Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
Bocs, ez mire volt válasz?!?! Nem kérdeztem ''miből'' kérdőszóval... Vagy ez ilyen rendőrszleng?!
Amúgy van valami az aláírásodban, ami megfontolandó: nagydumás, de lassan kapcsoló rendőrnek mutatod magad... De milyen vagy valójában? Ugyanilyen? Hajjajj...
:DDD Ne vegyél komolyan, csak filózgatok, mert fáradt vagyok. :DDD
(Edem, örülsz? :D :P) -
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Nincs bocsánat! Ekkora fatális hibát örök életedben viselned kell majd! Jobb is lenne feketével áthúzni keresztben a nicked fölötti képecskédet, hogy mindenki tudja már ránézésre, hogy mennyire leírtad magad szakmailag és emberileg!
:DDD :DDD
Ugye mondtam, hogy hétfő van?
:DDD -
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Szerintem csak most érte el a válaszadási hajlandósága a kritikus tömeget... ;]
-
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
GT, ha elfeledted volna: ma hétfő van... Nézz az égre: normális esetben nem ilyen szürke, ezt csak hétfőnként tudja... Hát csoda, hogy mindenki olyan, mintha átment volna rajta az úthenger? :) Nekem ilyenkor még a nevem is nehezen jut eszembe... Ilyenkor szoktam a telefonba is csak annyit mondani, hogy ''én vagyok''... :DDD
-
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Pedig má' éppen segíteni akartam... :)
-
guess.who
senior tag
-
guess.who
senior tag
válasz
venember
üzenetére
''vagy elfogadod, vagy mehetsz innen, ha gyorsan nem sajátítottad el az íratlan szabályokat?''
A konkrét példánál maradva: nem egy ember és nem egyszer szólt, hogy jobb volna Holdnak visszafognia magát. Most mégis úgy tűnik, mintha úgy szeretnéd beállítani a helyzetet, mintha Holdat egy korábban nem ismert, Den által éppen akkor kitalált szabály alapján mogyorózták volna meg... Én inkább ezt érzem ''gyenge belemagyarázásnak''... -
guess.who
senior tag
válasz
venember
üzenetére
Visszakérdeznék (stílusosan Matávos témában): a telefonálásnak vannak írott szabályai? Nincsenek, mégis általában igyekszünk betartani, hogy este 8-9 után és reggel 7-8 előtt nem telefonálunk magánlakásra, csak ha fontos. Nem tartunk fel másokat telefonos csevegéssel, ha tudjuk, hogy más dolga van. Nem mobájlozunk színházban, étteremben, moziban, operában, stb., pláne nem hangosan üvöltve, két kézzel gesztikulálva. Stb., stb., stb. -gondolom, nem szükséges sorolni.
Természetesen jogod van mindezt ''gyenge kísérletnek'' minősíteni, de ezek a dolgok (a telefonosak és az itteni szabályok is) másutt is ugyanígy működnek, a szép emlékű MTV Fórumán, vagy a Zindexen is. Normális emberek közt ilyesmit nem kell kőbe vésni szerintem... -
guess.who
senior tag
válasz
venember
üzenetére
''ez nem jelenti azt, hogy a Hold keltette cirkuszt védeném, illetve lehet arra is szabályt alkotni, hogy erőforrásokat korlátozzuk, de nem mindig utána, szóban és kizárólag a megsértőre vonatkoztatva...''
Azért kiegészítésként csak annyit: egyáltalán nem arról volt szó, hogy ''utólag'' készültek volna szabályok. Ha jól rémlik, egyrészt Holdat sokan és sokszor figyelmeztették, hogy fogja visszább magát, másrészt szerintem látta Schenker ''vergődését'', ahol szintén ugyanez a játszma ment, amíg elég nem lett belőle... Harmadrészt pedig ezek általános illemszabályok, semmi ''új'' nincs bennük... -
guess.who
senior tag
Egy kérdés: ha ''beviszel valakit a hűvösre'', azt általában nem azért teszed, mert rossz kedved van, hanem azért, mert a BTK-ba ütköző dolgot tett. Így van?
Emlékszem jól, hogy mennyire fel voltál háborodva azon, hogy Den ''be mert szólni'' Neked azért, hogy fogd vissza magad -pedig nem Ő döntötte el, hogy ''bűnös'' vagy, szerintem a fórum nagyobbik része hasonlóan gondolta... Csak a dolgát végezte, mikor figyelmeztetett, s akkor is azt tette volna, ha esetleg felteszi a bant az IPdre. Ezen meg lehet ugyan sértődni, meg lehet utólag magyarázkodni -de ettől még így van. És ez nem Holdellenesség, hanem van egy általánosan elfogadott netikett, amit többé-kevésbé mindannyian próbálunk betartani... Egyszerű, de nagyszerű. :)
Peace! :) -
guess.who
senior tag
''itt nem arról szól a dolog pl frissítés hogy jó majd elgondolkodunk rajta hanem : Nem és kész !''
Tehát megint: Neked nem tetszik itt valami, kéred, hogy változtassanak, s valaki (házigazda, moderátor, tulajdonos, stb. -aki kompetens ilyesmiben) azt mondja, hogy nem, mert nem fér bele a PH! szellemiségébe, dizájnjába, stb. Mi ezzel a baj? Írtam az előbb is, hogy ez itt nem Hold ProHardver! oldala, hanem A ProHardver... Lehet, hogy szerinted ez apró különbség, de mégis fontos...
De gondolkodjunk a Te logikád szerint: ha teszem fel megváltoztatják azt, amit szeretnél, s holnap én mondom azt, hogy nekem az úgy nem tetszik, legyen máshogy, akkor megint kötelező megváltoztatni? És így hová jutunk? Gondolkodj légy szíves kicsit... -
guess.who
senior tag
''ha valaki új és csinál valamit azt az elején lehurrogják azonnal..''
Azért egy apróságot nem árt figyelembevenned: itt kialakult szokások, szabályok vannak, egy aránylag összeállt közösség. Ha valaki egy közösségbe be akar kerülni, beilleszkedni, akkor igyekszik elfogadni az ottani szabályokat, s nem pedig a sajátjait ráerőszakolni a ''többségre''... Szerintem ez így normális.
''bezzeg azon elgondolkozni hogy valami frissítés legyen a prohardveren arra nincs energia a csak veszekedni..''
Ezt nem igazán értettem. Mi köze van a PH! fórumozóinak a PH! frissítéséhez? Megjegyzem: lehet, hogy azoknak az embereknek, akik a frissítésért felelnek, más dolguk is van, ráadásul nem is biztos, hogy azok a frissítések, amiket Te megálmodsz, beleillenek a PH! koncepciójába... És a PH! tudtommal (még) nem Holdé... Ugye? ;]
Amúgy meg: nem kell mindent mellreszívni. Ha itt mindenki minden beszólásgyanús dolognál megsértődne, akkor lehet, hogy kb. 1 állandó tagja lenne a PH!-nak Parcin kívül... ;] Szóval: nyugi. -
guess.who
senior tag
Szerintem a legnagyobb probléma nem az, hogy az átlagjúzör nem ért a számítógéphez -nem is az a dolga. Inkább ott a gond, hogy ''add uram, de azonnal''...
És hát persze hiába magyarázol ilyenkor fájlrendszerről... Még régebben volt, hogy egyik ismerősöméknél a N*rton Commander helyett feltettem a Dos Navigatort (kultcucc volt). A legnagyobb probléma az volt, hogy ne töröljem már le a Nortont sem, mert abban olyan jó játékok vannak... :DDD -
guess.who
senior tag
Jéé, az előbb mintha az IPmet láttam volna itt... ;]
-
guess.who
senior tag
Szervusztok Kispajtások!
Hogysmint ezen a szép napsütötte péntek délelőttön? -
guess.who
senior tag
Jajj, képzeljétek, jártam egy On topic nevű helyen, penészesek a falak, sötét van, mindenki fél és üvöltözik... Huhh... Alig bírtam kimenekülni, mert már majdnem szétszedtek...
-
guess.who
senior tag
De most már nem szúrok be képet, mert Den engem fog leszúrni, ha meglátja a kiccsaládomat itt... ;] Úgyhogy csak linke(le)k:
Itten van a gyerek:
[L]http://www.uglypeople.com/uglygender/section.images/up-gender-00029.jpg[/L]
Itten már kissé felnőttebben, harmadikos általánosban (ötödször bukott meg), egy iskolai farsangi ünnepségen, androgünnek maszkírozva:
[L]http://www.uglypeople.com/uglygender/section.images/up-gender-00035.jpg[/L]
Ja, nem is mondtam! Van ám teljesen különbejáratú fogtündére is a gyereknek, hogy éjjel ne féljen a szobában:
[L]http://www.uglypeople.com/uglygender/section.images/up-gender-00023.jpg[/L]
És a végére valami szupertitkos: ez egy buli után készült, kissé illuminált állapotban volt a Zember, meg a Zasszony is:
[L]http://www.uglypeople.com/uglycouples/section.images/up-couples-00019.jpg[/L]
* * * * * * * *
Bonus: ez valami milliárdos csaj, egyszer láttam a tévében is, nem tud mit csinálni a pénzével, egyfolytában boltokban van, hogy elköltse, meg plasztikai sebészhez jár, hogy ''szebb'' legyen... Szánalmas...
[L]http://www.uglypeople.com/uglycelebs/section.images/up-celebs-00022.jpg[/L] -
guess.who
senior tag
Ti persze már nem emlékezhettek, mert nagyon régen volt, de nekem még van ám egy képem azokból az időkből, amikor Tomcs nem M*dia Markt-szatyros rém volt, hanem csak szimplán rém... Itten van ni, nézzétek csak:

-
guess.who
senior tag
És Den! Lehet olyat, hogy nem választok egy képet sem? Mert olyan biztosan nincs senkinek... ;]
-
guess.who
senior tag
Fenébe. Már van legalább 2-3-4 emberke, akinek ugyanolyan a képe, mint nekem, és mindig elcsodálkozom, hogy ''hát én ebbe a topicba nem is írtam még''...
Den! Kérhetnék valami modif'd fejet ehelyett? Úgy értem, hogy lényegileg maradna ez, csak mittomén a pajeszt leretusálnám róla... Akkor jobban hasonlítana hozzám, és könnyebben felismerném magam... :)) -
guess.who
senior tag
Azért nem minden szőke nő szőkenő... A patatalpú szörnycipő meg már szerencsére kiment a divatból... :)
Meg aztán ismerek én olyan diplomás libát, aki emberileg iszonyat nagy duplanulla -s ennek ellenpárjaként ismerek olyat, aki szőke, plázában dolgozik, mégis imádnivalóan édes tud lenni (ráadásul mindig igyekszik szólni, hogy ne hasonlítsuk a ''szőkenőkhöz'')... :) Szóval csak óvatosan az általánosításokkal. :D -
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Sok sikert a barkácshoz! :)
Majd beszámolhatsz róla, hogy hogyan sikerült a hosszítás... :) -
guess.who
senior tag
Hm, úgy látom, megint jól elvagytok... :)
GeorgeTerror, ha erre jársz: kerestem, hogy hol akartad megtudni az ATX tápcsatlakozójának lábkiosztását, de nem találtam. Szóval elküldöm inkább emilben! :) -
guess.who
senior tag
válasz
localhost
üzenetére
Nem tudom, hogy jól csináltam-e, de a keresőjükkel rákerestem erre a névre, s elvileg meg kellett volna találnia, ha vannak hozzászólásai...
A forum@mail.index.hu cím jó, mint címzett? Ne nevess ki, de tényleg nem tudom, mivel nem ismerem az Indexes szokásokat, s efölött is csak annyi van, hogy ''kérdések''... :) -
guess.who
senior tag
Trükkös leszek, mert beleoffolok a mekegve teleszemetelt eleve teljesen eszetlen offtopic topicba... :)
Szóval: akartam regisztrálni magam a Zindex fórumába ugyanezzel a névvel és emilcímmel, amit itt is használok. Persze a szoftver visszadobott, hogy ''már van ilyen felhasználó, vagy ilyen e-mail cím''... Nosza, rajta: rákerestem a névre, hogy lássam, ki bitorolja -de egyetlen hozzászólást sem találtam az illetőtől. A címemet pedig csak én használom, úgyhogy nem regisztrálhatott más ilyennel...
Utána lehet ennek valahogy nézni? Vagy érdemes egyáltalán? Nem szeretnék új személyiséget magamnak, ez a nick már annyira hozzámnőtt az évek folyamán, mint a bőröm... Segítsen valami jómunkásember, ha tud! Előre is köszönöm az egyházközség nevében is! :) -
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Terror György meg ugyanolyan gonosz, mint volt... :DDD
(Amúgy itt a topicban már tegnap előfordult, csak lemaradtál. :P) -
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
/OFF
Huhh, azért néha sejted, hogy elég nehezen megy az ijen írásaid értelmezése... Van hogy kétszer is neki kell futni... :DDD
/ON -
guess.who
senior tag
Amúgy mindenki úgy kezdi (több fórum, levlista, stb. megfigyelése után), hogy eleinte sokat beszél, hogy felfigyeljenek rá. Én ebben nem látok semmi kivetnivalót önmagában... Az idő meg úgyis eldönti, hogy a törzstagság kiutálja (nem akarok neveket mondani, biztosan tudtok párat), vagy idővel megszokja a dolgokat, illetve őt is megszokják mások.
A végső stádiumban me már öreg csontként küldik mások hozzá a zöldfülűeket... :) -
guess.who
senior tag
Esetleg azt meg lehet tenni, hogy a többediknek indult topicot valamelyik gazdi lezárja, s beletesz egy szabványszöveget a végére, hogy ''ugyanez a téma a ***** topicban, kéretik ott folytatni''... Mondjuk az tuti, hogy legalább az emberek 50%-a igazságtalannak érezné, de talán kicsit átláthatóbb lenne a káosz... :)
Bár az is tény, hogy igen nehéz lenne eldönteni, hogy mi számít ''felesleges'' topicnak, vagy ''felesleges'' hozzászólásnak. Haha, a moderátorélet szépségei... :D -
guess.who
senior tag
Szerintem is kár érte, néha, mikor Pesten jártam, láttam belőle részleteket (''otthon unatkozunk, nézzünk hát tévét, ez meg profilba vág'' címszó alatt), de hát.... Csak mivel KovacsUr éppen gép előtt ült (ide írogatott), hát az volt a legegyszerűbb. Azt mondjuk nem tudom, hogy a honlapjukon fent van-e, hogy hol érhetők el kábelen, de biztos meg lehet tudni valahol... Esetleg kábelszolgáltatónál? :))
De Den, a Te sávszélességeddel amint látom, nem lenne probléma, akár kétezer ablakban is nézhetnéd egyszerre... :DDD (Mármint ha ilyesmire vetemednél...) -
guess.who
senior tag
válasz
KovacsUr
üzenetére
Üdvözlet!
A fix.tv a fix.tv internetcímen elérhető, s ott online nézhető is... :)
/OFF
Kezdek nagyon aggódni Tsibe hallgatása miatt... Néha rábólinthatna egy-egy tanácsomra, hogy tudjam, hogy nem mondok hülyeségeket... :(((
Ha valaki tud Róla valamit, ne tartsa magában!
Kösszencs!
/ON -
guess.who
senior tag
Hű, ez most jó off lesz:
Csak én vagyok vak, vagy Tsibe tényleg nem írt a héten a PH!-ra?! Remélem, nem sértődött meg valamin, vagy nincs baja...
Aki tud bármit, az ossza meg a topickal, legyen olyan kedves! Köszi előre is! :) -
guess.who
senior tag
Hallottátok, hogy megszűnt az 576 Kbyte?
13 éve olvastam már, a legelső indulók között volt a Commodore/Spectrum Világgal együtt... Nem is tudok mit mondani mást, szomorú vagyok. -
guess.who
senior tag
Amúgy igazad van, a szöveget persze most találtam ki, mikor leírtam (nem volt megírva előre), de a történet így volt -s ez most komoly.
Amúgy hálIstennek elköltöztek a nyáron, mert már nagyon fárasztottak, de múltkor felhívott az öccse, hogy valami gond van a géppel, mert nem indul. Aztán odaüvöltött a tesójának, hogy ''mit ír ki a képernyőre?''... Hallom a telefonban, hogy a gyerek válaszol neki, hogy ''valami operáció hiányzik, vagy mi''... Aztán megkérdezte, hogy milyen gombot nyomjanak meg...
No mindegy, majd hétfőn írok még róluk, igen durva húzásaik voltak... -
guess.who
senior tag
Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest