Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
guess.who
üzenetére
Vagy pedig halivudi forgató könyv író :)
''vagy nem a megfelelő nőneműekkel beszélgettem eddig ilyesmikről... ''
Lehet hogy félreértettél, én nem a nőkkel kapcsolatos írásaidra gondoltam, hanem a férfiakkal kapcsolatosakra. Ez a ''nincs elesettebb egy náthás férfinál'' az egyik leggagyibb női legenda :) Ha télleg férfi vagy, meg ismersz más férfiakat is akkor tudod hogy ez nem igaz, nőben is férfiban is nagyjából ugyanolyan arányban vannak akik egy kis meghűléstől is úgy viselkednek mint ha halálos betegek lennének, és azok aki viszont félholtan sem hagyják el magukat...
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kés topik
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Gyúrósok ide!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest