Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
Sigma 18-35 F1,8 ART objektív sztori folytatás:
Visszamentem a boltba kedd délután. Kipróbáltam a harmadik (elméletileg kipróbált, jó) objektívet. Mondanom sem kell, hogy szintén front focus. Már én éreztem magam kellemetlenül, emiatt megkértem az eladót, hogy próbálja ki ő is, de ne az én vázammal! Leemelt egy 70D-t (én is ezt a vázat használom többek közt) és rátette a lencsét. Kint a bolt előtt valamelyik képnél több méteres (!!!), más képeknél 1-1,5 méteres front focus-t produkált a saját vázukkal is! Felkerestem a Sigma hivatalos magyar forgalmazóját, ahol nagyon korrekten álltak a problémámhoz, tényleg segítőkészek voltak!
Kérdezhetné a legtöbb ember, hogy miért nem kértem vissza azonnal a pénzt. Nekem nem az ára kell, hanem egy működőképes darab ebből a szériából!
Most ott tart az egész, hogy leadtam náluk (hivatalos forgalmazó) az objektívet (mivel nekem a szerviz febr. 14. napjára tudott legkorábban időpontot adni) és elvileg ezen a héten beállítják a lencsén a fókuszt. Remélem ezen a héten egy működőképes objektívet tarthatok majd a kezemben! Utána töltöm a teszt képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest