Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
válasz
CsendPenge
üzenetére
Javítva.
-
CsendPenge
őstag
Den, (illetve bárki moderátor) egy kis galiba történt a
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=8644&start=30&what=&how=&fid=5[/L] topicban. Plíz help. -
kgb
tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
belatom, már tegnap túlléptünk rajta... :)
-
CsendPenge
őstag
-
-
kgb
tag
Szora sem erdemes nem azert de akkor ne legyen kiirva hogy nincsmoderalva.
Kinyiffant a windowsom meg 1000 mas dolog padlon voltam
es akkor jott meg valaki ismeros ezzel a temaval
gondoltam felteszem az I-re a pontot
csak tudnam mivel rosszabb ez a tema mint a leszbi a villaban?! -
kgb
tag
Ahhoz képest hogy a Fáradt gőz moderálatlan...
Nade leszarom -
CsendPenge
őstag
Emvy, mail ment. Előre is köszi. :D
-
Bocsi Den, a kajás topicot elhappoltam előled, még nem töröltem topicot,és ez olyan jól esett..;]
-
Den
veterán
Lejött :) . Nagyon kemény ez a zene. :) Kösz mégegyszer
-
rup1u5
nagyúr
Aki szereti a nyugis Ambient zenéket és szokott webrádiókat hallgatni:
somafm.com
azon belül is :
Groove Salad,
Drone Zone.
Mostanában rákattantam ezekre.
Unalmas munkanapok ellen arab popzene :)) -
rup1u5
nagyúr
Lehet fáradni az xp kérdések-válaszok topikba
segiteni lámaságomon. -
-
rog
addikt
17:10-től idáig installáltam win95-öt aztan win98-at. majd adsl-t egyn pi-re.
most kitéptem és belevágtam a működő gépbe a cd-lejátszót.
holnap pedig az egészet a kukába.
mégis én nyertem végül. :)
ugye?! -
Den
veterán
rádio dj-re kapcs gyorsan
-
Crion
aktív tag
Amugy nem tud vki olcsón dvd lemezt?:)
-
Crion
aktív tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Képzeld el milyen rossz lehet női öltözőben tükörnek lenni ;o)
-
KovacsUr
addikt
válasz
CsendPenge
üzenetére
Nyáron én is gyakran megizzadok itt... Némelyek még nem hallottak melltartóról :)
-
CsendPenge
őstag
Kész vagyok, megyek felmondani! :DD Látjjátok, mit el kell viselnem??? :D:D:D:P
-
guess.who
senior tag
Amúgy igazad van, a szöveget persze most találtam ki, mikor leírtam (nem volt megírva előre), de a történet így volt -s ez most komoly.
Amúgy hálIstennek elköltöztek a nyáron, mert már nagyon fárasztottak, de múltkor felhívott az öccse, hogy valami gond van a géppel, mert nem indul. Aztán odaüvöltött a tesójának, hogy ''mit ír ki a képernyőre?''... Hallom a telefonban, hogy a gyerek válaszol neki, hogy ''valami operáció hiányzik, vagy mi''... Aztán megkérdezte, hogy milyen gombot nyomjanak meg...
No mindegy, majd hétfőn írok még róluk, igen durva húzásaik voltak... -
Gumee
tag
Viszlát! hétfön jövök. :)
-
Gumee
tag
Hétfőn létrehozam a kamu sztorik topicot(Csak nem tudom hogy intel legyen vagy AMD). ja AMD mer akkor állítolag nagyon meleg lesz(a topic)
-
Gumee
tag
Ujabb lelkes idióta.
-
KovacsUr
addikt
Ezt miért kaptuk?
-
guess.who
senior tag
-
Gumee
tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
hehe. van egy rossz cdromom de a tálca müködik. hétvégén megcsinálom a pohártartót
-
KovacsUr
addikt
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
A teafőző, az tényleg hasznos, ne fikázd lécci :))
-
GeorgeTerror
senior tag
Mi jöhet még ezután?
Volt az hmm.. szexuális segédeszköz (eredetileg dugóhép lett volna, csak az kissé vulgáris :)) ) Aztán lázzam teafőzőt, mostmeg ez... Döbbenet.
Bár egy-két kósza gondolat erejéig tervezgettem egy rossz cdromból készült pohártartót... De akkor ebből már lehetne hamutartó is., aztán egy fújás a hamutartóba a színes világítós ventiből, és már is úgí látszik a gyári ablakos oldalon keresztül, mintha atomtámadás lett volna a gépben. Ez már elég beteg? :DDD -
guess.who
senior tag
Csak vicceltem. Egyébként egy szóval sem mondtam, hogy *TE* találod ki a sztorikat...
Általánosban nekem is volt egy hasonló ismerősöm, aki állította, hogy pl. van egy nagy barlang a telkükön, ahonnan mindenféle kristályokat szokott kibányászni...
Meg ismertem egy csajt, aki pl. olyat vizionált, hogy férje és gyereke volt, akik meghaltak egy autóbalesetben. Erről persze sem a hírekben, sem az ORFKnál nem lehetett hallani. Mostanában állítólag kiment külföldre, egy híres cégnél dolgozik -a gond csak az, hogy a levelei alapján az IPje ugyanaz volt odakintről is, mint itthonról, és a ''munkahelyéről''... No mindegy.
Egyébként egyre több az ilyen ''álomvilágban'' élő ember, s ezt ugyan jó esetben kinövik tizenéves korukban, de van, aki felnőtt korában a valóságtól való egyfajta menekülésként egyre inkább beleéli magát a kitalált világába -annyira, hogy a végén már maga is igaznak hiszi...
Ui.: A topicodat kíváncsian várom, s ha lehet, akkor a Fáradt gőz alatt nyisd meg, így talán Den is elnézőbb lesz egy kis mókázással szemben -hiába Intel, meg AMD szerepel a címben. :) -
Gumee
tag
:: PC 12v Cigarette Lighter Adapter Kit Price: $19.00
Need a light?? Here you go. You'll only find this item here at FrozenCPU.com! Basically, this is a car cigarette lighter kit which has been adapted to be used in a PC's 5 1/4 bay.
:) Mindent a kényelemért! csak nekem a földön van a ház, de ha az asztalon lenne onnan gyujtanám a cigit. -
http://store.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/cig-01.html
-
Gumee
tag
válasz
guess.who
üzenetére
NEM!!!
Ez övön aluli volt.
Minek szarakodnék unalmamban azzal hogy kamu sztorikat ötlök ki?
Nyomulok a rockszakmában és elég sok zenész arcot ismerek.
A nögyögyász esetét felderítem holnap és hétfőn indítok egy ''AMD-s nögyogyász esete az Inteles apácával akit elkisért a pap'' topicot és engem is lebbanolnak örökre :)) :)) -
guess.who
senior tag
-
guess.who
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
/OFF
Szives engedelmeddel magamra vettem, s csak annyit: nem piszkáltam. Legalábbis nem szándékoztam -de remélem, ezt Tsibe is tudja...
Ha nem rám gondoltál, akkor nem szóltam. :)
A másik: mielőtt még vád lenne a kételyekből, ideírom, hogy semmi közöm sem a számítógépgyilkoshoz, sem a tegnap esti édességhez. Bár tény, hogy érdekes dolog kielemezni a reakciókat, ez viszont nem jelenti azt, hogy ilyesmiket csinálnék. Az IPm alapján meg úgyis világos annak, aki látja...
Peace!
/ON -
KovacsUr
addikt
-
Den
veterán
Előbb jött az arc hogy elad egy kb 350k-s gépet százért, aztán másik nicken hogy elad egy r9700pro-t 50k-ért, aztán ''bocsánatot kért'', aztán most segítséget kért programozáshoz édibaba vagy milyen néven.
De légyszi ne foglalkozzatok vele, mert azért csinálja ez a szerencsétlen. -
Bagoly
senior tag
köszi-köszi mindenkinek (tsibének csak egy :) ).
Na kajálok, azt megnézem a topikokat... -
Bagoly
senior tag
Gyerekek: a lécci segítsetek fiúkos topik olvasása után jöttem át ide, megkérdezni Den-t, hogy ki a fene ez az ÉDI, meg mi is van most vele. Ott ugyanis Den ráismert valakire (na ezt nem tudom, hogy kire), aki ''csúnyafiú'' volt.
Nem vagyok egy ''mindenrőltudnomkell'' típus, de lassan már paranoiás leszek a sok félreértéstől......:)
Most mi volt akkor?
Aktív témák
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 16GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 4800MHz CL40 - 99 hó garancia
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest