- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ez szerencse kérdése. Mikor hogy csúszik be az vámon. Úgy néz ki, hogy hamarosan újra tesztelni fogom a rendszert egy használt cuccal, Ausztráliából ha még meglesz, mire összejön a pénz rá, akkor le is csapok rá. Nem objektív, de nem is olcsó kb 100AUD holmiról van szó. Ha nem felejtem el, megírom, hogy átment, vagy elvámolták.
Szerintem más oka lehetett, hogy elvámoltak, éspedig az, hogy hiába vettem használtként, most néztem vissza a vásárlási listán, több száz holmit hirdet, tehát kereskedő. És így érthető, hogy vámköteles. Magánszemélyként nem tudom, hogy működik, de utána fogok most már nézni, mert felkeltette a figyelmem
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Arc Raiders
- PayPal
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4678
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest