Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
tomcs
őstag
nem vagytok katasztrofalisak. kulonosen hold nem. de azert edem sem er fel egy kisebb zseb-foldrengessel :))
-
tomcs
őstag
válasz
üzenetére
ilyenek sajna szoktak lenni kabelszolgaltatoknal neha 1reszt 1 kiadosabb colorstar-teve bekapcsolasa kepes legyilkolni az egesz kabeltvs halot meg elegge erzekeny ilyen kulso zavarasokra.. pl hdsnetnel is az emlegetett eset.. tavalyelott osszel elso ho leesik es internet nincs az egesz keruletben :DDD
-
tomcs
őstag
válasz
venember
üzenetére
csakhogy.. nem le7 elore latni minden es7oseget, ezert szvsz a hazigazdanak igenis joga van kitalalni es alkalmazni a megfelelo lepeseket ha olyat lat ami eddig nem volt. lehet elsore egy kicsit igazsagtalannak hat de ne hasonlitsuk mar ossze azzal amikor a rendor megy az utcan es olyat lat ami szerinte nem jo.. pl az egesznek nincs is akkora sulya, szvsz nem sok ember eletet lehet elcseszni azzal hogy kitorlik a hozzaszolasait, ellenben ha leultetik mar annal inkabb.. valamilyen modon meg rendet kell tartani, igy marad a ''spontan'' modszer, precedensek megbeszelesevel. meg aztan sehol nincs leirva hogy mindenkinek joga van hasznalni barmely internetes ''portal'' es amugy barmilyen neten fellelheto cucc szolgaltatasait ingyen es bermentve -> a gazdai akkor es ugy jarnak el ahogy akarnak. persze gyakorlatban minel jobban kozeiti ez a ''demokratikus'' modszert annal inkabb nepszeru lesz..
persze most nekem is van nemi rama kremalap a fulem mogott, emlekezzunk csak mit marhultam a kepekkel nehany napja szal bocs parci, emvy, den.. :) -
tomcs
őstag
le7 en vagyok nem olyan de ilyesmiket fel sem veszek.... 10 perc mulva meg mar el is felejtem.. most kepzeld mar el oamennel mi tortenne? a lehetoseg: localhost fogna a soretes puskat es veszpremig kergetne.. b lehetoseg szepen elbeszelgetnetek aztan ha nem is tortent semmilyen tranzakcio szepen mosolyogva hazamennel hogy milyen jofej emberek vannak..
segitek, a b lehetoseg szokott megtortenni _normalis_ emberek kozott te6 1 ilyen kis artatlan szoviccet nem kene komolyan venni, ergo en csak rohogni tudok rajta -
tomcs
őstag
csatlakozom.. en se tudom mirol van szo.. prezentalnatok 1 linkkel es 1 hozzaszolassszammal hogy mirol is van szo?
-
tomcs
őstag
Intel p4 2ghz northwood dobozos eladó! 2003-02-09 12:30:00
PH! február - ismét Pécs, ismét sör! 2003-02-09 12:24:15
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............. a dobozos meg a sor szo tul kozel volt 1mashoz.. aze ez nem szokott ilyen tuneteket okozni.. le7 sorelvonas? -
tomcs
őstag
válasz
guess.who
üzenetére
en is dos navogatort hasznaltam eveken keresztul.. gyakorlatilag amiota volt.. meg 1 ideig netrol is szedegettem oket :DDD asszem f2-re lehetett menuket beallitani, oda csinaltam 50000 fele progit pascalban pl 1 akarmilyen filera nyomtam hogy kitomorites es akkor a megfelelo progit inditotta el, meg rengeteg ilyesmi. maga modjan csucs kis progi volt....
az egy dolog hogy nem ert hozza de szvsz ez igy nem jo. igenis kellene ertenie hozza. amikor az ember jogsihoz tanul ott is elmondjak neki vazlatosan a motor mukodeset, hogy megis tudja mirol van szo. aztan ha szalonbol vesz uj autot, szepen betartja a szervizintervallumokat, aztan lehet egesz eleteben nem lesz ra szuksege. de ha megis akkor azert tudja. ezzel szemben szamgepeknel semmi iyesmi nincs. soxor az embereket nem is erdekli, hogy mi zajlik eppen a gepben amig sorra dobalja ki a megfelelo tablazatokat. aztan meg egy ''winyo betelt'' jellegu ''problemat'' se tudnak elharitani. -
tomcs
őstag
válasz
localhost
üzenetére
azert regebben, foleg amikor meg nem volt internet a legtobb dolgot az ember ugy oldaotta meg hogy addig probalkozott amig nem sikerult.. eletem elso particionalasa.. asszem 210 vagy 250 megas volt a winyo, angolul kb annyit tudtam hogy ''load'' meg ''save'' meg ''exit'' meg meg par cimszot es megse csesztem el semmit.. igaz fel napig a szotarat lapozgattam de megcsinaltam tok egyedul es jol. ma meg soxor latni olyan juzereket akik elvarnak hogy annyibol hogy ''nem mukodik'' talaljam ki meg az anyja szemenek a szinet is.. na jo ez nem annyira a ph-ra vonatkozik inkabb a magyarwindoz-juzer mentalitasara....
-
tomcs
őstag
erthetetlenul fogalmaznek?
miert lehet az hogy valami kerdest megvalaszolok erre aki kerdezte - mintha nem is irtam volna semmit - ujra felteszi a kerdest.. szvsz partition megic-es topikban is.. mondom neki hogy szvsz csak elfelejtette unhide-elni mert pm hiddenbe rakja amit modositott erre mintha nam is valaszolt volna senki semmit... -
tomcs
őstag
nem m1ek :(((
-
tomcs
őstag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
meg hulyebb :]]]]
amugy ne keressetek, m1ek pecsi talira... esetleg jon meg valaki? -
tomcs
őstag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
ne bancsuk ma szegenyt.. nem eleg neki hogy a viccek fele rola szol meg mi is :DDD
-
tomcs
őstag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
hmm.. nekem is ez volt az elso megjegyzesem :]]]]]
-
tomcs
őstag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
szvsz erdemes igy listazni mert egy topikot egyszer kell vegigolvasni teljes egeszeben es utana soksok alkalommal vissza szoktam nezni hogy van-e uj fejlemeny... persze offba kicsivel 1000 elott kapcsolodftam be, ezt aze nem olvastam vegig :]]]
-
tomcs
őstag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
en mindig nezem amikor a sapadt felhold arnyekaban boszorkanyok repulnek raketaporszivon..
-
tomcs
őstag
most mirol van szo?
amugy vettem cd vesot ez a hazavagodott filipsz helyett.. tele vagyok szabad hellyel.. miklandnal hot viccesek voltak.. telefonba mondjak lg van jovan kimegyek mond valami totalnonemet hogy jo lesz neztem jo nagyokat aztan vigyorogva mutatja hogy lg van a kezeben :DDD -
tomcs
őstag
na.. megmodoltam a fulhallgatomat.. dolgoztam rajta masfel orat de tokeletes lett... tul hosszu volt a kabele, lenyestem belole 1 metert.. csak kicsit korulmenyesen.. aza asszimetrikus fajta hogy balra rovid jobbra hosszu es ahol elvalik onnantol vekonyabb is a kabel, koncepcio maradt, kabelt sehol sem toldottam csak a szigetelest, bar eleg durva volt visszafuzni azokat a vekony drotokat.. meghamoztam hozza fel meter utp kabelt, azzal huztam be :]]] de mostmar nem lotyog elottem 1 meter folosleg ami jo :DDD
-
tomcs
őstag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
ez csak ilyen idoleges.. mingya szatyor leszek :] csak kivancsi vagyok emvy miccol hozza :]]]]]]
-
tomcs
őstag
ilyenje ugysincs senkinek se :]]]
-
tomcs
őstag
kesz a nagy mu :]]]]
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Pánik a memóriapiacon
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Google Chromecast topic
- Bittorrent topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest