Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
''idézetnek beraktam nagyonn képet 2-kb nem tetszett stb..''
Ennyi erővel a gprs-t használók meg mit szóljanak? Vagy rájuk nem gondolsz? Amúgy meg vannak bizonyos szabályok. Ember alkotta, tehát nem tökéletes. De ne akard jobban tudni pár hét fórumozás után, hogy mi lenne jó, amikor a házigazdák évek tapasztalatával rendelkeznek. (a szabályokat meg ők alakítják, és tartatják be) -
CsendPenge
őstag
''ha valaki új és csinál valamit azt az elején lehurrogják azonnal..''
Megint általánosítasz, önnön esetedből gondolom. Pedig ez egyátalán nincs így, csak ha valaki túlzásba visz valamit... téged is az elején figyelmeztettek szépen is, hogy ne nyiss minden kérdésednek külön topic-ot.
Frissítés alatt mit értesz? -
CsendPenge
őstag
Hehe, akaratlanul is az enyém lett az 1234. hozzászólás :D
-
CsendPenge
őstag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Hatalmas pelyhekben esik a hó... nem is emléxem, hogy mikor láttam ilyen gyönyörű havazást :)
P.S.: ez a véleményem valószínüleg este fog megváltozni :D -
CsendPenge
őstag
Húúú, basszus, ne tudjátok meg, hogy mennyire be van lassulva most a net... Valszeg a mikrónak betesz egy kicsit a havazás :(
-
CsendPenge
őstag
Látom, Den egy irodalmi hullámot indított el :D (basszus, sokáig folytatjátok ezt az eee-s izét, hát én köpködni kezdek, nehogy megártson :D )
-
CsendPenge
őstag
Na, egy ilyen alaplappal megdobhatnának! :D
[L]http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=344&MODEL=MS-6501[/L]
P.S.: nem tudjátok, valami újabb chipsetre épült már dual lap? -
CsendPenge
őstag
Hehe, mennyit bírtok offolni... :) )
-
CsendPenge
őstag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Elírás, javítanám: InstallFactory helyett SetupFactory. Bocsi.
-
CsendPenge
őstag
Amit a 6-hoz adnak, hát, tényleg eléggé gagyi. Én sem jutottam sok eredményre vele. Na, mind1. A cuccos neve (mint minden telepítésnél láccik, InstallShield, de van belőle több féle, nézz küröl itt:
[L]http://www.installshield.com/[/L]
De hogy legyen alternatíva is: (Install Maker 1.2)
[L]http://download.com.com/3000-2383-7978184.html?legacy=cnet[/L]
Vagy: (InstallAnywhere)
[L]http://www.zerog.com/downloads_01.html[/L]
Esetleg: (InstallFactory 6.0)
[L]http://www.setupfactory.net/site/index.php[/L]
Ja, mindezt a google vágta hozzám az ''install maker'' kulcsszóra. Ha gondolod, a tapasztalatod írd majd le. Érdekelne. -
CsendPenge
őstag
Basszus, az ember pár napig nem jár erre betegség miatt, és tessék, mik derülnek ki? GT lecsókolbásszal lövi magát, Den minikolbászt szed, és a németek átlátszó gulyást csinálnak. :DDD Nem azé' de ezek után én nem mertem volna feltenni egy delphi-s kérdést... ;]
-
CsendPenge
őstag
Ezt nézzétek meg! :DD [L]http://origo.hu/nagyvilag/20030120nudista.html[/L]
-
CsendPenge
őstag
Den, (illetve bárki moderátor) egy kis galiba történt a
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=8644&start=30&what=&how=&fid=5[/L] topicban. Plíz help. -
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
Emvy, mail ment. Előre is köszi. :D
-
CsendPenge
őstag
Kész vagyok, megyek felmondani! :DD Látjjátok, mit el kell viselnem??? :D:D:D:P
-
CsendPenge
őstag
Den, egyvalamit árulj el nekem légyszíves. Ha nincs valakinek fix ip-je, akkor hogyan lehet bannolni az ip alapján? Amúgy mi volt ezzel a számítógép gyilkos nevű emberkével? Picit nem vagyok képben, mostanában kicsit sok dolgom van.
P.S.: akinek inge: (nem te, Den, de gondoltam nem külön írom, lusta vagyok) Tsibe piszkálását el se kezdjétek/abba lehet hagyni, mert ő mindenkinek segít, és senkit nem piszkál. Az ilyen embert ugyanmár ne piszkáljátok! -
CsendPenge
őstag
Látom, alig akar menni az offolás. Hogy lehet ez? Emberek, ti sem tudtok kijózanodni? :)) Persze csak itt...
-
CsendPenge
őstag
Meg berugok. Most érkezett egy sör. :))
-
CsendPenge
őstag
Skacok, egészen jó ez a mai nap, itt a könyvtárban :DD Eddig szaloncukor, gesztenyés süti, és perec van a listán... ilyen ütemben estére totálisan el fogok hízni :P
-
CsendPenge
őstag
válasz
guess.who
üzenetére
''Van elveszettebb és összetörtebb egy náthás férfinél?!''
Hehe, ez talált :)) Én nem szoktam nagyon összetört lenni, kivéve ha annyira elhatalmasodik rajtam, hogy nem kapok levegőt :DDD AMúgy igazad van, hagyjuk a témát, mert értelme, célja nincs, és csak GT-t nyúzzuk, pedig nem érdemli meg.
P.S.: te is szoktál kötözködős hangulatban lenn? ;] -
CsendPenge
őstag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Ehh, biztos vagy benne, hogy megbántottad? Mert a nők gyakran szeretik jáccani a sértődöttet, csak hogy elérjenek valamit... (nagy színészek, az biztos)
-
CsendPenge
őstag
Skacok, nagyon tuti most itt, (Pécs) esik a hó 1000L. Most jöttem haza, némi sörrel volt találkozóm :DDD)
-
CsendPenge
őstag
Hehe, emberek, ma én fogok főzni itthon! :)) Na, let's work vagymi...
-
CsendPenge
őstag
Azért nem nyomod rosszul :)) Nem is tudtam, hogy ennyire jó vagy c-ben. Nem rakod fel a progit az ftp-re? (csak mert az egyik kollegám amőba őrült :D )
Amúgy itt semmi érdekes. Olvasók jönnek mennek, bennem a lelket már csak az estére betervezett sör tartja :D Most legalább itt nincs olyan eszeveszett hideg, mint az elmúlt napokban volt. Pesten mi a helyzet? (ja, itt volt 2-3mm hó is :t) -
CsendPenge
őstag
Skacok, ne tudjátok meg, hogy el késtem ma reggel melóból. Így jár, aki késő estig ül a gép előtt... De majd este kárpótolom magamat pár (láda :)
P.S.: nincs kedve valakinek offolni egy picit? :D -
CsendPenge
őstag
Húúúú, olthatatlan offolási vágy tört rám :D No, majd est megoldjuk....
-
CsendPenge
őstag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Jó regelt kívánok! :DDD
-
CsendPenge
őstag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Már miért nem jönne össze? Mond vagy írd meg, hogy mi a dec.7 hétvégére a programod, és igérem, hogy 24 órán belül kitalálok egy nagyon tuti kifogást, hogy miért inkább pécsi phtalira gyere az a programod helyett. Így már oké? :D
-
CsendPenge
őstag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Inkább gyertek ti is a pécsi talira! :D Az lesz az igazán yó!
-
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
Én is csatt! Happy buék :DDD izé, inkább: Boldog szülinapot! (mennyi is?)
-
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
Hú, de régen nem offoltam már. Majd most :DDD (inni)
-
CsendPenge
őstag
Atus! Tudod mekkorát kellett futnom miattad! :)) Szagolhatják szegény olvasók ;]
-
CsendPenge
őstag
válasz
CsendPenge
üzenetére
forrón
bocsi :) -
CsendPenge
őstag
Most vissza esett egy kicsit :) Emvy, ne hagyjuk magunkat! ;] Infós feleség? Nem tudom, hallotál-e arról, hogy a házasság bugos! Szóval én biztos ami biztos, megvárom a pecset hozzá. Amúgy az tényleg gáz lenne, ha haveri társaságban asszony többet tudna, mint te. Képzeld el: haverokkal nyomjátok a Q3-at (akármit) meg a sört, valakinek fagyni kezd a gépe, és a feleséged kell behívni a konyhából, mert ő MCSE, aztán csináljon má' valamit a winnel :] Durva, mi? :P
-
CsendPenge
őstag
ON
Ez engem is érdekelne...
OFF
Most néztem, hogy kik vannak bejelentkezve, és látom, hogy van egy Viki nevű tag is. Csak nem egy újabb hölgy? A 15G-s P4 topicban is láttam egy női fejet, vajh ki van mögötte? Persze enyi erővel a konzerdoboz tekintetében is fel lehetne tenni a kérdést :)) Amúgy a hölgytagok hamar kimaradtak. Kár. -
CsendPenge
őstag
Látom kezd sülyedni a téme, felhozom egy kicsit. Éppen a topic nevén gondokodtam. Nem hangzik rosszul, de lehet, hogy nem megfelelően van megfogalmazva, mert egy olyan topic, amiben semmi sem off, nem lehet offtopic, hiszen (még1x: itt semmi sem off) ez ONTOPIC! Na? Vélemény? Ellenvélemény? :DDD
-
CsendPenge
őstag
Húúúúúú,de leült mostanában az offolás! Nem tudom, hogy mindenki kieresztette a gőzt, és most gyűjti a köv. adagot, vagy Den topicja ilyen pszicho hatással volt, és megszűntette az offolást? Hehe, és is tudok hülyeséget kérdezni, ugye?
-
CsendPenge
őstag
Húúúú, de nagy csend van... valami érdekes? Nyögjetek má' be valamit, mer' úúúúnatkozok! :))
-
CsendPenge
őstag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Már csak ketten :O
-
CsendPenge
őstag
Szia Den! Látom sokan vagyunk! Összesen 3-an :D Mi a helyzet veled?
Aktív témák
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest