- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Köszi szépen mindenkinek. Valószínűleg a hiba a chello-ék körül van. Reméljük megoldódik hamarosan. Köszönöm szépen, aranyosak vagytok :)
-
törölt tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, de szeretném megkérdezni valakitől, aki szintén pesti, hogy nem tudjátok, hogy itt zuglóban mi van a hétvégén a chello-val? Tegnap délelőtt óta szórakozik: egy percig van kapcsolat, két percig nincs :( Másnál is jelentkezett ez? Azért kérdem, mert apám volt fent a padláson, birizgálta az antennát... szóval szerintetek ő rontott el valamit, mozgatott el valami vezetéket, vagy mindenkinél ilyen vicces kedvű a chello ezen a hétvégén? Vagy létezik, hogy worm-öt kapott a chello zuglói szervere? El nem tudom képzelni mi lehet. Nem írtak semmi levelet, a honlapjukon nincs szó helyi karbantartásról. Tanácstalan vagyok :( Mondjatok valami bíztatót légyszi. Köszi szépen, és bocsi. -
törölt tag
Nagyon szépen köszönöm, rog :) Jön lefelé. Aranyos vagy! Köszönöm szépen! :) Rog egy angyal.
-
törölt tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok a zavarásért. Megkérhetnék szépen valakit, hogy Emvy FTP szerveréről Csendpenge könyvtárából a M$ Java VM (~6 MB)-et felrakná valami http-n elérhető helyre? Itt tiltva van az FTP a tűzfal-on, és nagyon fel kellene telepítenem az egyik vezéregyéniség gépére ezt a progit (ügyfél, türelmetlen, követelődzik...)
Kérek szépen valakit, hogy segítsen!
Köszi szépen, ne haragudjatok!
tsibe -
törölt tag
Szia guess.who!
Aranyos vagy, hogy aggódsz, nincs semmi baj sem. Itt vagyok, nem bántottál meg semmivel, ne aggódj már :) Csak sokminden összejött mostanában, ne haragudj. -
törölt tag
Gyerekek: a lécci segítsetek fiúkos topik olvasása után jöttem át ide, megkérdezni Den-t, hogy ki a fene ez az ÉDI, meg mi is van most vele. Ott ugyanis Den ráismert valakire (na ezt nem tudom, hogy kire), aki ''csúnyafiú'' volt.
Nem vagyok egy ''mindenrőltudnomkell'' típus, de lassan már paranoiás leszek a sok félreértéstől......:)
Most mi volt akkor?[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=8386[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=8477[/L] -
törölt tag
Mindentől...
Biztos volt már ijen, amikor minden megüli a kedved :(
Persze ha csupa jó dolog történne, nem lenne gond ijenre... De jönnek a ''jobbnáljobb'' dolgok...
Tudom lehetne rosszabb is...Ne legyél rosszkedvű, GT. Naaaa, nézd megveregetem barátian a vállad. Íííígy ni. Tessék egy picikét mosolyogni :) Tudod ám hogy mi volt a baj? Hogy reggel hirtelen keltél. Picikét kellett volna még lustizni a takaró alatt :) Fel a fejjel. Minden jóra fordul, hidd el.
A filmek átkódolásához milyen progit használsz? Hátha nem is a gép lassú, hanem maga a progi. Akarod, hogy nézzek neked valami másik progit? :) Tudod, hogy az egész PH mindent megtenne azért, hogy jó kedved legyen, ugye tudod? :)
Na, egy picike őszinte elmosolyodást hadd lássunk :) A kedvemért legalább, légyszi :) -
törölt tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy ide írok, de szeretnék kérni valamit tőletek. Azt szeretném kérni, hogy légy szíves ne dicsérjetek engem. Nagyon túlzásokba estek, és úgy érzem hogy én erre nem vagyok méltó, és nem érdemlem meg :( Ez nekem nem esik jól, ne csináljátok ezt :( -
törölt tag
Ide költöztünk tsibével egy kicsit:
Tsibének:
1. Az újbóli bejelentkezésre egy helyes kis üres képernyőn elemlámpa pásztáz...
2. Nincs is biztonság fül, a kommanó kioperálta :((
Szvsz ne vegyél annyira a szívedre, előbb-utóbb lesz független hálózatom, Panthertől meg csak megkapom valahogy az esetet... ha fel tudja tenni valahova, http-vel tudom leszedni.
Hali
venemberSzia!
1. Az elemlámpa nem csinált semmit, nem írta ki később, hogy nem elérhető az oldal, időtúllépés, vagy bármit?
Milyen oprendszered van, vénember? A cégben nem kérdezted meg a rendszergazda bácsiktól, hogy az FTP tiltva van-e a tűzfalon? Otthon ki telepítette a rendszeredet? Hozzányúlt valaki, tehát mondjuk egy cégben telepített notebook-ot használsz otthon betárcsázásra?
A biztonság füllel kapcsolatban légy szíves, egyelőre csak terepszemleként, a registryben keress rá a következő szóra: nosecuritytab. Találsz-e ilyet, és ha igen hol? Nem kell legépelni ám, rákattintasz jobb gombbal a kulcsra, ahol találtál egy ilyet, és ott válaszd azt, hogy Copy Key Name, így az elérési útja a vágólapra kerül, ahonnét aztán szépen be tudod nekem ide másolni, ha találtál ilyet valahol :) -
törölt tag
Kínomban már ide írtam... de akkor megpróbálom még egyszer. Az az érdekes, hogy próbáltam teljesen máshonnét is (nem csak a saját géemről), és ott sem ment.
Hogy mit lehetne rajta elrontani, azt nem tudom. Kell név, e-mail meg opcionális kitöltések és OK. De nálam az csak azt a szép fehér lapot nyomja..Mi újság, Khalox? Jutottál valamire? Ugye jól értettem, hogy a forum.index.hu-ról beszéltél? A tűzfalat ha esetleg lelövöd addig míg próbálkozol?
-
törölt tag
Szia Khalox!
Biztos hogy mindent jól csinálsz? Képzeld, én most regisztráltam egy teszt-user-t, és minden rendben lezajlott. A regisztráció után kell még várni fél órát, hogy hozzá lehessen szólni, de az említett szép fehér üres lapnak nyomát se látom :( Ha újraindítanád a géped esetleg? Hm? -
törölt tag
Hurrá! :) Újra 15 topic látszik! Köszönjük szépen :DD Boldog karácsonyt!
-
törölt tag
-
törölt tag
Na, miért csak az utolsó hat legfrissebb topic látszik? Így most még több lesz az e szavakat tartalmazó hozzászólás: ''topicfelhozás'', ''up'', stb. :O
-
törölt tag
Ehh, biztos vagy benne, hogy megbántottad? Mert a nők gyakran szeretik jáccani a sértődöttet, csak hogy elérjenek valamit... (nagy színészek, az biztos)
:(
-
törölt tag
Skacok, nagyon tuti most itt, (Pécs) esik a hó 1000L. Most jöttem haza, némi sörrel volt találkozóm :DDD)
Csendpenge, egészségedre! :D
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül Budapesten egy nagyobbacska vállalatot (50 gép fölött), amelyikhez keresnek egy szoftveres (M$), kicsit hardveres, hálózatos, tanulni és fejlődni vágyó lelkes munkatársat, nagy tapasztalattal, és kevés papírral? Az se érdekel, ha közalkalmazotti a fizetés, csak legyen fullosan bejelentett az állás, és ne legyen egy s*ggfej, emberi méltóságot semmibevevő, beképzelt, önző, sz*métl*da a főnök.
Köszike,
tsibe
Off
El vagyok keseredve :O
On
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fujifilm X
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rég várt frissítést kap az Android tárcsázója
- LED világítás a lakásban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventilátor bazár /LIAN LI/NZXT/PHANTEKS/CORSAIR/MSI/ZALMAN/120MM/140MM/CSOMAGOK/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Ducky One 3 Pure White/PBT/DE/Cherry RGB Silent Red switch (Space nem működik)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest