Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Damage

senior tag

Sigma 18-35 F1,8 ART objektív sztori folytatás:
    Visszamentem a boltba kedd délután. Kipróbáltam a harmadik (elméletileg kipróbált, jó) objektívet. Mondanom sem kell, hogy szintén front focus. Már én éreztem magam kellemetlenül, emiatt megkértem az eladót, hogy próbálja ki ő is, de ne az én vázammal! Leemelt egy 70D-t (én is ezt a vázat használom többek közt) és rátette a lencsét. Kint a bolt előtt valamelyik képnél több méteres (!!!), más képeknél 1-1,5 méteres front focus-t produkált a saját vázukkal is! Felkerestem a Sigma hivatalos magyar forgalmazóját, ahol nagyon korrekten álltak a problémámhoz, tényleg segítőkészek voltak!
    Kérdezhetné a legtöbb ember, hogy miért nem kértem vissza azonnal a pénzt. Nekem nem az ára kell, hanem egy működőképes darab ebből a szériából!
    Most ott tart az egész, hogy leadtam náluk (hivatalos forgalmazó) az objektívet (mivel nekem a szerviz febr. 14. napjára tudott legkorábban időpontot adni) és elvileg ezen a héten beállítják a lencsén a fókuszt. Remélem ezen a héten egy működőképes objektívet tarthatok majd a kezemben! Utána töltöm a teszt képeket.

Új hozzászólás Aktív témák