Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Zaied: Mi az a kis izé a vezeték nélküli egér dobozában?
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaForce
csendes tag
Sziasztok. A napokban szereztem be magamnak egy Sony Alpha 6000 típusú gépet az alap 16-50mm obival. Szeretném leszögezni így az elején, hogy teljesen amatőr vagyok a fotózás terén és azért ezt a gépet választottam, mert szinte mindene adott ahhoz, hogy a későbbiekben, azért komolyabb képeket is tudjak készíteni vele. Amire nekem elsősorban kellene objektív az 2, vagy max 3 téma. Természetesen szeretném vele fotózni a kisfiamat, amire azt hiszem, hogy tökéletesen megfelel talán a fent említett objektív. A második téma ami érdekel, a késő délutáni naplementés időszak, amikor a távoli hegyekre lecsapó villámokat tudnám fotózni állványról. Ehhez keresnék egy objektívet, illetve kellene egy ajánlat "utazó objektívre", amit magammal tudnék vinni kirándulásokra. 18-105, 18-200 mm obikat néztem erre a célra, de nem tudok dönteni mivel sajnos nem értek hozzá eléggé.
Emellett nem vagyok tisztában vele, hogy mennyire ajánlott, vagy nem ajánlott használt objektívet venni, illetve mire érdemes odafigyelni, ha mégis egy használt mellett döntenék? Az objektívre szánt keretem darabonként max 500 euró ~ 150.000 Ft lenne, de jobban örülnék jelenleg olcsóbb ajánlatokra, amíg egyáltalán elsajátítom a fotózás alapjait és eldöntöm, hogy konkrétan milyen téma is ami leginkább érdekel. Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest