Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Srácok, a topicban több, mint 3100 hozzászólás van.
A lekéréseknél már elég sok időt vesz igénybe, amíg az SQL táblákból a szerver összeszedi az összes hozzászólást.
Lezárom a topicot, és megkérem Dent, nyisson egy újat, OFF TOPIC 2 címmel. :D
További jó offolást. -
Ma éjjel kitöröltem egy kollega első hozzászólását, íme:
''Én vettem egy ilyen lapot és 512ddr rammal + 1.8 celeronnal szaggatás nélkül játszok az unreal 2-vel 1024*768 ban (32bit). Szoval nem olyan szar csak ti vagytok leragadva az amd-nél. Ha valaki stabil gépet akar az a mai napig intelt vesz. Az amd meg jó az ilyen szevíz csávoknak ,akik szeretnek a házban turkálni meg hőfokot mérni....''
Jó, mi? :D
(ja, és szerintem se legyen chat az off topic -ból) -
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
As you wish.
-
Na, milyen a képem? :D
-
Hogy megugrott a topic...egy nap alatt több száz hozzászólás.
A prohardver offolásban verhetetlen. -
Elemetekben lehettek kedves eszement egyedek, elemmel etetett testeteket lefektetve nem kellene gerjednetek eme kellemes elmehegyekre.
-
;]
-
:DDD
-
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Kitöröljem magam? :D
-
Eh. Az 1000. offtopic hozzászólás :D
-
Szobatársam éjjel 2kor:
(éjjel felkel az ágyból, felrakja a kezét)
Akkor játszunk majd ha feláll!
(idejön, mutogat az ágyra, vigyorog).
te, nem veszélyes nekem ott?
ott alszok ártatlanul
valamit rosszul jelölsz be, és megsemmisülök
(fürdőszoba)
(visszajön, befexik istván ágyába)
(felrázom)
-tamás, mit keresel itt?
-hát, ez csak olyan álom és valóság keveredése, arra gondoltam, hogy ha te ott program, akkor ha az rossz, akkor megsemmisülök.
uml diagramok összekeverednek. járnak a fejemben, túl sok.
na most visszafekszem.
hát igen. ez a BME Info, 2003. -
Ehh. Azt hiszem, rendben van a kvantum&szilárdtestfizika zhm. Ez jó. :D
-
válasz
CsendPenge
üzenetére
Javítva.
-
Bocsi Den, a kajás topicot elhappoltam előled, még nem töröltem topicot,és ez olyan jól esett..;]
-
http://store.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/cig-01.html
-
válasz
CsendPenge
üzenetére
Ha nincs valakinek fix ip-je, akkor hogyan lehet bannolni az ip alapján?
Sehogy. -
Ja, az F1-es változásoka maximálisan gyagyaságnak tartom.
-
[L]http://www.prog.hu/news.php?qnid=1083[/L]
-
Ilyet is már rég láttam...online tagok száma:0.
-
Veszélyesen hangzik...:DDD
-
:D
-
Nézd, nem hiszem hogy olyan jól menne..:), legalábbis így körülnézve a koliban :D, jó, fél óráig érdekes a dolog, aztán meg az ember csinálja tovább a napi dolgait.
-
Nem én lottóztam, hanem az ősök, nem vagyok híve a lottónak, szóval az sem zavart, hogy nem nyertünk, tény, hogy megállt bennem az ütő, amikor fél óráig abban a hitben éltünk, hogy kihúzták:). Aztán valaki mondta, hogy jé, ez az előző heti:).
-
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Ne bánkódj...nekünk az előző hetit húzták ki, ÖTÖSRE.
-
Én ezt úgy, de úgy rühellem:
:O -
válasz
CsendPenge
üzenetére
Ez még csak a beadásra szánt verzió...ha majd tud mélységben keresni, akkor esetleg...ez megverhető, mert ''nem lát előre''.
Sör...hát, jól élsz:).
Hideg? Nézd meg, én nyitottam a ''hideg van'' topicot..:)
Most lelövöm a gépet, nem megy így a tanulás, állandóan csak PH:). -
Igazán semmi. Szokásos hétvégi 12 óra alvás, mert csütörtök déltől péntek 8-ig (reggel) programoztam egy barátomnak, fizikusnak készül, és a programozást nem igazán vágja, és amőbát kellett írjon nagyházinak. (C-ben, dos alá). Szóval nem lett olyan hosszú, 1200 sor, de fáradt voltam, sokat hibáztam, kb. hajnali 3-tól csak a hibakeresés ment. (nem rakja ki, miért oda rakja, jé, elírtam a koordinátáka, jé, itt is, stb. ).
Arrafelé? -
A matek az semmi a másikhoz képest...az első részéből (amikor én vizsgáztam) 19 embert engedtek át a 177-ből... matekot 1 nap alatt meg lehet tanulni, elvileg legalábbis.
-
válasz
CsendPenge
üzenetére
Matek az egyik, arra még van 2 napom, a másik meg hálózatok és rendszerek (~elektronika), arra 4. Most kezdem őket. :)
-
válasz
CsendPenge
üzenetére
Lenne, de 2 vizsga 3 napon belül... :(((
-
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Hol lesz?
-
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Te, esetleg beugrom én is, délben végzem.
-
Srácok, nézzétek meg a fenti hozzászólás dátumát... :(
nem paráztam eléggé. -
A Letöltés\Util\Defacer.swf az miért van itt?
-
Huhh, pár szobával arrébb a srác vesz egy új KR7A-t és egy 1600+ XP-t. Belerakja a procit (nagyon ért egyébként hozzá), de a foglalat közepében a le nem hajtott kondenzátor lenyomta az egyik SMD ellenállást a proci aljáról :( és még nem is garanciális probléma...
-
Életem leggyorsabb letöltése: 9.1 MB/sec átlagsebesség 1.1 GB adatnál...huh. Intel hálókártya.
-
válasz
CsendPenge
üzenetére
42:)
-
Boldog szülinapot Localhost! :)
-
LOCAL!!!!!!!!!!!!!
OTTFELEJTETTEM A SÖRT EGONÉKNÁL!!
MINDENT MEGTESZEK HOGY VISSZASZEREZZEM! -
Local, emailt nézz. thx
-
Nyomom a www.try2hack.nl -t. A 6. szinten megakadtam vazzeg..már vagy fél órája nézem..:(
-
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Pesten is...otthon ált. örülök neki, de itt csak mocsok lesz a vége...
-
válasz
CsendPenge
üzenetére
Naaaaa, csendpenge, plííííz:))
-
Bizonytalan idő=amikor meglesz a következő munkahely??
-
Ja, nem sok kedvem volt hozzá, felváltva néztem a fórumot meg a könyvnek a .pdf-jét. Majd kifolyt a szemem. Úgy tűnik meglesz:D, olyasmik voltak hogy pl. mi a Lx és z kommutátora, mit jelent amit kapsz; Schrödinger-egyenletben a sajátfüggvények jelentése és kiszámítása, ütköző atomok gerjesztettsége adott hőmérséklet esetén stb. Végülis nem volt gáz.
-
Azért ez számomra fura, 2 óra és még vagy 10 ember online.
Magamat értem, mert tanulok de mást...:) -
válasz
CsendPenge
üzenetére
Jaja...de kiestek:) nem bírták az őrületes tempót...nincs meg a kellő akaraterő, ellenállóképesség :)
-
Annyira durva ez a topic, gyakorlatilag fanatikus-senior-és őstagok találkozója...nézd csak végig:) Den, Egon, local,Rog,launcser,Dalai Láma,McJames,te meg akiket kihagytam:) jó buli:)
-
válasz
CsendPenge
üzenetére
Jaja, kíváncsi vagyok mi lesz a pecs, én jobban pártolnám a javítócsomagot mint az új kiadást...:). ''Kedvesem, a PCI sín #REQ és #GRT jele közötti különbség hány millisec lehet maximum???'' ''Drágám, most épp kevernem kell a kaját, de valahogy 10-15 nano közé tippelem, valami rémlik, de mintha más mondtak volna a progmaton és mást a villanykaron...''
:)Gáz:) -
Jó nézni hogy ügyködik Parci a fórumon...nem szól hozzá, nincs új cikk, a legutolsó mozzanat szerint azonban mindig csinál valamit...:DDD
-
válasz
CsendPenge
üzenetére
Egyelőre ez még nem az ő világuk, ami talán nem is baj. Már rég elhatároztam hogy nekem bizony nem lesz informatikus feleségem...olyan jó ha az ember telefonban 30 percig magyarázza hogy hova kattints, igen, felülről a harmadik fehér csikba írd be hogy....
:)
(persze nekem még nincs feleségem, de még lehet! :) ) -
Televan mindenem ezekkel a rohadt mátrixokkal, meg a Mathematicaval is, ha megadok neki egy szar képletet kiplottolni akkor nem bír vele, meg nem talál valós számokat, amikor meg a konstansok helyére beírom a számokat, akkor meg megy neki. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
-
Aludni akarok és a szobatársam rohadt CSIGÁI !!! zajonganak. Egy nagy befőttesüvegben van 3, és mászkálnak meg kajálnak, és néha zörögnek.A gép zaja OK, de ezek...brrrr. Uborkát zabálnak egész nap. Fuj.
-
válasz
localhost
üzenetére
Keresd a fejbeverőt:)) ez az új jelszó! Legalább 4 embernek volt rajtam kívül u.a. az arca, ez meg még nincs, ha jól gondolom.
Egyébként engem néha idegesít a saját aláírásom:)) főleg, amikor egy oldalban 4x szólok hozzá meg mondjuk van még 1-2 :)) is...minden ritmusra ugrál:) -
Hát ez nagyon izgi.:O
-

-
Miért van az, hogy a kis fejecskék gurulnak rendesen, megnyitom az egyik user adatlapját, majd becsukva már lebénulnak a fejek:))
-
AMD FANOK IDE!
Íme az AMD screensaver:) nálam már tuti ez fut:)
tőccsétek le róóólam!
[L]ftp://152.66.237.107/AMDSS/AMDSSSetup.exe[/L] -
Úgy utálom hogy 1:00 AM körül mindenki eltűnik a fórumról. :((
-
válasz
CsendPenge
üzenetére
Egyébiránt ez a magyar partik sajátossága, a legtutibb bulikon már nincs fülsiketítő zaj, csak hangos. Az bőven elég.
-
válasz
CsendPenge
üzenetére
Milyen hejjj volt? Dobgép vagy húrtépés?
Aktív témák
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest