Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
OFF :D
Launcser! Nincs kedved neten sakkozni?
ON -
Egon
nagyúr
LAUNCSER, cimborám!!! Mi történt veled?!? BETEG VAGY?!? Hajnali FÉL NYOLCKOR be vagy jelentkezve?!? :))
-
-
Egon
nagyúr
Nektek se megy a freemail? :( Küldjön már valaki egy próbaemilt a címemre (ha lehet NE freemailes címről indítva...)!!!
-
Egon
nagyúr
Na most jól szétoffolom a topicot...:)
-
Egon
nagyúr
Eszem s nemesb szervem vesztem... E nyelvvel kellemkedtek ketten (esetleg heten); de nem nekem!!! Mely' elmebeteg kezdte?!?
-
Egon
nagyúr
Emberek, nem jó ez az állandó nethozzáférés...:) Mást se csinálok, csak idióta játékokat játszom a jatek.hu-n, vagy prohardverezek... A sok jó game meg ott hever, parlagon (asszonyról nem is beszéve...:DDD)...:DD
-
Egon
nagyúr
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Ami késik, nem múlik, hidd el...:DDD
-
Egon
nagyúr
Na itt vagyok.
Egyébként milyen gagyi nulladik generációs mobilod van, hogy pár perc után elolvad a kezedben?!? :) -
Egon
nagyúr
válasz
CsendPenge
üzenetére
:))
-
Egon
nagyúr
Drake-nek üzenet: minden reggel, még az első hozzászólásod ELŐTT, jusson ez eszedbe:

-
Egon
nagyúr
válasz
localhost
üzenetére
:) Előbbi, de már elmúlt... Én megértem, hogy néha az embernek ki kell élnie a ''fikázós/destruktív'' hajlamait, de hogy folyamatosan, másról se szólnak a hozzászólásai... Na mindegy. Én vagyok a hülye, hogy foglalkozok ilyesmivel, legközelebb figyelemre se méltatom az ilyesmit...
Az érintettektől a hangnem miatt elnézést kérek, de a mondanivalóm tartalmi részét fenntartom...:( -
Egon
nagyúr
Hmmm... Hát igen, ezek szerint a Linux se mindenható... Ezzel együtt - amennyire én tudom - az MS oprendszerei még mindig kevésbé biztonságosak... Vagy gondolod hogy az MS ilyen irányú fikázása betudható az általánosnak mondható MS-utálatnak?
Tény, hogy érdemben nem igazán tudok hozzászólni a témához - sosem foglalkoztam ilyesmivel, nem volt rá szükségem. -
Egon
nagyúr
válasz
CsendPenge
üzenetére
:))
Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF Gaming M4 WL Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS ROG STRIX Impact II Electro Punk Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Hiányos) ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Strix Impact II Wireless Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS Rog Spatha X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest