Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy ide írok, de szeretnék kérni valamit tőletek. Azt szeretném kérni, hogy légy szíves ne dicsérjetek engem. Nagyon túlzásokba estek, és úgy érzem hogy én erre nem vagyok méltó, és nem érdemlem meg :( Ez nekem nem esik jól, ne csináljátok ezt :( -
localhost
Közösségépítő
De jó, hogy az egész világ fostalicska, mint ahogy azt olvashattuk többször is egy kedves fórumtársunk üzeneteiben.
Becsmérés rulez! :(
Higgadok már higgadok! -
venember
tag
#586, #587:
- elmondanám, hogy ez a módszer nyugatról érkezett, minden nagyobb multinacionális cég ezt csinálja; minden dolgozónak megvan a dolga, ahhoz megkapja az erőforrásokat a gépére és mást nem kell csinálnia, de ne is csináljon mást, mert zavarja a működést és drágítja az informatikát
- a véleményemet nem fejteném itt ki, de többezer user informatikai feltételrendszerét (és a biztonságot!) nemigen lehet másképp biztosítani, nem lehet mindenkinek saját, személyre szabott gépe (persze vannak egyenlőbbek :) )
- programinstallálást a policy tiltja, mindeki saját felelősségére azt csinál, amit akar :) (na, azért nem teljesen)
a többit csak az ügyvédem jelenlétében :DDD, de ha valakit érdekel a nagyvállalati informatika, nem vállalatspecifikus részletkérdésektől eltekintve szívesen eldiskurálok vele -
venember
tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
namostan akkormég elmondanám, hogy a gépre nem lehet programot installálni és minden hálózati bejelentkezésnél elindul valami, ami még a tüdőlebenyedbe is belenéz... szvsz lehet, hogy te írnál valamit, de csak addig, amíg a kommanósok nem mondják, hogy ejnyebejnye...
volt itten olyan dolgozó, aki feltett a hirdetőtáblára egy üzenetet reggel és délután már nem volt a cégnél... :(( -
schenker
tag
Mi a tema jelenleg mostan itt?
-
venember
tag
válasz
üzenetére
Szia!
Kedves Tsibe, nehogy megsértődjél rám (már 1x volt ilyen még 1x nem szívesen játszanám el a renomémat nálad :) ), de
- az elemlámpa sokáig pásztázott, semmi...
- az én gépemen a ''Futtatás'' gomb is hiányzik (registry), a cégnél annyi a biztonsági ember, mint más cégeknél az összlétszám vagy több, ilyen kérdésekkel (hogy finom legyek) nemigen ''illik'' hozzájuk fordulni, nagyon komolyan veszik magukat, meg a vezetők is őket és annyi biztonsági utasítás van, hogy nem is lehet betartani és ha levegőt veszel vagy megsérted az egyiket vagy leütsz egy rossz billentyűt, megnézheted magad és a BB állandóan figyel, úgyhogy én jobb, ha vigyázok, még ha letöltenék valamit (ami ugye lehetetlen :DDD), asse legális, kivéve, ha a munkához kell, ezért szeretnék magánhozzáférést is
- gondolom, ebből kiderült, hogy a notebook cégtulajdon -
törölt tag
válasz
venember
üzenetére
Szia!
1. Az elemlámpa nem csinált semmit, nem írta ki később, hogy nem elérhető az oldal, időtúllépés, vagy bármit?
Milyen oprendszered van, vénember? A cégben nem kérdezted meg a rendszergazda bácsiktól, hogy az FTP tiltva van-e a tűzfalon? Otthon ki telepítette a rendszeredet? Hozzányúlt valaki, tehát mondjuk egy cégben telepített notebook-ot használsz otthon betárcsázásra?
A biztonság füllel kapcsolatban légy szíves, egyelőre csak terepszemleként, a registryben keress rá a következő szóra: nosecuritytab. Találsz-e ilyet, és ha igen hol? Nem kell legépelni ám, rákattintasz jobb gombbal a kulcsra, ahol találtál egy ilyet, és ott válaszd azt, hogy Copy Key Name, így az elérési útja a vágólapra kerül, ahonnét aztán szépen be tudod nekem ide másolni, ha találtál ilyet valahol :) -
venember
tag
válasz
venember
üzenetére
panthernek:
a RAS röviden annyi, hogy ISDN-en behívok a céghez és a cég visszahív, aztán a benti hálón vagyok :)
csinálok otthon freestartost este, de nem hiszem, hogy a nagyeszű sündisznócskák erre ne gondoltak volna, sőt szvsz a RAS-os esetet még jobban védik (én legalábbis azt csinálnám...) + úgy gondolom, hogy nem is lehet különbség. -
venember
tag
Ide költöztünk tsibével egy kicsit:
Tsibének:
1. Az újbóli bejelentkezésre egy helyes kis üres képernyőn elemlámpa pásztáz...
2. Nincs is biztonság fül, a kommanó kioperálta :((
Szvsz ne vegyél annyira a szívedre, előbb-utóbb lesz független hálózatom, Panthertől meg csak megkapom valahogy az esetet... ha fel tudja tenni valahova, http-vel tudom leszedni.
Hali
venember -
Den
veterán
Hoppá, kicsit megtáltosodott a voda gprs :)

-
:D
-
biker
nagyúr
csak az volt a gond, hogy
a 6.0-s explorerrel rányomsz, akkor nem letölti, hanem megnyitja a mediaplayert.
abból meg nem lehet menteni. a 6.4-esből lehetett, de az ujból (WinXP) nem lehet.
a linkre kattintva jobb gomb>mentés működött.
eddig viszont akadtam olyanokkal össze, hogy a linkre jobbgomb>mentés sem működött, csak a URL-t mentette el, nem a hangjátékot. -
biker
nagyúr
-
rog
addikt
:) most ugye csak ugratsz...
még soha semmit nem töltöttél le sehonnan?!
úgy működik, hogy jobb gombot klikkelsz, a feljövö menüből választod a mentéset.
megkérdezi a fájl nevet. kiválasztod hova mentse. aztan kész is.
(valószínű már nem fogja mégegyszer letölteni, mert benne van a cache-ban, szal 1 mp lesz az egész) -
rog
addikt
[L]http://193.6.55.14/poen/kiraly_linda-himnusz_eges.asf[/L]
:) :) :) -
fügike
senior tag
Nekem otthon 33,6-os va. Amikor van. De néha csak 28,8-as.:)
-
rog
addikt
ezt muszály megosztanom!!(az asszonynak hiába mutogatom, nem lelkesül annyira amennyire kéne :) )
már vagy 5 perce 62 kbyte/s-el jön az anyag adsl-en (384kbit/s) -
CsendPenge
őstag
Látom, alig akar menni az offolás. Hogy lehet ez? Emberek, ti sem tudtok kijózanodni? :)) Persze csak itt...
-
PeliScan
addikt
Elvitték az ötöst... Ha valaki innen, vegyen nekem vmit... :))
-
khalox
őstag
-
khalox
őstag
válasz
üzenetére
Kínomban már ide írtam... de akkor megpróbálom még egyszer. Az az érdekes, hogy próbáltam teljesen máshonnét is (nem csak a saját géemről), és ott sem ment.
Hogy mit lehetne rajta elrontani, azt nem tudom. Kell név, e-mail meg opcionális kitöltések és OK. De nálam az csak azt a szép fehér lapot nyomja.. -
törölt tag
Szia Khalox!
Biztos hogy mindent jól csinálsz? Képzeld, én most regisztráltam egy teszt-user-t, és minden rendben lezajlott. A regisztráció után kell még várni fél órát, hogy hozzá lehessen szólni, de az említett szép fehér üres lapnak nyomát se látom :( Ha újraindítanád a géped esetleg? Hm? -
khalox
őstag
Nem tudja valaki megmondani nekem véletlenül, hogy mi az oka annak, hogy az index-en nem bírok regisztálni a fórumba?
Szépen elkérdez mindent, mondom neki OK, erre bejön egy szép fehér üres lap (forum.cgi), oszt' se kép se hang. -
törölt tag
Hurrá! :) Újra 15 topic látszik! Köszönjük szépen :DD Boldog karácsonyt!
-
localhost
Közösségépítő
válasz
CsendPenge
üzenetére
A hölgyek ___mást___ nem szoktak felkínálni ? Ehehe. :O
-
Den
veterán
válasz
CsendPenge
üzenetére
Valahogy éreztem hogy a csokik sütik után előbb utóbb sör is jön :)
-
CsendPenge
őstag
Meg berugok. Most érkezett egy sör. :))
-
CsendPenge
őstag
Skacok, egészen jó ez a mai nap, itt a könyvtárban :DD Eddig szaloncukor, gesztenyés süti, és perec van a listán... ilyen ütemben estére totálisan el fogok hízni :P
-
törölt tag
Na, miért csak az utolsó hat legfrissebb topic látszik? Így most még több lesz az e szavakat tartalmazó hozzászólás: ''topicfelhozás'', ''up'', stb. :O
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Egészen, teljes métékben, 100%-ig biztos vagy benne, hogy meg akarod neki mutatni? :)
De tényleg...?:) -
GeorgeTerror
senior tag
Mondjuk arra kíváncsi leszek Kedvesem mit szól az eddig írtakhoz. Na majd jövőre...
-
localhost
Közösségépítő
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Na látod, a mesében minden a jóra fordul és elnyeri méltó büntetését :) Szívből drukkoltam neked! !!!! (komolyan!)
-
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Nem erre gondoltam (tekintve, hogy nem láttam az említett filmet), inkább csak általánosságban. :)
-
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Nem baj, majd elolvassa a kisasszony, amiket ide írtál, s örülni fog... :)
(Az anyóssal meg vigyázz... :) Én sem vagyok mondjuk odáig az enyémért, de hát mit tehetnék?! :DDD) -
GeorgeTerror
senior tag
válasz
guess.who
üzenetére
''sokkal jobb dolog kibékülni''
Erről egy film jut eszembe: Amerikai história X. A kőszereplő (akkor még skinhead), meg egy néger faszi tiszta cuccot pakolnak a börtönben. Aztán a néger basztattya a szkinhedet. Na idézek inkább.
''Összeveszni jó! Jó mert utána kibékülhettek, és ennek örömére dughattok.'' guess.who erre gondoltál?
Remélem jól idéztem.
Persze én sosem fejezném, ki így magam (''dughattok''), ha rólunk van szó. -
GeorgeTerror
senior tag
Köszönöm a biztató szavakat. Nem bántottam meg csak szokás szerint kicsit túlreagáltam. De utána viszont 1 másodperc alat sikítozósra idegesített. Leírom:
Angolórán volt, de mondta nyugodtan hívjam ha van valami. Én mondtam, ha el tudok szabadulni felhívom. Felhívtam, mert el tudtam szabadulni, meg mert át kellett volna beszélnünk hogyan találkozunk, meg ijenek. Ráadásul a néni fojton beszél a fülembe (Vodanéni: egyenlege 50 forint alatt van), és a vodafone félperc alapon számol (ami 27 HUF), tehát egy perc nem jön ki vagy két félperces hívás. Felveszi: ''Majd megyek!Cső!'' és leteszi.Én még beszélnék, de méla kuss a telcsiből. Ja letette. Tehát nem tudtam megbeszélni mikor hol és újra hívni sem.
De később találkoztunk ''bocsi''-val kezdte és mondta, hogy ép ojat kérdezett a tanár amit nem vágott. Szal zavarában tette le. De jól kezdte minden rendben lenne, holnap találkoznánk, de jön be vele a városba Anyuka. Hál istennek... :O -
guess.who
senior tag
''láthatod hogy az idézett rész nőkre is vonatkozik, ők gondolom nem arra vágynak amit egy nő adhat''
Igen, de a téma eredetileg a férfiakra vonatkozott (szegény GT biztos csuklik rendesen), ezért én így is értettem.
''Másrészt lehet hogy újat mondok, de a babusgatás mikor beteg vagy nem _mindaz_ amit egy nő adhat.''
Önmagaddal vitázol... :)) Én annyit mondtam, amit idéztél is tőlem -s abban a ''mindazban'' benne van a babusgatás is, meg más is -kinek-kinek fantáziája és ízlése szerint... :)
Egyébként meg lehet, hogy tényleg csak ugratlak... :DD Ahogy a nevem is mondja: találd.ki! ;] -
rog
addikt
most mutatta Bobmaster,benn van a prohardver találkozó a decemberi pc magazinban! ( vagy minek híják az új chip-et)
-
rog
addikt
megvettük az asszonynak a karácsonyi ajándékját: dtk L170aaw-t :))
-
Den
veterán
válasz
guess.who
üzenetére
Télleg nem érted amit írtam, vagy csak ugratsz ? :) Hogy jön ide macsóság meg ilyenek? A lényeg az volt, hogy az álltalánosítás, ami bizonyos magatartásformákat nemek szerint osztogat az téves.
''viszont félholtan sem hagyják el magukat''
Az ilyenek meg meg is érdemlik. Egyrészt egészségügyi szempontból sem túl jó ötlet, másrészt meg elmulasztják mindazt, amit egy nő adhat(na)
Egyrészt ha a az idézett mondat elejét megnézed, láthatod hogy az idézett rész nőkre is vonatkozik, ők gondolom nem arra vágynak amit egy nő adhat :) Ennél ők sokkal többet tudnak adni :) -
guess.who
senior tag
''én nem a nőkkel kapcsolatos írásaidra gondoltam, hanem a férfiakkal kapcsolatosakra''
...De mivel nem vagyok nő, így férfiakkal kapcsolatos dolgokról általában nőkkel szoktam beszélni, mivel személyes tapasztalatom nincs -meg valahogy nem is vágyom rá, hogy legyen. :))
Az addig oké, hogy a vérmacsós szerep úm. ''rákényszeríti'' a férfiakat arra, hogy mindig ''kemények'' legyenek, de én nem hiszem, hogy ez valóban így is lenne -főleg egy nőneművel való kapcsolatukban. A meghűlést csak egyetlen példának említettem, s csak egy utalás volt általánosabb dolgokra -a lényeg az inkább ott volt, hogy a nők szeretnek anyáskodni az imádott férfi felett, viszont azt általában irritálja ez a viselkedés (hiszen vasmacsó), s csak bizonyos alkalmakkor ''engedi meg''... :)
''viszont félholtan sem hagyják el magukat''
Az ilyenek meg meg is érdemlik. :) De hát ugye kinek a mosdó, kinek meg e fürdőkád... :DD
Aktív témák
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb 3 hetes, újszerű
- Eladó használt Macbook Pro M1 / 16GB / 256GB SSD 2020-as
- High-End Ryzen 9 7900 Workstation / Gamer Base 64GB DDR5, 2TB Gen4 SSD, 850W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest