Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
tomcs
őstag
válasz
localhost
üzenetére
azert regebben, foleg amikor meg nem volt internet a legtobb dolgot az ember ugy oldaotta meg hogy addig probalkozott amig nem sikerult.. eletem elso particionalasa.. asszem 210 vagy 250 megas volt a winyo, angolul kb annyit tudtam hogy ''load'' meg ''save'' meg ''exit'' meg meg par cimszot es megse csesztem el semmit.. igaz fel napig a szotarat lapozgattam de megcsinaltam tok egyedul es jol. ma meg soxor latni olyan juzereket akik elvarnak hogy annyibol hogy ''nem mukodik'' talaljam ki meg az anyja szemenek a szinet is.. na jo ez nem annyira a ph-ra vonatkozik inkabb a magyarwindoz-juzer mentalitasara....
-
guess.who
senior tag
válasz
localhost
üzenetére
Nem tudom, hogy jól csináltam-e, de a keresőjükkel rákerestem erre a névre, s elvileg meg kellett volna találnia, ha vannak hozzászólásai...
A forum@mail.index.hu cím jó, mint címzett? Ne nevess ki, de tényleg nem tudom, mivel nem ismerem az Indexes szokásokat, s efölött is csak annyi van, hogy ''kérdések''... :) -
khalox
őstag
válasz
localhost
üzenetére
Dehát az utóbbi időben télleg' uncsi volt már nagyon. Ez nekik sem nagyon jó. Most ha a Ferrari elkölt két szerelvénnyi pénzt, a kis csapat meg ennek századrészét, akkor hol ott a versenyszellem?
Akkor ennyi erővel nyithattak volna licitet.
Adok ezért a futamért $$$$$$$-t, nem-nem mi adunk érte $$$$$$$$$$$$$$$$-t.
Elkelt... -
localhost
Közösségépítő
válasz
localhost
üzenetére
Yeah! Tadam-Tadam! :D
Elsősorban jókívánságaimat tolmácsolom felétek:
Szívből kívánom mindenkinek, aki állás/munkahelyváltásra kényszerül, hogy olyan hamar találjon másik helyet magának, mint nekem sikerült.
MOST ÉPPEN egy átalakuló kétszemélyes bolt vezetője lettem. A bolt egy Budai egészen picike bevásárlóközpontban működő egészen picike üzlet, kellékenyagok, CD-lemezek, miegymás + 6 gépes NETCAFE + GAMES! (Dúúúúúúúúúúúmozni is lehet!)
Jelenleg a gépek rendberakásán ügyködöm, (amikor épp nem PH-ezek), nyitás hétfőn!
Vácott találkozunk, addig most már .... ismét on-line vagyok!!!!!!
Yoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kedvem van! :D -
localhost
Közösségépítő
válasz
localhost
üzenetére
PRIVATE ON
241# üzenetemre hivatkozván még egy közlemény:
Megkérem mindazokat, akik kedvezményezettként ismerik a CÉGES e-mailcímemet, hogy ezentúl a 127.0.0.1@szakember.hu, vagy a localhost@index.hu címeimre írjanak, mert a céges e-mailcímem ugyan nem szűnik meg, de hamarosan más személy IS olvasni fogja. Ha a céges címemről írok valakinek, válaszát akkor is a fentebb ismertetett két cím egyikén várom.
A telefonszámom is céges telefon! - meg fog változni!
Jelenleg még él, változtásról ezen a helyen küldök tájékoztatást.
PRIVATE OFF -
Egon
nagyúr
válasz
localhost
üzenetére
:) Előbbi, de már elmúlt... Én megértem, hogy néha az embernek ki kell élnie a ''fikázós/destruktív'' hajlamait, de hogy folyamatosan, másról se szólnak a hozzászólásai... Na mindegy. Én vagyok a hülye, hogy foglalkozok ilyesmivel, legközelebb figyelemre se méltatom az ilyesmit...
Az érintettektől a hangnem miatt elnézést kérek, de a mondanivalóm tartalmi részét fenntartom...:( -
válasz
localhost
üzenetére
Keresd a fejbeverőt:)) ez az új jelszó! Legalább 4 embernek volt rajtam kívül u.a. az arca, ez meg még nincs, ha jól gondolom.
Egyébként engem néha idegesít a saját aláírásom:)) főleg, amikor egy oldalban 4x szólok hozzá meg mondjuk van még 1-2 :)) is...minden ritmusra ugrál:)
Aktív témák
- OTP Bank topic
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Arc Raiders
- Exkluzív órák
- Automata kávégépek
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest