- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
-
Bagoly
senior tag
-
Bagoly
senior tag
Tóthjózsef: Ha idetalálsz jelezd.
-
Bagoly
senior tag
-
Bagoly
senior tag
Nem jó!
Valakinek közben nagyarccal feszíteni kell egy webkamera előtt, különben nem jön le, hogy mennyire vágjuk az újratelepítéses témát.
Meg néha gyengébbnél gyengébb poénokat ellőni. (Nimródot már rég láttam :DDD) -
Bagoly
senior tag
-
Bagoly
senior tag
-
Bagoly
senior tag
Ez a Kristóf valami sógór-koma alapon van ott, vagy azért, mert így ért az informatikához.....:DDD (vajon kit kellett erről meggyőzni..?)
-
Bagoly
senior tag
-
Bagoly
senior tag
-
Bagoly
senior tag
-
Bagoly
senior tag
Nem akartam felhozni azt a bizonyos topikot, de:
Benéztem a szoftveres fórumokhoz és mindenhol csak Tsibe nevét látom......
Rádöbbentem, hogy nem fogom kibírni, hogy ne dícsérjelek tsibe, úgyhogy:
kivételezést kérek! ;] -
Bagoly
senior tag
-
Bagoly
senior tag
-
Bagoly
senior tag
-
Bagoly
senior tag
Nem tudommi zavar jobban:
Az, hogy mindenért (apró-cseprő dolgokért, de isten ments, hogy én ítéljem meg a problémáid súlyát) új topikot nyitsz, vagy az, hogy más ''eladó konfig''-os topikjának a közepén benyögöd, hogy neked meg egy 2.4-es p4-ed van.....:(
Most komolyan csak engem zavar? -
Bagoly
senior tag
-
Bagoly
senior tag
-
Bagoly
senior tag
-
Bagoly
senior tag
-
Bagoly
senior tag
-
Bagoly
senior tag
köszi-köszi mindenkinek (tsibének csak egy :) ).
Na kajálok, azt megnézem a topikokat... -
Bagoly
senior tag
Gyerekek: a lécci segítsetek fiúkos topik olvasása után jöttem át ide, megkérdezni Den-t, hogy ki a fene ez az ÉDI, meg mi is van most vele. Ott ugyanis Den ráismert valakire (na ezt nem tudom, hogy kire), aki ''csúnyafiú'' volt.
Nem vagyok egy ''mindenrőltudnomkell'' típus, de lassan már paranoiás leszek a sok félreértéstől......:)
Most mi volt akkor? -
Bagoly
senior tag
Ki ez a számítógép gyilkos? Mi van vele......
Sajna csak ritkán ph-zok a vizsgaidőszak miatt.
Valaki írjon már egy linket pls, hol a ''gyilkosos'' topik (vagy mi...) -
Bagoly
senior tag
Lassan már blokádot képezhetünk. Nagy transzparensekkel felvonulva. :DDD.
-
Bagoly
senior tag
Den: Furdal a kiváncsiság....:)
Szóval mi is volt a helyzet a ''segítsetek lécci fiúk''-nál? -
Bagoly
senior tag
Te dumálsz itt öcsém. Néha az a pár soros kis tanács amit adsz, az is nulla. Nagyon kis ember vagy te itt, úgyhogy húzd meg magad! Örülj, hogy nem moderálják az ócska tanácsaidat.
(na talán sikerült bebetonozni tsibét :) ) -
Bagoly
senior tag
-
Bagoly
senior tag
-
Bagoly
senior tag
namostan akkormég elmondanám, hogy a gépre nem lehet programot installálni és minden hálózati bejelentkezésnél elindul valami, ami még a tüdőlebenyedbe is belenéz... szvsz lehet, hogy te írnál valamit, de csak addig, amíg a kommanósok nem mondják, hogy ejnyebejnye...
volt itten olyan dolgozó, aki feltett a hirdetőtáblára egy üzenetet reggel és délután már nem volt a cégnél... :((1984 :(
Az életben nem dolgoznék ilyen gané embereknek. -
Bagoly
senior tag
Olyan változatot keresek, amin a fater is látszik (amikor próbálja menteni a ''befektetés'' még totálisabb beégését). Ha valaki látott ilyet, dobjon már be egy linket! Há magyarok vagyunk, vagy nem?.....(jaja, magyarok :DDD )
-
Bagoly
senior tag
Gyerekek az iglo-s cikkhez akartam hozászólni, azt nekem sincs jogosultságom.
Ennek racionális :)) oka van, vagy csak bug?
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest