Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: My Art II.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
válasz
aleister
üzenetére
Bocs,ha megbántottalak,de hogyne húztam volna föl magam,mikor pár óra alatt ekkora eltérés lesz valami X-akta folytán
...
Az meg,hogy rinyálok a magyar gerinctelen kereskedelem miatt,sztem teljesen jogos.Sajna nem csak én vagyok ezzel így.
Nomeg nem árt azért tudni,hogy vannak olcsóbb helyek is,mert nem mindenki olyan szűk látokörű,hogy itthon vegyen mindent.
Úgy gondolom,hogy majd 200k-s eltérés már nem a forint romlása miatt bekövetkezett árrés,hanem a kereskedők gátlástalan üzlete.
Sajnos itt tartunk.
Akkor sem fogok itthon venni ennyiért obit,ha fejreállsz.Főleg ilyen kereskedői hozzáállás mellett.
Igazából a 390-re azt mondtam,hogy oké,ennyiért mehet a dolog...Még az a 30k mínusz a kinti árhoz belefért volna...de ez.....
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NBA és kosárlabda topic
- BMW topik
- Hogwarts Legacy teszt
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...