- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
OFF :D
Launcser! Nincs kedved neten sakkozni?
ON -
Egon
nagyúr
LAUNCSER, cimborám!!! Mi történt veled?!? BETEG VAGY?!? Hajnali FÉL NYOLCKOR be vagy jelentkezve?!? :))
-
-
Egon
nagyúr
Nektek se megy a freemail? :( Küldjön már valaki egy próbaemilt a címemre (ha lehet NE freemailes címről indítva...)!!!
-
Egon
nagyúr
Na most jól szétoffolom a topicot...:)
-
Egon
nagyúr
Eszem s nemesb szervem vesztem... E nyelvvel kellemkedtek ketten (esetleg heten); de nem nekem!!! Mely' elmebeteg kezdte?!?
-
Egon
nagyúr
Emberek, nem jó ez az állandó nethozzáférés...:) Mást se csinálok, csak idióta játékokat játszom a jatek.hu-n, vagy prohardverezek... A sok jó game meg ott hever, parlagon (asszonyról nem is beszéve...:DDD)...:DD
-
Egon
nagyúr
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Ami késik, nem múlik, hidd el...:DDD
-
Egon
nagyúr
Na itt vagyok.
Egyébként milyen gagyi nulladik generációs mobilod van, hogy pár perc után elolvad a kezedben?!? :) -
Egon
nagyúr
válasz
CsendPenge
üzenetére
:))
-
Egon
nagyúr
Drake-nek üzenet: minden reggel, még az első hozzászólásod ELŐTT, jusson ez eszedbe:

-
Egon
nagyúr
válasz
localhost
üzenetére
:) Előbbi, de már elmúlt... Én megértem, hogy néha az embernek ki kell élnie a ''fikázós/destruktív'' hajlamait, de hogy folyamatosan, másról se szólnak a hozzászólásai... Na mindegy. Én vagyok a hülye, hogy foglalkozok ilyesmivel, legközelebb figyelemre se méltatom az ilyesmit...
Az érintettektől a hangnem miatt elnézést kérek, de a mondanivalóm tartalmi részét fenntartom...:( -
Egon
nagyúr
Hmmm... Hát igen, ezek szerint a Linux se mindenható... Ezzel együtt - amennyire én tudom - az MS oprendszerei még mindig kevésbé biztonságosak... Vagy gondolod hogy az MS ilyen irányú fikázása betudható az általánosnak mondható MS-utálatnak?
Tény, hogy érdemben nem igazán tudok hozzászólni a témához - sosem foglalkoztam ilyesmivel, nem volt rá szükségem. -
Egon
nagyúr
válasz
CsendPenge
üzenetére
:))
Aktív témák
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 13 128 GB 88%
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest