- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
nem értem..most az a baj hogy morgolódunk?
szerintem mindenki morgolódik...nemtudom..nekem semmi bajom nincs az ilyenekkel amíg nem írkálják be...TS-en szvsz mondhatják..engem nem zavar...De megint nemtudoom mivan itt..
eddig tök jól megvoltunk együtt...mostmeg megint az van hogy nálunk mindenki bunkó...
nemtudom megint min borult ki a bili de arról szerintem sem én sem a Blizz klán nem tehet hogy a NYEv klánból 2nél több ember mostanában nincs fent és ezért hozzánk csapódnak..
de ha ez ekkora gáz akkor nem kell közösen játszani...sőt Booz is visszamehet csak NYEVesnek..ilyen dolgokon nem akarok és nem is fogok vitatkozni...
az meg hogy kick/jelszócsere melett kurjuk ki a klánokat meg a mi dolgunk...ezért is akarunk CB-zni...ott nem lesz olyan hogy low-ot keresünk és HIGH tim jön mert ott van info a klánról...és ha LOW-ot keresek és 5:0nál még náluk 2ember halt meg 5v5 warba 1szer 2szer valószinüsitem nem low-ok..és akkor ezt akár ugy is fel lehet fogni hogy ők a bunkók...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Építő/felújító topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Google Pixel topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- További aktív témák...
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest