panaszkodtam volna, ha annak idején egy ilyen szőke 24 éves tanárnéni megrontott volna...
A hülyegyereknek, szerintem; soha többé nem lesz ilyen nője...
(De, jöjjön valami szakmai téma is; ma állítottam rendszerbe egy Samsung winch.-t; és tényleg pokolian halk és pörgős darabok ezek. Ajánlott vétel.) -
MarKoo
addikt
Sikerült az ECDL vizsgám.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De azt amint leírtam a digitális fényképeim topicba is, siralmas milyen feladatok vannak. Hozza létre az XXX mappát, azon belül az YYY, majd törölje az YYY-t. Heh, annyi értelme van mint... -
Suliro
senior tag
[hatalmas]Helló[/hatalmas]
-
VladimirR
nagyúr
ugy tudom lehet, de vigyazz, meret anaqer nemreg irta, hogy az o acc-jat toroltek, mondvan tul keves anyag van kilinkelve az oldalara (es ugye legtobb helyen tiltjak, hogy csak ugy tartsd ott az adatot, meg kivulrol linkelj, csak azt engedik, ohgy egy oldalt rakj ki - az mas kerdes, hogy mennyire korlatoznak/ellenoriznek)
szerk.: meg is van: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
most perelik majd lidlit?
-
I_Am
veterán
Más.
Tudja-e valaki, hogy uw tárhelyről lehet-e közvetlenül linkelni? Tehát mondjuk feldobok a tárhelyemre egy file-t és azt ugy linkelni akárhova, hogy klikk-re letölthető legyen. -
Bash
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Azt hiszem ez a kép a legkifejezőbb: Bővebben: link. Amikor megáll a kocsi, utána még sokáig így forog.
I_Am!
Nem emlékszem, hogy milyen képet küldtem, de van két tavunk benn, egy meg közvetlen mellettünk. Valóban szép. És van rengeteg állatunk, ahogy mondtam, kacsák, teknősbékák, vagy háromféle vízimadár, háromféle kígyó, mókuskák, rengeteg gyíkocska, egerek, patkányok, bogarak... Vannak érdekes sztorik.
-
I_Am
veterán
-
Bash
őstag
Az nem volt. Kamerám meg itthon csücsült, ugyanis melóhelyen láttam az említett járgányt. A múlt héten jó lett volna, ha nálam van. Volt két napom, amikor bementem 11-re, és fél 1-re elvégeztem a melómat.
Leültem az egyik tópartra, nézegettem a kacsákat, teknősöket, madarakat. Olyan szép volt. És épp tegnap érkezett meg egy másik kacsa-család is, most már 26-an vannak. 
-
Monya78
veterán
UP! ébrstő ilyenkor aludni

-
MUŁĐER
addikt
nézzétek a Duna TV-t...meglepi

-
törölt tag
Atus e-mail címét valaki mondja már meg plzz.
-
MoP_FX 57
őstag
Na ide is bemasolom hatha kapok valami valaszt:
Szerintetek megeri manapsag meg venni egy audigy 2-t?Igaz a hir ,hogy az audigy 2 zs hangja egy picit csunyabb a simahoz kepest?Elore is koszi a valaszokat. -
Drizzt
nagyúr
> ennek a fordtottjának mi az ascii(alt) kódja?
-
Drizzt
nagyúr
Samsung TCCC-s ramok azok mennyire jók? Hol van valami nagy ramos topic? Amit korábban kerestem, s találtam, azt egy ideje sehogy se lelem...
-
Agyasima
őstag
válasz
duracell89
üzenetére
Upsz, elfelejtettem megkérdezni:
Honnan van az aláírásod, és mit jelent? -
aesir
veterán
Természetesen undorító mindkettő.
Viszont én az ilyen pasikat továbbra is szimplán lekurvázom, mert jól esik.
Olyan könnyen sütögetik a nőkre hogy ''kurva'', pedig ez esetben ezek a nők is csak az alkohol által felnagyított ösztöneiknek engedelmeskedtek.
Közlöm mindenkivel akiben ez még nem tudatosult, hogy a nők orgazmus és kielégülés irányti igénye sok esetben magasabb mint a férfiaké.
Az esetben emlegetett két szerencsétlen csak hozzá akart jutni némi örömhöz.
Persze ettől a módszer és az állapotuk még undorító, csakúgy mint férfi esetében.
(Egyébként nincs undorítóbb mint egy részeg, hörgő, kanos pasi) -
hoppá, most nézem, alázzuk az észteket fociban? hohó...

találtunk a térképen egy országot, amit még....
-
Integra
titán
régen néztem, mamár inkább alszom

csípem őt is, mert természetes amit csinál, jó alkat hozzá.
pont a fábry ellentéte, aki meg erőből igyekszik az ultragagyi poénokat kiizzadni, a benevelt felvillan táblára hahotázó közönségének.... szánalmas.
raab-nak még most is csattannak a poénjai, bár a műsorban azért vannak tipikus idióta német jelenségek.
elton-t még nagyon csípem!!
-
Integra
titán
válasz
Agyasima
üzenetére
én 10 évet éjszakáztam elég keményen és intenzíven és soha nem volt balhém. pedig elég kemény helyeken is voltam rendszeresen.
viszont jó sok mindent láttam és jó sok mindenkit láttam hogy agyonvágnak
és gyanítom, a mai éjszakában még durvábbak lettek a dolgok mint pár éve -
-
Agyasima
őstag
[előre is bocs]
ilyen nincs.... hogy mik történnek manapság az emberrel estefelé az utcán... mindenhol olvasni, meg már itt is van totyikja, hogy megvertek/megvertem/elvette/elszaladtam miközbe mentem hazafele.
Mikor elolvastam a hozzászólásokat rá kellett jönnöm, hogy bár jóideje járom az éjszakát, és nem túl pénzes lévén általában gyalog, (nameg mert közel lakok a belvároshoz) szerencsés csillagzat alatt születhettem, mert még soha a büdös életbe nem bántottak, akartak kirabolni egyáltalán.
Na de tegnap aztán....
Történt, hogy egy jóbarátomnál megnéztük a megasztárt, közbe bedobtunk eg pár sört, majd hazaindultam kellemesen lefáradva. Erre útközben megállít két nőszemély elcsacsogok velük, kiderül, hogy részegek és bulizni mennek, majd az egyikük megsimogat, és félreérthetetlen ajánlatot tesz. (az ingyenes fajtát) Ecsém, minden nő krva? Vagy mi? Teljesen lehaltam, gyorsan haza is gyalogoltam. Legalább lennék jóképű-izmos vagy mittudomén, de a kabátból, meg a sapka alól a félig sötétben az orromon és a szememen kívül semmi se látszott ki szinte.
Vagy csak én fogom ki az ilyen lökött picsákat? mert már nem ez az első ilyen eset, ami velem megesik. (valamelyik OFF TOPICBAN egy hasonszőrű történetet bepötyögtem már, majd Bash megkeresi
)
Ehh, szóval mit szóltok?
[montam, hogy bocs]
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Predator666
üzenetére
Én ismerem őt, szal nem nekem kell.
-
Mondjatok nekem jó német filmeket lécci!
azért németet, mert jövő héten nyelvvizsgázom, és hát a szövegértésem az nincs a topon...
könnyen beszerezhető német filmekre gondoltam...
a good bye Lenin és a Stalingrad már megvolt! -
_Volkovy_
nagyúr
Köszi mindenkinek!

-
Bazsesz
őstag
Hát túl vagyok a főpróbán. Pénteken mehet élesbe.Eszméletlen, hogy hogy repül az idő. Nemrég kezdtem az évet, és már december van. Nagyon elrepült ez a két hónap...
Látttam ma a szallagot, nagyon májer lett. Főpróbán égtünk eyet, mert 2-3 ember kitalálta, hogy mégse jó a búcsúdal, meg a csend beszél tovább, hanem inkább a csillagokcsillagokat kéne énekelni. Osztályfőnök rövid, tömör véleménye szó szerint, hangsúlyozva egy részt ez volt:
''Csillagok... Hmm, Gyerekek, ne haragudjatok meg, de ez K***A S*@R volt!''
Remélem, hogy az éles előtt találnak még ki valamit, hogy mi hogy legyen.
Egyetlen jó dolog az egészben az volt, hogy a touchpaddal szenvedtem. Érdekes egy kreálmány, elsőre elég jól ment, bár a notit majdnem hozzávágtam a földhöz vagy kétszer. De sima géphez nem lehet ilyen touchpadot venni?
Vagy csak ez notikhoz van? Mert egeret kéne cserélnem, és nagyon megtettszett a szerkezet.
Üdv: balu -
-
VladimirR
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Golyóálló szerzetes - Bulletproof monk - Bővebben: link
Ki nevel a végén - Anger managment - Bővebben: link - Bővebben: link
Jószomszédi iszony - Duplex - Bővebben: link - Bővebben: link
Bajos csajok - Mean girls - Bővebben: link - Bővebben: link
Álomcsapda - Dreamcatcher - Bővebben: link - Bővebben: link
Az utolsó cserkész - The last boy scout - Bővebben: link - Bővebben: link
Hajó a vége - Boat trip - Bővebben: link - Bővebben: link
anaqer: zalatnay saroltarol beszelnek (muveszneven cini) - tudod, aki tolcsert csinal a kezebol![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Most kaptam pár divx filmet,valaki leírná az eredeti angol címüket?Én mindent eredeti címével rakok el,ezekkel meg nem tudok mit kezdeni..:
Golyóálló szerzetes
Ki nevel a végén
Jószomszédi iszony
Bajos csajok
Álomcsapda
Az utolsó cserkész
Hajó a vége -
3 megabitem van itthon, pedig csak egy Chello Classicra fizetek elő.
Na ezt hogy.
Nem publikus sajnos
-
n_gy_k
aktív tag
Én freemail-t használok, de ha belépek akkor kijön egy hírdetés (McDonalds), amely pont eltakarja azt a helyet, ahol jelzi a bejövö üzeneteket! Rámegyek, hogy kilép, de sehogy se tünik el! Mit tegyek?
-
_Volkovy_
nagyúr
''Lidl mindig olcsó'' esetleg ''Lidl miniorsó'' vagy ''Lidl milliósó''
Lényeg hogy már nagyon unom ezt a cirkuszt.Minek még egy szar diszkontáruház?
Azt várom hogy legyen végre egy rohadt áruházlánc,ami nem az olcsóságával hódít,hanem azzal hogy jó és igényes dolgokat lehet kapni benne.Szarok én a Tesco kenyér 100ft-jára,ha ehetetlen.
-
n_gy_k
aktív tag
Hali!
Karácsony körül szeretném lecserélni a VGA-mat! Most egy Inno3D GeForce FX 5200 128Mb 64Bit-es van, ezzel már vagy még mindig nem mennek az újabb játékok! Pl.: NFSU2 800x600x32 Medium...stb. Ezért cserélek a közeljövőben! A jelöltek eddig:
Leadtek WinFast A350XT TDH GeForce FX5900XT 128MB DDR TV-Out +DVI Br.: 42450Ft
Leadtek WinFast A400LE TDH GeForce 6800LE 128MB DDR TV-Out +DVI Br.: 63700Ft
HIS Excalibur ATi Radeon 9800SE AIW 128MB DDR TV-In/Out Tuner +DVI Br.: 41250Ft
Club3D ATi Radeon 9800PRO 128MB DDR TV-Out +DVI Br.: 49990Ft
Na én ezeket szemeltem ki magamnak ez alá, fölé nem nagyon akarok menni árban, de ha ti tudtaok még ezeken kívűl mondani jó kártyákat akkor írhattok! (Max.: 60-65e) Én olyan 1024x768x32-ben esetleg egy kis AA és AF-el szeretnék játszani az újabb játékokkal. Ezekről szeretnék saját véleményt, tapasztalatot megtudni! (Teszteket olvastam!)
Szerk.: A 9800SE 256Bit-es! Szerintetek mekkora az esély rá, hogy moddolható tekintettel az AIW-re?
Kössz!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ez mi akart lenni?
Én valamikor Márcuis, Árilis tájékában fogok ilyesmit érezni...kezdelek írigyelni...ja meg plusz azért mert imádom az amerikai kocsikat...Te pedig unásig látod őket...