- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Nos, voltam az Optiformban... Zárás előtt estem be 10 perccel, patakokban folyó vízzel a homlokomon, csatakosan (Újpest - iPon, iPon - Optiform, bringával...). Furcsán néztek, de szerencsére volt nekik rakin 18-105 AF-S DX Nikkor.

Majd lövök vele pár tesztképet, ha érdekel valakit. A CA-ra vagyok leginkább kíváncsi, napos időben, beszűrődő sugaraknál talán az a legkritikusabb.
MOD.: A másik úriember az Optiformban az eladópult mögött egy vevővel beszélgetett. A vevőn látszott, hogy vérnikonos. A Sigma obik 3 éves gariját beszélték. Az volt a téma, hogy hiába a 3 év, ha olvad, törik, kopik, stb. és állandóan szervizbe jár vele a vásárló. Nos én ezzel nagyon nem értettem egyet, Sigma obi sem gagyi mind, viszont érdemes utánaolvasni vásárlás előtt. További általánosításba is bocsátkoztak: a Sigma objektívek fele árukkal kelletik magukat. Van olyan obijuk, ami drágább az ekvivalens Canon vagy Nikon típusnál. Véleményetek eben a témában?
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Eladó Lumix DC - G9
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest