Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
khalox
őstag
Már nagyon régen olvasom ezt az oldalt és a fórumokat is, igaz, hogy csak ritkán szólok hozzá...
Az utóbbi 2-3 hónapban viszont valahogy az volt az érzésem, hogy kevesebbet ''engedhetnek meg maguknak'' a tagok. Ez ugye nem baj... de néha olyan dolgok is sértenek embereket, amik másoknál (pl. nálam) simán elmenne. Nyilván akiket nem zavar, azok meg nem szólnak...
Az megintcsak jó, ha valakit meg kell regulázni. Viszont akkor szépen el kell neki mondani, hogy ezt ne, EZÉRT és EZÉRT, ennek ez az oka és PONT. Igenis óvóbácsinak kell lenni annak, aki moderálni akar. Ha egyszer simán 'beszól', akkor lehet visszaszólnak, megint szól, megint visszaszólnak, indul az anyázás, hozzászólás kivág - az indulatok elszabadulnak. Kicsit világosabban és egyértelműbben kellene tudtára adni a népeknek, hogy milyen megnyilvánulásaik nincsenek tolerálva és miért - pontosan azért mert itt mindenféle ember megfordul... -
khalox
őstag
Szerintem egy ilyen fórum egyik alapelve a tolerancia. Tény, hogy lehetnétek talán toleránsabbak is, most ezzel nem Hold-at akarom védeni, ha folytatja akkor úgyis csak magát járatja le.
-
khalox
őstag
Nem egészen arra gondoltam, hogy attól lesz izgalmasabb a verseny, hogy kiesnek... inkább ha neAdjIsten valaki mondjuk öszetöri az autót és nem áll rajthoz, azzal szorosabb lehet a bajnokság is így, hogy nincs tartalék autó.
A többivel nagyjából egyetértek, bár ezeknek a változtatásoknak némi lassulás is eredménye lesz.
Én nem félek attól, hogy minden körben kirepül valaki és kimarad a végén... -
khalox
őstag
válasz
localhost
üzenetére
Dehát az utóbbi időben télleg' uncsi volt már nagyon. Ez nekik sem nagyon jó. Most ha a Ferrari elkölt két szerelvénnyi pénzt, a kis csapat meg ennek századrészét, akkor hol ott a versenyszellem?
Akkor ennyi erővel nyithattak volna licitet.
Adok ezért a futamért $$$$$$$-t, nem-nem mi adunk érte $$$$$$$$$$$$$$$$-t.
Elkelt... -
khalox
őstag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
:D Ez teccik.
-
khalox
őstag
válasz
schenker
üzenetére
Persze, hogy nem mindegyik kérdésed felesleges, nem is mondtam ezt :).
Azt mondom, hogy az ilyen kérdéseid miatt, mint amit alább is írtam - haragudhatnak rád a kapuk őrizői. És nem azért mert felteszed, hanem mert túl sok ilyet írsz/írtál.
Ez egy fórum. És te érdekes színfolt vagy benne, kár lenne érted. Érted? -
khalox
őstag
Az, hogy engem személy szerint nem idegesítesz, az nem jelenti azt, hogy másokat sem.
Persze, hogy nem szeretik, ha telekérdezgeted a topic-okat hót' feleslegesen.
Az ilyen kijelentésektől meg, hogy 'Mi a téma, foglalja má' össze vki, mert nincs kedvem elolvasni...' szal nem tom...
Én nem csodálkoznék, hogy ki akarnak dobni :D -
khalox
őstag
-
khalox
őstag
válasz
üzenetére
Kínomban már ide írtam... de akkor megpróbálom még egyszer. Az az érdekes, hogy próbáltam teljesen máshonnét is (nem csak a saját géemről), és ott sem ment.
Hogy mit lehetne rajta elrontani, azt nem tudom. Kell név, e-mail meg opcionális kitöltések és OK. De nálam az csak azt a szép fehér lapot nyomja.. -
khalox
őstag
Nem tudja valaki megmondani nekem véletlenül, hogy mi az oka annak, hogy az index-en nem bírok regisztálni a fórumba?
Szépen elkérdez mindent, mondom neki OK, erre bejön egy szép fehér üres lap (forum.cgi), oszt' se kép se hang.
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Battlefield 6
- Jogász topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Autós topik
- iPhone topik
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest