Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
KovacsUr
üzenetére
Az a szerencséd hogy nem láttad amikor egy fickó, az lcd monitorokról beszélt. Azt hittem megőrülök. A fickó olyanokat mondott hogy pusztultak tőle az agysejtjeim. De nem részinfókat vagy ilyesmi, hanem olyanokat amiket nem olvashatot sehol, ezeket ő találta ki.
napokig a hatása alatt voltam... :) -
Den
veterán
jancsi és juliska megy az erdőben, juliska egy tisztáshoz ért, jancsi meg a villanyszereléshez :D
-
Den
veterán
válasz
venember
üzenetére
elejét szoktam venni a vadulásnak, és mint már mondtam hold érdekében is rászóltam másokra, mikor azt láttam hogy hold normálisan viselkedik.
Jelen esetben nem erről van szó. Humorérzéket senkinek nemtudok, adni, és ez nem volt olyan dúrva poén , amiért szólni kellett volna. -
Den
veterán
válasz
venember
üzenetére
Jaj Venember kit kell védeni kitől? Mondjál már légyszíves olyan esetet. amikor valaki csak úgy gyanútlanúl fórumozgatott, aztán egyszer csak minden előjel nélkül lecsapott rá a csúnya gonosz házigazda és jól megmoderálta. Ha normálisan viselkedsz a sima hétköznapi ,elemi udvariasságí szabálxokat betartva (nem velem szemben, hanem a tobbi fórumozóval szemben), akkor senki nem fog rádszólni, azt hogy itt házigazda van max abból tudod meg hogy a neve alá oda van írva. Ha olyat csinálsz ami a közösséget sérti, akkor rádszólnak, nem egyszer, soxor. Ha szemel láthatóan ennek nincs foganatja akkor marad a moderálás.
Szerinted akit hidegan hagy ha szólok, hogy légyszíves ezt meg ezt ne csináld, azt meghatná ha ez az elején van leírva. Egyáltalán gondolod hogy elolvasná?
Nem hiszem hogy egy hardver fórumon kéne azt pótolnunk, amit otthon kellett volna megtanulni aputól, meg anyutól.
Másrészt ha egy kis pozitív hozzáálást látok az illetőtől, úgy kezelem mintha mi sem történt volna. Miután hold-on láttam hogy próbál alkalmazkodni, többször is szóltam más fórumtagoknak hogy ne piszkálják.
A mostani cirkuszhoz meg semmi közöm. Egy felnőtt ember mondott valamit, erre egy másik felnőtt ember elsütött egy poént. Ez az ő dolguk, nem óvodások már, mi meg nem vagyunk ovóbácsik. -
-
Den
veterán
Hát persze... ebből látszik, hogy csak hazudozol itt arról hogy te milyen régen vagy itt... az új dizájn előtt is ki lettek kérve a vélemények, meg utána is, nagy részük meg is lett valósítva. Mellesleg a te fórumodon nem látom a nagy ötletbörze megvalósulását. Itt panaszkodsz hogy nincs arcképed, ott meg még a nicket sem lehet regisztrálni.
-
-
Den
veterán
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Na ezaz! óvatosnaóak kell lenni mert a végén kitúr a gép elől :)
-
Den
veterán
Télleg, rég káttam KuvácsUrat, mi lehet vele?
-
Den
veterán
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Nónémet vett vargáné táppal azért, nem jelentkezik. Nincs már mivel ;]
-
Den
veterán
Túlzásba viszitek. Ez nem chat, hanem egy fórum. Az off topic pedig off_témák_megbeszélésáre való, nem üres céltalan ''csevegésre''. Egy darabig elment, de most már vegyetek vissza. Nem normális ha egy hardver fórumon a hozzászólások fele párszavas semmitmondó hozzászólás.
-
Den
veterán
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Hegyek leve lenne hegyen termett nemes cserje erjedt leve? Este vedeltem egy keveset, mert belem tele ettem, de kedvem nem lett fergeteges, helyette elszenderedtem.
-
Den
veterán
válasz
dON't hAcK!
üzenetére
_minden_ szavaddal egyetértek ;]
-
Den
veterán
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Lesz ''e'', ne rettegj, de fel kell serkentenem eszemet, mert egy keveset leeresztett. Megyek vedelek fekete levet, mely serkent.
Aktív témák
- Eltünt hozzászólások
- Rendszergazda topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elden Ring
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest