Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Nos, voltam az Optiformban... Zárás előtt estem be 10 perccel, patakokban folyó vízzel a homlokomon, csatakosan (Újpest - iPon, iPon - Optiform, bringával...). Furcsán néztek, de szerencsére volt nekik rakin 18-105 AF-S DX Nikkor.

Majd lövök vele pár tesztképet, ha érdekel valakit. A CA-ra vagyok leginkább kíváncsi, napos időben, beszűrődő sugaraknál talán az a legkritikusabb.
MOD.: A másik úriember az Optiformban az eladópult mögött egy vevővel beszélgetett. A vevőn látszott, hogy vérnikonos. A Sigma obik 3 éves gariját beszélték. Az volt a téma, hogy hiába a 3 év, ha olvad, törik, kopik, stb. és állandóan szervizbe jár vele a vásárló. Nos én ezzel nagyon nem értettem egyet, Sigma obi sem gagyi mind, viszont érdemes utánaolvasni vásárlás előtt. További általánosításba is bocsátkoztak: a Sigma objektívek fele árukkal kelletik magukat. Van olyan obijuk, ami drágább az ekvivalens Canon vagy Nikon típusnál. Véleményetek eben a témában?
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB RAM 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest