- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Aktív témák
-
-
-
GeorgeTerror
senior tag
Mi jöhet még ezután?
Volt az hmm.. szexuális segédeszköz (eredetileg dugóhép lett volna, csak az kissé vulgáris :)) ) Aztán lázzam teafőzőt, mostmeg ez... Döbbenet.
Bár egy-két kósza gondolat erejéig tervezgettem egy rossz cdromból készült pohártartót... De akkor ebből már lehetne hamutartó is., aztán egy fújás a hamutartóba a színes világítós ventiből, és már is úgí látszik a gyári ablakos oldalon keresztül, mintha atomtámadás lett volna a gépben. Ez már elég beteg? :DDD -
GeorgeTerror
senior tag
Nem mehet nagyon rosszul nektek Emvy, ha csak úgy nem nagyon izgat.
Gondolom az elégedett vagy az élteddel topik tőled lesz tele nyugodt, kiegyensúlyozott, elégedett hozzászólásokkal.
Mert ha nem akkor nem értelek. Engem emiatt a 15k miatt is szét.... az ideg.
De most fojtatódik. Szerintem péntekre leég a kolesz, mert ha ijen ütemben dőlnek a sz.rabbnál sz.rabb dolgok már csak ez marad. Van mégegy rosszabb ötletem, de azt már nem írom le
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
:O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O -
CsendPenge
őstag
Azért nem nyomod rosszul :)) Nem is tudtam, hogy ennyire jó vagy c-ben. Nem rakod fel a progit az ftp-re? (csak mert az egyik kollegám amőba őrült :D )
Amúgy itt semmi érdekes. Olvasók jönnek mennek, bennem a lelket már csak az estére betervezett sör tartja :D Most legalább itt nincs olyan eszeveszett hideg, mint az elmúlt napokban volt. Pesten mi a helyzet? (ja, itt volt 2-3mm hó is :t) -
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
Most vissza esett egy kicsit :) Emvy, ne hagyjuk magunkat! ;] Infós feleség? Nem tudom, hallotál-e arról, hogy a házasság bugos! Szóval én biztos ami biztos, megvárom a pecset hozzá. Amúgy az tényleg gáz lenne, ha haveri társaságban asszony többet tudna, mint te. Képzeld el: haverokkal nyomjátok a Q3-at (akármit) meg a sört, valakinek fagyni kezd a gépe, és a feleséged kell behívni a konyhából, mert ő MCSE, aztán csináljon má' valamit a winnel :] Durva, mi? :P
-
CsendPenge
őstag
is-is. Az énekes faszi biztatott mindenkit, hogy táncoljon, (queen-t adtak elő, nem túl jól) de a pincércsajokon kívül nem nagyon nyomult senki, csak a nagyon részeg egyedek. Volt egy másik rendezvény is, de az szabadtéri lévén kevesebb embert vonzott, mint a fűtött sátor... Nem értem. Ha valaki fázik, akkor forralt bor, ha nem akkor sör. De megsüketülni? Az mire jó? (légvonalban kb. 2 km a buli, de hallani lehetett csukott ablaknál is :( )
Aktív témák
- Elfelejtettem a film címét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- 300db Teszteletlen Okostelefon (épp kijelzős mind) - 3990Ft / db
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- BenQ MA320U 9H.LMXLB.QBE Monitor
- Lenovo Thinkpad X230 TABLET,12.5",HD IPS KIJELZŐ,i5-3320M,4GB DDR3,320GB HDD,WIN10
- Karcmentes ÚJszerű Apple MacBook Air 13" M4 16/256GB Silver 1OO% ! még 6Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest