- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Alakul, alakul. A konfig fobb parameterei mar kialakultak a fejemben, max az egyes hw elemek gyartoiban lehet elteres, meg remelem hgoy mennek itt is le az arak. Szeptemberben biztos nem meg, mert egy csomo mindent kell vennunk a kecoba, de legkesobb oktober kozepen, fizeteskor beujjitok..
-
Balinov
titán
sult pityokat? nemaa...azt hittem az az irek nemzeti kajaja...fetasajtos, olivabogyos,paradicsomos salata gorog salataontettel....es ez agyonbasszva sultkrumplival..
ez kb olyan, mint itt a kedvenc csipsz az a sos es ECETES (salt and vinegar) izesitesu csipsz...hat, olyan mint a hatramenes..
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Haat..
Kaja: speci ir kajabol en nem sokat ettem idaig, ami pipat kapott:
- Fish & Chips. 6.50-ert kapsz egy akkora adag finom sultkrumplit valaszthato ontettel es egy saccra 30-40dkg-os tokehalat kirantva finom bundaban, hogy az en etvagyammal es testsulyommal ha ehes is vagyok eleg.
-Fisherman's Pie. ez szinten halas kaja, par halfile egy jenai tal aljaba, ra mirelit garnelabol egy keves, sok cheddar sajt es a tetejere krumplipure es reszeltsajt. Ez odabasz rendesen
- Shepeard's Pie: milano alap szeruseg sok,es finom hagymaval rajta krumplipure es igy egybe megsutve. Ilyet csak mirelitbe ettem meg csak, de az 99cent, es olyan kurva finom, hogy ihaj.
Vera ahol dolgzik noverotthonban, ott kapnak reggelit,ebedet es kajat a dolgozok is, ugyanazt, mint a gondozott, nyugalmazott papok. Ilyeneket mesel, hogy currys csirke, lazac steak, sult barany, muffinok, es a tobbi.
Teny es valo, mas a kaja, de okosan meg lehet ugyanazt a kontinentalis kajat venni, enni es fozni, mint otthon (hala a magyar,litvan, lengyel boltoknak, lengyelek tejfele peldaul beszaras milyen jo, multkor bevagtam magaban egy 450g-osat..igaz, utana nem volt gondom a szorulasra) Fogyni mindketten fogytunk, en a 118kg-os erkezeskori tokesulyommal szemben mar epp csak 105 vagyok, csusznak is rendesen az otthoni gatyaim..Persze ez a sok gyaloglas , nomeg a kezdeti stresszeles miatt is lehet.
Idojaras: hat, az olyan, amilyen. Aki masra szamitott, mint ami itt fogadta az valszeg nem tajekozodott eloszor. Kb masfel honap alatt nagyjabol akklimatizalodtunk, utana mar nem volt gond a 21fokba felturt farmernaciban apalykor a tengerparti homokba tollasozni.meg a vizbe is belegazoltunk. Egyebkent tenyleg remes tud lenni neha, koszonhetoen az eszaki fekvesnek meg a Golf aramlatnak.
Irek: 2 fajta van, az intelektualis, muvelt es normalis fajta, mint amilyenek az ir kollegaim is.Ezek baratsagosak, onzetlenul segitokeszek, vidamak es jo veluk dumalni. Az utca emberenek nagy resze is ilyen, meg ha nem is a Trinity College-ben tanit.Szal ezekkel jol ki lehet jonni. A masik resze, az az utcai irnek mondott, aki bizony olyan, ha nem olyanabb, mint amit a baratod is leirt. Sut le roluk a sotetseg. mondhatni olyan sotet nemelyik (fiuk,lanyok vegyesen), hogy ejjel a kutya mellejuk harapna. Mi itt csak szurkemelegitosnek hivjuk , mert a sportoutletekben szarerhugyer kaphato tomegcucc sportcuccokban jarnak. Sok a drogos, alkesz is, nemhiaba, mert ugye egy generacionyi ido toredeke alatt szakadt rajuk az a jolet, amiert feltehetoleg a bevandorlok tobbsege dolgozott meg).
Szoval mi igy latjuk.
Bali -
Balinov
titán
Azt tudom, hogy lehet, mert nem egy szines neves csokat latok a szerokon.
Szerver: en mar nem is tudom, az biztos, hogy Lorenzo kollega berelt egy kisebb privat szervert, amin kapcsolhato a COD4/COD2 (meg majd a cod5, ha kijon).
gepvasarlas projekt halad, nezegetem,tajekozodom, nyalat csorgatom egyenlore. A lakasvaltas most fontosabb, majd oktoberben valszeg. Addig meg gozerovel cod2-zes ill. Lost nezegetes..
-
Balinov
titán
Ugyanigy voltam, egesz ideut alatt nem voltam szarul, csak valami lapango idegesseg volt rajtam. Ugyanilyen 737-800-assal jottunk mi is, csak Ryanairre volt festve, meg gondolom a fapados mindenuknek elegetteve a labter is qrva keves volt. AerLingussal Pragaba egy kb ugyanekkora kapacitasu AirBussal repultunk, na, ott boven elfertem a 110kg/183cm-el.
A nyaralas, maga milyen volt?
-
SipiBcs
őstag
Nekem amiatt tetszett, bocs 1 picit ego leszek, hogy a fragjeim száma alig maradt el az első pályán a tiedtől!
.....okok... tudom... plantra játszák...
A 2. pályát a részemről nem kommmentelem, az nagyon nem ment.
Ügyes volt az ellen, kidolgozott taktikával! Bárhova álltál, ha megtudták hol vagy, rögtön ketten rádrusholtak! Fedezték 1mást, pontosak voltak. Nem klasszisokkal jobb játékot képviseltek, csak összeszedettebb volt a játékuk.
Mikor indul a repcsi?? Zabszem? Már nem csúszik be??
-
BandiHUN
veterán
a cod4-en is én eddig a legdurvábbakat origin láttam,olyan szerókon,amiket a cod4 saját keresőjével kerestem....tegnap volt ezen a riflésen is egy csávó,akit egymás után 4x lőttem meg,semmi,a következő respawn után megkerestem,akkor 3x-ra semmi,aztán ki is lépett...mondjuk rosszabbra számitottam,az ilyen szerókat,ahová azért kell skill+mapismeret,meg a darálósokat szeretik az aimosok
itt lehet frenkizni ugye...
-
-
kerlac
őstag
ezért is gondolkodom a 4870-en inkább, bár az meg +37k. nézem még a 9800 GX2-t, amiből szintén az MSI (amit utálok ezek után) és az XFX (ezt nem is ismerem) gyártóé fizethető meg 70k körüli áron, a márkásabbak 100 körül vannak.
szó sincs levásárlásról, ők szépen megveszik tőlem a használt buherált 8800GT-met, én meg veszek új, garis, szűz 4870-et tőlük. csakis így. használt kártyát én nem veszek, de ezzel a sz** GT-vel sem akarok többet bajlódni.
-
gyerpi
aktív tag
én voltam, igaz TS-en nem voltam, de kb. 1/2 8-tól puboltam valami cseh szerveren mivel a NYEV üres volt, de utána átmentem a NYEV-re SIPI-veô és utána te
nekem már este 10 óra után elég későn van a WAR-hoz mert másnap reggel meló
ma is leszek és ha gondoljátok warozhatunk is -
BandiHUN
veterán
ne félj a reüléstől,nem gáz!kicsi gyorsulás az elején,de az sem forma 1,utána fura lesz,hogy ferdén vagy,ahogy emelkedik a gép,de ennyi.talán a legrosszabb az,hogy emelkedéskor folyamatosan csökken a légnyomás,kb.20percig sokat fogsz nyelni,hogy ne duguljon be a füled...a leszállás meg teljesen egyszerű,a földetérés is nudli,alig van valami ütközés,pedig nekem már volt alkalmam Ferihegyen vihar közepén landolni,pont görögből jövet,ott az lesz a fura,hogy ha nappal szállsz le,csodálkozni fogsz,hogy milyen alacsonyan vagy már,és még ráfordul a gép a kifutóra,de ott sem lesz semmi nagyobb gáz.kicsi út amúgy görög,Thesszaloniki nekünk tokkal-vonóval állóból állóhelyzetig volt 1óra 20perc.
-
Sirandrish
legenda
nem a NYEVnek cimezen hanem Lorenzonak...
csak ő most valami olyasmit akar mondani hogy az hogy én CB-zek...és ugymond vadidegenekkel vagyok egy klánba ezzel ős vagy a NYEV károsul...Ezért irtam hogy semmi köze hozzá...
Nem is értem mit akar mondani amugy..
ez 2 külön klán..jó néha összejárunk ha egyikből nincs meg a létszám de ezen kivül miközünk egymáshoz mármint klánbéli dolgokban...de komolyan..inkább megbeszélem Boozal hogy lépjen ki és akkor ő is CSAk nyev-es marad nehogymár én huzzam szét a timet..meg ez a megy a harc a keménymaggért...ez is mi?
Ki akart elcsábitani akárkit is?
-
Sirandrish
legenda
nem értem..most az a baj hogy morgolódunk?
szerintem mindenki morgolódik...nemtudom..nekem semmi bajom nincs az ilyenekkel amíg nem írkálják be...TS-en szvsz mondhatják..engem nem zavar...De megint nemtudoom mivan itt..
eddig tök jól megvoltunk együtt...mostmeg megint az van hogy nálunk mindenki bunkó...
nemtudom megint min borult ki a bili de arról szerintem sem én sem a Blizz klán nem tehet hogy a NYEv klánból 2nél több ember mostanában nincs fent és ezért hozzánk csapódnak..
de ha ez ekkora gáz akkor nem kell közösen játszani...sőt Booz is visszamehet csak NYEVesnek..ilyen dolgokon nem akarok és nem is fogok vitatkozni...
az meg hogy kick/jelszócsere melett kurjuk ki a klánokat meg a mi dolgunk...ezért is akarunk CB-zni...ott nem lesz olyan hogy low-ot keresünk és HIGH tim jön mert ott van info a klánról...és ha LOW-ot keresek és 5:0nál még náluk 2ember halt meg 5v5 warba 1szer 2szer valószinüsitem nem low-ok..és akkor ezt akár ugy is fel lehet fogni hogy ők a bunkók...
-
BandiHUN
veterán
érdekes,amióta egy kukkot nem szólok,ha valami extra történik waron,én is megfigyeltem,hogy van másnál is hasonló "lelkesedés"...csak gondolom bizonyos szint/pozició felett ezért nincs szólva,nekem ment a duma,milyen pesszimista vagyok...bezzeg inkább azt mondanák legalább páran ilyen lelkesen,honnan kaptak...csak most már ott tart,hogy engem is zavar néha,hogy csititgatni kell az embereket.ráadásul faragatlanul van sokszor a jobb ellen kib..szva war után kickkel,szerintem azért ez is parasztság,hogy majdhogynem 1 statablaknyit se várunk(mármint a blizzard),mert kick/jelszócsere.ez sem segiti elő,hogy normális csapatok jöjjenek,azt inkább,hogy kickelt klánok ismerősei is jöjjenek megfingatni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest