Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
LOTR
addikt
hogyan kell a Radeon 9500-ra +feszt kötni, hogy működjön is, mert én nem találok hozzá vezetéket, amit rá tudnék kötni, ja és az mennyi volt lesz pluszba??
köszi -
Bazsesz
őstag
válasz
Panther
üzenetére
Kérésed számomra parancs
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link
Üdv: Bažsi -
Integra
titán
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
Bővebben: link -
-
Integra
titán
szerintem nyugodtan visszaviheted.
életemben nem láttam még olyat amit mesélsz, teljesen mindegy mi a rendeltetés szerű haszálata, ilyennek nem szabadna történnie.
de a 2 év gari nekem nagyon új.
utolsó csukám amit vettem fél év volt rá.
aztán ha nem akarnak foglalkozni vele, akkor elküldheted a Kermi-be is bevizsgálásra.
ilyenkor asszem jegyzőkönyvet vesznek fel hozzá.
azt hogy a bolt vagy te viszed be nemtom.
ha te nyersz akkor kötelesek kifizetni vagy új csukát adni, ha nem akkor a bevizsgálás költségét te fizeted.
asszem. -
Integra
titán
ejj, akkorát takarítottam ma...
teljes portörlés, rendrakás, mosás, porszívzás das ganze program..
felért egy 2 órás KM edzéssel
[Szerkesztve] -
Josh
tag
!!!!1880!!!! Please, help me!!
-
VladimirR
nagyúr
aki raer, az nezzen mar el ide, egy kis beta-tesztre: Bővebben: link
koszonom -
Josh
tag
A tanácsotokat kérném cipő gari ügyben. A történet arról szól, hogy februárban vettem 16 K-ért egy Nike cipőt. A kezelési utasításában nem írták rá, hogy ez mire való ez a cípő, tehát nem tudhatom a rendeltetésszerű használat módját. Lényegében suliba járok vele. A helyzet az, hogy a cipőfűző egyik lyukánál az anyag elszakadt, és már csak egy kis cérna tartja, hogy a cipőfűző ne kandikáljon ki abból a lyukból. Szerintetek lehetne valamit intézni gariban? A tájékoztatóban az van leírva, hogy 2 évig van rá garancia. Mit jelent a garancia, és mit a szavatosság? Meddig tart a szavatosság?
Vagy egyátalán ne is foglalkozzak vele, mert kiröhögtetem magam? Nem azért kölöttem rá ennyit, hogy 8 hónap után széthulljon. -
-
Loretto
veterán
szurkoljunk a pick-szegednek. !!!!
-
divot
veterán
Tegnap lecseréltem a 1,5GB-os MuVo-t 30GB-os Zen-re. Yippé, egyből föl is küldtem az összes zenémet, mert kb. 30GB gyűlt össze. Erre jött a hidegzuhany: kb. a dalok 10%-nál se előadó, se albumcím, se semmi nincs megadva, csak ugye annyi, hogy hanyas track... A Zen ezeket szépen besorolja egységesen az Unknown kategóriába.

Szóval most már két órája azt csinálom, hogy rákeresek a dalra, megnézem, hogy melyik előadó, melyik albumában található, aztán átírom az adatokat a Zen fájlmenedzserében. Kib. unalmas, úgy érzem magam, mint egy betanított munkás a szalag mellett.
Viszont legalább rendben lesznek a zenéim, ha túlélem a manővert.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
''Azt ugye látjátok hogy akkor még fehér maszat volt az arcképek körül?'' - a tied korul meg mindig van

na es hogy orulj is: Bővebben: link - bar a kepek mar nem latszanak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Agyasima: de az en blogom, de leginkabb olyankor irok bele, mikor valami topic nagyon felhuz, s egyebkent is kikeresem a valaszokat - ilyenkor eloszor berakom a blogba, aztan megy az adott topicba - egyebkent nem hittem volna, hogy olvassa barki is
, de nagyon jol esik a tamogatas - lehet kivanni, hogy mi keruljon meg bele 
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
halihó hogy halad minden 2 nap alatt.
na szal jól telt a napom. megjött végre a parfümöm(best of chev.) és vettem végre telo, mintegy 2.5 év után(3210 volt) sony ericsson f500i, és a legjobb haverom meghoztra az összes Dream Theater albumot mp3-ba
-
Bazsesz
őstag
válasz
Panther
üzenetére
Sok szeretettel: Bővebben: link
Ugye milyn érdekesen mutat alattad? 
-
Bazsesz
őstag
Megoldódott a lankérdés
Nálam lesz a háromnapos nonstop szörnyeteg 
Szerdán jól megabrutálIHB-zünk, majd utáűnna toljuk a LAN-t.
Addig még 4 nap van
Ki se bírom várni 
Üdv: balu -
VladimirR
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Bővebben: link - egyebkent ugy tudom, hogy MO-n is volt valaki, aki millios szamlaval pert nyert a matav ellen, s nem kellett kifizetnie
-
Tithian
őstag
Abszolút házmodding japán módra:
Bővebben: link -
Apika
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Mint írtam VISSZA, tehát nyerünk egy órát!
-
Apika
addikt
Ma éjjel óraállítás! Ne felejtsétek el visszaállítani az órákat!
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
VladimirR
üzenetére
Ugye-ugye! Én mondtam, jól emlékeztem! SOSEM voltam újonc!

MOD: Hát igen, akkor még csak ilyen képre tellett. De azért jó volt az.
Kár hogy nem tudom megnézni, hány hsz-em volt.
Azt ugye látjátok hogy akkor még fehér maszat volt az arcképek körül? Na azt én szedtem le még valamikor az Arckép request topik keretein belül
(Igen, most büszke vagyok magamra
)
Jéé, Emvy épp digit2 vizsgára készült![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Agyasima
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Mittudomén, van rá törvényük, ami védi a fogyasztót, azér... a mi törvényeink pedig a szolgáltatót védik, főként.
-
Agyasima
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Modemesek kedvence. Külföldi behívószámokat tárcsáz és azon keresztul ''szolgáltatja'' a netet, így adott esetben pl. egy amerikai hívás percdíjáért is lehet internetezni... volt már csóka 100+os telefonszámlával, és Mo-on ki is kell fizetni. (Dajcslandban már nem, de hát az nyugat ugye...
) -
Agyasima
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
akkor javaslom neki, hogy kapjon be egy jófajta dialert.. a következő havi telefonszámla után, (ha még marad miből) az első dolga lesz tűzfalat feltenni, és 1 órára állítani az autómatikus frissítést a víruskeresőjében!
-
TrollBalint
addikt
Modemesek! Ti mit használtok otthon, hogy védjétek a gépeteket mindenféle szir-szar ellen? (Tűzfal ilyesmi) Mivel az egyik ismerősőm is modemes, és bekapta a Sassert (azt hiszem azt, mindig újraindul a gépe). De nem hajlandó (most már nem is tudja) frissiteni a NOD32-t, és tűzfalat sem akar feltenni.

-
Bazsesz
őstag
válasz
duracell89
üzenetére
Neeeem, pestre nem ruccanok fel egy lan kedvéért
Még nem
Jelenleg köbö két teletankot kéne nyomni az autóba (nincs sajna jogsim), és az már k*rvasokba lenne nekem (apám felhoz, hazamegy, értemjön hazavisz). Úgyhogy marad sztem az a megoldás, hogy nálam.
De vazze akkor is, mi az, hogy akkor akarják szervizelni az áramszolgáltatást? Tök jól le lett beszélve, hogy szerdán lepakolom a gépet, behozzuk a rokont, elmegyünk megabrutál IHB-re osztálytársamhoz, aztán csütörtökön haza, alvászat, rally az uszodáig meg vissza, majd anyám kivisz, és hent.
Most meg nemtudom. Ez átírva rám nézve:
Lehozza rokon a gépét, elmegyünk megabrutál IHB-re osztálytársamhoz, aztűn csütörtökön hazamegy, alvászat, rally az uszodáig meg vissza, majd behozzák, és hent.
És ilyenkor van gáz. Még jó, hogy augusztusba letárgyaltuk, hogy ekkor lesz, meg minden hogy hogy lesz, aztán egy hónapja pontosítottuk. Ennyit az előretervezésről...
''kicsit'' ideges vagyok... -
I_Am
veterán
válasz
duracell89
üzenetére
És képzeld nyomon követni mikor a dolgok történtek? Nahát az mekkora volt....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bazsesz
őstag
Összeesküvés-elméletet keltenek ellenünk!

Ahova mentem volna lanpartyra csütörtök+szerda+péntek+szombat ott csütörtökön és szombaton reggel héttől délután kettőig áramszünet lesz karbantartás miatt

Úgyhogy valahova át kellesz rendezni. Lehet, hogy ide kéne.... Bakker.
Üdv: balu -
VladimirR
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
lehet onnan linkelni a forumbol is, ha eleg nagy makod van es olyat talalsz, amit taroltak
az a kar, hogy a keresojuk nem mukodik, meg hogy az opttani ph-kereso megprobal atdobni ide (csak itt ugye mar mashogy mukodik)
nagyon lol Panther azzal a keppel - mar ugy megszoktam a fekete kepet, hogy mikor meglattam rohogogorcsot kaptam![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyebkent ezen latszik, hogy anno nem voltak rangok -
Cathfaern
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
1. Így értettem én is
Ugyanis _már_ nem lehet aláírásba képet rakni...
2. Elnézve a logókat, rájöttem mit kevertem. Szóval a különbség nem PH vs. PH!, hanem ph! vs. PH! (régen kisbetű volt az egész)
egyébként ezt volt még az igazi PH! (vagyis ph!
) fórum: Bővebben: link (tudom, ez főoldal, de a fórum pont így nézett ki) Azóta csak romlott a fórum kinézete ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VladimirR
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
nem veri szet (ha csak nem szokatlanul kemeny es nehez a fejed, illetve szokatlanul gyenge a billentyuzeted)
egyik tobbnapos lanon egyszercsak egy koppanasra figyeltunk fel - odanezunk, hat haver nam birta es mikozben spectatorkodott cs-ben alomba szenderult es egy hanyag mozdulattal lefejelte a billentyuzetet - persze az utesre nem ebredt fel
-
VladimirR
nagyúr
válasz
DoubleD
üzenetére
tessek: Bővebben: link
duracell89: kostolgatsz? (van ugyanis egy olyan tippem, hogy az off reszre gondoltal, nem a logo-gyujtemenyre)
[Szerkesztve] -
DoubleD
aktív tag
Srácok, nem emlékszik valaki annak az oldalnak a címére, amelyen macskák nézik a monitort, amelyen macskák a monitort nézik?
Volt egy ilyen jellegű topik a phn is, azt keresem, de nem találom. Valaki? -
Hmm. az izgat most engem nagyon, hogy mennyibe is kerül nekem, ha Ausztriába utalok pénzt.
úgy tudtam, hogy ez több ezer Ft.
az OTP ezt írja a kondíciói között : Bővebben: link
költség : Eseti átutalási megbízás bankfiókban (minimum / maximum költség)
''Bankon kívül devizában és külföldre forintban* : - 0,20% (2.000Ft / 35.000Ft)''
- Bankon kívül idegen bankköltség
- EU viszonylatban lebonyolított EUR átutalások esetén
- EUR 12.500 összegig
- BIC és IBAN megadása esetén : EUR 0,00
- BIC vagy IBAN hiányában régi EU tagok esetén : - EUR 7,50
- BIC vagy IBAN hiányában új EU tagok esetén : - EUR 10,00
oké.
----------------------------
nade, most mit találtam ?
PSZÁF - tájékoztató : Amit az EU tagállamok közti pénzforgalomról tudni kell :
''Díjak:
A rendelet legfontosabb rendelkezése az, hogy az eurófizetési műveletek díjai nem különbözhetnek attól függően, hogy a művelet belföldre vagy külföldre, másik tagállamba irányul. A főszabály tehát az, hogy a szolgáltató díjszabásában nem különböztetheti meg a tagországon belüli és a tagországok közötti forgalmat. A rendelet ezen túlmenően nem szól a díjak mértékéről, nyilvánvaló azonban, hogy távlati célja nem a belföldi átutalási díjak drágítása, hanem az egységes európai belső piac megteremtése a pénzforgalmi szolgáltatások tekintetében''
továbbá :
''Alább néhány gyakorlati példa szemlélteti a rendelet alkalmazását:
1. példa: Euróátutalást kapunk egy másik tagországból! A rendelet egyik legfontosabb pozitív hatása abban mutatkozik meg, hogy az Ön részére - EU tagországbeli - partnere ugyanolyan díj és jutalék megfizetése ellenében tud euróátutalást teljesíteni, mintha azt egy, a saját országában lévő kedvezményezett javára indítaná. Németországból, Ausztriából, vagy bármely más tagországból ugyanannyiba kerül a 12 500 euró alatti átutalás Magyarországra, mintha az összeg nem hagyná el a német vagy osztrák határt. Ehhez azonban nélkülözhetetlen, hogy tájékoztassa partnerét (akitől Ön pénzt vár) az Ön nemzetközi bankszámlaszámáról, illetve számlavezető bankja bankazonosító számáról.''
''2. példa: Eurót utalunk át egy másik tagországba! Az Ön által kezdeményezett 12 500 euró összegnél nem nagyobb (és természetesen euróban történő) átutalásáért az Ön számlavezető bankja nem számolhat fel magasabb költséget, mintha az átutalás címzettje egy magyar banknál vezetné a számláját. Ehhez az szükséges, hogy Ön az átutalási megbízásán minden esetben feltüntesse a kedvezményezett által megadott nemzetközi bankszámlaszámot és bankazonosító számot. Ezek megadása azért fontos, mert hiányuk esetén számlavezető bankja további költségeket számolhat fel Önnek az átutalásért.
''3. példa Bankkártyát használunk egy másik tagországban! Amikor Ön Magyarországon kibocsátott bankkártyáját euró készpénz felvételére vagy vásárlásra használja egy másik Uniós tagországban, az egyenlő költség elve alapján a kártyát kibocsátó bank ugyanazt a költséget számíthatja fel Önnek a kártyahasználatért, mintha bankkártyájával Magyarországon venne fel euró készpénzt, illetve vásárolna euróért.''''
Hmm, szerintem nálunk ezek a dolgok még nincsenek egészen így...
avagy feltehetném a kérdést így is : mikor fogok utalni 100 forintos költséggel külföldre?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
el kell, hogy keseritselek, tobb szempontbol is

1: nemely alairasban meg most is vannak kepek (pl.: biker, tompo - bar utobbi esetben csak smiley) --- nem ugy volt, hogy egyszer toroltek mindenkitol, aztan mindenki visszarakta, aztan parci jol letiltotta az egeszet, de aki azota nem nyult hozza, annak meg azota is megvan? (mondjuk igy zarojelben megjegyzem, hogy nekem is remlik valami vita a zold ikszrol...)
2: ahogy en latom, volt felkialtojel![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(az elso 2001-bol valo)
viszont ahogy nezem, az elso designvaltas elott nem igazan latok rangokat - semmilyet
(a moderatorosra nam tudok mit mondani, arrol nem remlik semmi)
(na jo, nem jo ennyire a memoriam, csalok egy kicsit: Bővebben: link)
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
nem ertelek

miert moderator kompatibilis? (arra goindolsz, hogy ez megmaradhatott alairasban?)
es mikor? (marcsak a titulusok miatt)
(egyebkent most beledkototk: valahol jo reg irtad, hogy mikor regisztraltal, akkor meg nem PH!, hanem PH volt az oldal neve felkialtojel nelkul - biztos ez?)
_Volkovy_: a honlapkritizalos topicban mi volt a #9?
jah es igen beszoltam - odamnejek a szadert? (ezt Ger||| mondta nekem a minap es nagyon megtetszett a szofordulat)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Agyasima
üzenetére
twollah ketseg kivul egy ph! legenda (tegyuk hozza, hogy sokak szemeben inkabb hirhedt, mint hires)
sajnalom, hogy regi alairasat lecserelte, hisz az mindent elmondott a forum (szeintem) betoltott szereperol:
DeFeNdEr Of ThE hAtE
a zold iksz-mar jo messzirol mutatta, hogy melyik pingvin is szol a temahoz
Agyasima: milyen lista? miert nem bovul? miert kene?
Lord Zero, Integra: twollahhal folytatott beszelgetesek soran figyeljetek arran, hogy O soha nem ir smiley-t (es tobsegene nem is olvassa oket
) 
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
Agyasima
üzenetére
jajstenem, ő maga mondta, h sivár az élete
nekem pedig, mint ph-júzernek távolról sem kötelességem vagy tisztem, h tudjam, mennyire komolyan gondolta (figyelem: épp ezért haláli diplomáciával így kezdtem a hsz-t: ''ha ezt komolyan mondod, h ennyire sivár...'')
ez ilyen egyszerű
-
Agyasima
őstag
-
Lord Zero
addikt
válasz
Agyasima
üzenetére
természetesen érthetőbb
annyi hibádzik csupán, hogy sem a ''anyámasszony katonája'' sem a ''get a girlfriend'' nem az én hozzászólásom volt, de sebaj
én csak a blogjáról nyilatkoztam, ehhez pedig kifejezetten nem kell ismerni őt (egy könyv szerzőjét sem ismered, mégis alkotsz véleményt a műről)
olvass vissza, akkor te is érteni fogsz engem, így teljes lesz a hiphiphurrá -
Agyasima
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Twollah fénykorában nagyon sokat lógott a fórumon, és nagyon osztotta az észt. Akkoriban sokan nem kedvelték, mert nyers stílusával soxor és sokat magyarázott, néha - megítélésem szerint - feleslegesen.
Ha ismernéd, nem mondanál neki ilyet, hogy ''anyámasszony katonája'' meg ''get a girlfriend'' sokkal inkább olyat, hogy ''hit da monkey''
Twollah egy kétséges PH! legenda és egy ős-RGB keveréke.
Tényleg. Nehéz elmagyarázni...
[szerk]talán így menni fog: ismerős pl. az a szitu, hogy látod havert fenn ICQ-n, ráköszönsz, majd egyből, a válaszából tudod, hogy a huga ül ott, mert a haverod még életében nem mondta neked azt, hogy ''szia'', és most mégis így köszönt.
Na hát most te mondtál ''sziát'' twollahnak... asszem ebből jöttem rá!
így remélem érthetőbb...
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Warlock_42
üzenetére
de itt nyomul valahol megint valami újonc néven...

-
twollah
nagyúr
Amiota felraktam az ikszpet.
Azota csak a kindoz apdet nevu jatekot jatszom. -
Warlock_42
senior tag
Ma nem volt/lesz RGB totyik? Vagy csak én nem figyeltem eléggé? -
Lord Zero
addikt
válasz
twollah
üzenetére
ha ezt komolyan mondod, h ennyire sivár, akkor oké, elnézést, h csesztetlek (vagy legalábbis ezt az érzetet keltem)
de addig is, így ránézésre:
kétsoros hsz-halmaz
sokat-sokat beszél, de nem mond semmit
kicsit több gondolatiság (tartalom, töltet, miegymás) lenne benne, és akkor a mennyiséghez talán a minőség is közelítene
szerk: ne engedd, h a sivárság bekebelezzen
[Szerkesztve] -
Agyasima
őstag
kezdek éhes lenni... ez már a vég. Halálra unom magam a munkahelyemen, de dolgozni akkor se fogok már..

-
Lord Zero
addikt
válasz
twollah
üzenetére
ne húzd fel magad, és az orrodat sem
joga van véleményt nyilvánítani, nem? idegenkedsz a kritikától?
ma süt a nap, ma nem jó a hűtő, most ment el egy teherautó, tegnap áramszünet volt, nézem a tévét, nem nézem a tévét stb
ez egy ilyen blog, istenem, világot nem fogsz váltani
nem gond
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mert nekem ezzel az volt a szándékom, hogy megmutassam, hogy milyen érzés azt látni, hogy újonc szó van a neved alatt
Azt hittem, hogy azt mondod, hogy ''Jééééézusom de géz!!'' vagy valami hasonlót 

Ugyanis _már_ nem lehet aláírásba képet rakni...
jó éjt all!
Az nem simán ''zöld iksz'', hanem az a híres ''moderátor kompatibilis zöld iksz''