Hirdetés
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ez szerencse kérdése. Mikor hogy csúszik be az vámon. Úgy néz ki, hogy hamarosan újra tesztelni fogom a rendszert egy használt cuccal, Ausztráliából ha még meglesz, mire összejön a pénz rá, akkor le is csapok rá. Nem objektív, de nem is olcsó kb 100AUD holmiról van szó. Ha nem felejtem el, megírom, hogy átment, vagy elvámolták.
Szerintem más oka lehetett, hogy elvámoltak, éspedig az, hogy hiába vettem használtként, most néztem vissza a vásárlási listán, több száz holmit hirdet, tehát kereskedő. És így érthető, hogy vámköteles. Magánszemélyként nem tudom, hogy működik, de utána fogok most már nézni, mert felkeltette a figyelmem
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyáron jön a S.T.A.L.K.E.R. 2 első nagy sztori DLC-je, a Cost of Hope
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Starlink
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Steam topic
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- GAMER PC! i9-9900K / RTX 3070 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest