Hirdetés
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
mit tudom én, gépe válogatja. de károsodni nem fog semmi. ha biosig nem jutsz el, akkor úgy indítod a gépet, hogy az insertet folyamatosan benyomva tartod, és akkor az utolsó helyes bios-sal fog indulni. akkor belépsz egyből a biosba és visszaállítod az értékeket.
de szerintem 0.1 V-tal kevesebbet úgysem tudsz leszedni a procid feszültségéből. vagy max 0.2-t. -
Mosqu!to
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
érdekes, én úgy emlékszem, hogy nektek földes az utcátok, nem betonozott... vagy azóta lebetonozták?
Cathfaern: na igen: ''...az áldozat autójában gázpalackot találtak, amit folyamatosan hűtenek. A palackot mesterlövészek fogják kilőni ... Több vízsugárral folyamatosan hűtik, mesterlövészek fogják kilőni.'' :C
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
én speciel imádom palik F1 közvetítését, hiányolom is, hogy mostanság már nem ő van :(
nekem az nem izgalmas, hogy azt mondja, hogy sumaher jön, megelőzte. kiment a boxba. jaj. nem indul. mostmár igen.
sokkal jobb szerintem h palik beleéli magát és hadar mint a veszett :) -
Mosqu!to
addikt
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Elnézést, félreolvastam, viszont ez nem szövegértési hiba, hanem félreolvasás. Ezek szerint te még azt sem tudod mi az a szövegértés? :U
Viszont ha okosodni jársz ide, ahhoz neked mért van szükséged írkálásokra? Az ember általában úgy okosodik, ha olvas, nem úgy, hogy baromságokat írogat mindenhova. Persze a barmoknál lehet, hogy baromságokat kell írogatni, és nem olvasni.
Elsősorban viszont egy nyelvtantanárt ajánlanék, mert falra mászom a helyesírásodtól...
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
Mivel a Gta:san andreas topicot bezárták, ezért ide írom amit textboynak még le akartam írni:
1. Látom a szövegértésed még nem valami jó, olvasd el megint anyukád topicját, és nézd meg mennyit baromkodtál benne te is, a többiekkel együtt.
2. Igazad van, te ide okoskodni jársz, mindenbe beleokoskodsz, pedig az okoskodásodnak semmi köze a témához.
3. Már vártam h beszólj, hogy ez is off volt...
4. Ha még mindíg nem érted amit írok, akkor hív ide anyukád, mutatsd meg neki az alapelveket, majd hasonlíttatsd össze a te stílusod az alapelvekben előírt viselkedési formával.
És a kedvedért most benyomtam az off gombot...
:(((
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Viccrovat
- Horgász topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest