- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Ugye azt tudod, hogy nem csak az 50-es obi lesz ekv 75 mm az esetedben, hanem a 35 is ekv 52.5?
Szerintem teljesen feleslegesek ezek a zoomok a fix 35 és a kitobi közé. Én anno azért váltam meg a 35 1.8G-től, mert ott volt mellette a Tamron 17-50 f2.8. Azonos gyutávon az emberek nagy része nem látott különbséget a készülő fotók között, így maradt a zoom.
Szvsz vagy ezek a fix fényerős zumok, vagy a már meglévő kitobid+Nikkor 35.Továbbá a 35-ös nem portréobi, hanem DX-en egy általános látószöget adó optika.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged