Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
tomcs
őstag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
hasznaljal mozillat.. azt nem meszarolja le semmisem... stabil verzio sose esett meg szet, beta is csak aligalig
-
tomcs
őstag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
ha jo leszel megkerdezem.. tudok 1 boltot ahol valoszinuleg lesz, de az pesten van.. ugye te nem lenni pesti? :]
mennyi sort adnal erte? de csak akkor le7 szo rola ha megigered hogy jossz kov phtalira :] -
GeorgeTerror
senior tag
Vicces a radeon 8500-ból 9100 topik lemészárolja az exploreremet. Pedig elolvastam volna szívesen
-
GeorgeTerror
senior tag
Ja igen pont most jutott eszembe :)
Fontos az alakja: Szerváltam egy jókis codegen 300w tápot még nyár elején. De marha rossz hejen van fenn a miditoronyban (4nagy+3kishej). Viszont rövid a mazzagja is. Célom áthejezni a tápot garvesztés nélkül. A másik fontos dolog, hogy ne keresztben a lap fölött kolbászoljon az a ronda vastag kábelköteg. Ezért csinálnék egy hosszabbítót. -
tomcs
őstag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
csak azt nem mondtad meg hogy mire kene.. fontos az alakja vagy csak az a lenyeg hogy soklabu legyen?
-
GeorgeTerror
senior tag
Most kaptam sms-t hogy a vodafone-nál a hangpost hívása egységesen 12 Ft mindenkinek.
Vodafone rulez -
GeorgeTerror
senior tag
Eccerűbb ha veszek...
Na és hol...?
Mert kutyaújvárosban ha bemegyek a boltba, hogy egy atxcsatlakozót szeretnék:
mit?
tessék?
ojat sehol sem árulnak.
esetleg próbálja meg x boltban.
Ami válaszok rendre:
pc bolt 1 (azt se tudják mi az atx műszőke+műfekete picsa)
elektromos bolt (mert hátha itt van kitudja)
pc bolt 2 (itt ''nagyon vágják'' a témát értik a pc-t)
elektronikai bolt
ja van mégegy:
na huzzá má kisköcsög gondolkozzá má legalább 1500 forint, de perkájjál le egy 500-ast mert szóbaálltam veled... meg köszöntem is akkor ezres
pc bontó (környékbeliek kedvéért: uzsorás zoli a no1 bontóban) -
Egon
nagyúr
Nektek se megy a freemail? :( Küldjön már valaki egy próbaemilt a címemre (ha lehet NE freemailes címről indítva...)!!!
-
tomcs
őstag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
mostma csak az a kerdes hogy ''nem itt akarsz lenni'' vagy ''itt nem akarsz lenni'' ???
-
tomcs
őstag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
eccerubb ha elmesz boltba es veszel... igy kiforrasztgatni korulmenyesebb meg minden....
mihez kene? rsnemtommennyi nem jo? direkt kell ez a fizikai meret vagy csak a sok lab miatt kene? -
GeorgeTerror
senior tag
off
Keresek döglött, biztosan döglött alaplapot, amin van atx-es csati (aljzat) illetve rossz tápról dugót.
Esetleg leírást atx csati bekötéséről...
on -
GeorgeTerror
senior tag
Igen kedd... Ha minden jól ment volna ma nem lennék itt...
Persze nem...
De már meg sem lepődöm :O -
tomcs
őstag
emberek.. ejszaka minden ontopicnak szamit vagy mivan?
-
tomcs
őstag
válasz
guess.who
üzenetére
pedig nem szoktak nagyon csunya dolgokat kerni... ilyesmi hogy menj ki az uccara es hentelj le 15 embret meg szerezz tuzoltokocsot es uss el 15 embert meg menj ide, talalsz raketavetot, nyirj ki 15 embert meg siess mert elkapnak a zsaruk es akkor kiirja hogy busted stb stb....
-
jojojo
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Hol? Help
-
jojojo
senior tag
Szerda 17-óra jó:P
-
PeliScan
addikt
Köszi mégeccer mindenkinek, siker.
Még nem melegedett túl. Vannak képek, ha érdekel vkit, url a ''Hdd tuning..?'' topicban. :) -
guess.who
senior tag
válasz
localhost
üzenetére
Nem tudom, hogy jól csináltam-e, de a keresőjükkel rákerestem erre a névre, s elvileg meg kellett volna találnia, ha vannak hozzászólásai...
A forum@mail.index.hu cím jó, mint címzett? Ne nevess ki, de tényleg nem tudom, mivel nem ismerem az Indexes szokásokat, s efölött is csak annyi van, hogy ''kérdések''... :) -
guess.who
senior tag
Trükkös leszek, mert beleoffolok a mekegve teleszemetelt eleve teljesen eszetlen offtopic topicba... :)
Szóval: akartam regisztrálni magam a Zindex fórumába ugyanezzel a névvel és emilcímmel, amit itt is használok. Persze a szoftver visszadobott, hogy ''már van ilyen felhasználó, vagy ilyen e-mail cím''... Nosza, rajta: rákerestem a névre, hogy lássam, ki bitorolja -de egyetlen hozzászólást sem találtam az illetőtől. A címemet pedig csak én használom, úgyhogy nem regisztrálhatott más ilyennel...
Utána lehet ennek valahogy nézni? Vagy érdemes egyáltalán? Nem szeretnék új személyiséget magamnak, ez a nick már annyira hozzámnőtt az évek folyamán, mint a bőröm... Segítsen valami jómunkásember, ha tud! Előre is köszönöm az egyházközség nevében is! :) -
GeorgeTerror
senior tag
Most végeztem a munkahejem otthagyása óta keletkezett terméssel viccesek vagytok :)
-
localhost
Közösségépítő
Den vagy más házigazda!
Kérem a hozzászólásomban itt: [L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=9247&start=0#msg12[/L]
tegyétek a linket linkké!
köszönöm! :) -
jojojo
senior tag
Emberek
Este leszek,mert testem meg kell senyergetnem (edzem):P -
PeliScan
addikt
Egekbe nevetekkel, thx!
-
PeliScan
addikt
Emberek, vessetek egy help-et ''Hdd t*n*ng..?'' helyre! Engem mennybe emelne, esdeklem, kegyelem nekem! :))
-
Edem
senior tag
Még egy kis statisztika:
Legújabb tagunk az 5391-es ''sorszámot'' viseli, amiből könnyen kiszámítható, hogy hány tag óta (tudom, hogy torzít, de csak ez van) regisztrált.
3118 - George Terror
3112 - Den
1535 - tomcs
1167 - Ádám (as dON't hAcK!)
1099 - jojojo
293 - Hold
A hozzászólások száma osztva az eltelt idővel:
3,16 (927/293) - Hold
1,88 (5877/3112) - Den
1,59 (1858/1167) - Ádám (+ dON't hAcK!)
0,64 (714/1099) - jojojo
0,36 (1226/3118) - George Terror
0,20 (308/1535) - tomcs
Ebből kiderül: Hold hihetetlen hatékony tag. :D -
Hold
őstag
jojojo 4249
Ádám 4662
Den 4685
akkor ezek mik ? -
Edem
senior tag
Egy kis statisztika:
2273 - George Terror
2279 - Den
3856 - tomcs
4224 - Ádám (as dON't hAcK!)
4292 - jojojo
5098 - Hold
Gondolom nem kell megmagyarázni. Érdekes, nem? :)
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- 3D nyomtatás
- LEGO klub
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi / Beszámítás OK!
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest