- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
athomi
veterán
Ezt nem dönthetjük el helyetted.
Asszony vagy FPS? Miért ne lehetne asszony mellett néha játszani?Nyilván a játékot bizonyos korlátok közé kellene szorítanod, de azért mert vki együtt él vkivel még had csinálhasson már időnként olyan dolgokat amiket szeret (legyen ez kocsmázás a haverokkal, vagy játék a gép előtt).
-
PyroS
senior tag
-
-
BandiHUN
veterán
no igen,ebben is van valami
én is csak érdeklődöm,mert egyébként igyis-úgyis fogok egy szerót bérelni customolni,cod2-zni,csak azt akarom elkerülni,hogy ebből morgás legyen...de éppen ezért nem akarok senkire sem költséget terhelni.terv:cod2,extreme mod,k3 mod,custom mapok,zombie coop mod igény szerint.szeretnék saját magam is mapokat legalább moddolni,mondjuk nem úgy feltétlen,mint Pitbullos,inkább "hasznosabban"
nem bántás feléje...burkolt észrevétel.gondolok pl.olyanra,hogy a backlot2-höz hasonlóan bejárhatóvá tenni a mapokon minden épületet,ilyesmi.meg persze véres-hullás-horrorisztikus a zombihoz.a coopot ott is pl.lehet akár egyedül is játszani,már 2 emberrel is szórakoztató,van kihivás,ki birja tovább,és rangrendszer...kipróbáltam pl.milyen durva 400zombi ellen indulni egyedül
-
Balinov
titán
komallom en is,mint atom. csak sajna borocska nem lesz benne, nem lehet itt jofajta magyar vorosbort venni. par hete a hazassagi efvordulonkra is valami 13euros noname olasz chiantit kellett vennem, de a vegen majdnem a mosogatoba vegezte, olyan karcos volt. jo mi,annyi penzert...otthon ezert kapok a Szepasszonyvolgybe 5-6deci omuskotalyt...
nem tudjak ezek itt, mi a jo bor..meg csorikameknal Metaxa sincs...ugy kellett Pragabol egy 1l-es 5 csillagost hozni..
-
BandiHUN
veterán
bocsika,de az a szerver 20as tudtommal,nem azért lett buherálva(ami annyit takart,hogy visszakapta az eddigi 18+2 felállást,mert át volt állitva 12-re.elfelejtették,hogy azért lett cserélve a 2 szeró,mert a tied látszik az xfire-n.tehát nem volt kétségem,hogy igy a jó.),mert trükk,hanem mert úgy fizettünk érte.és légyszives hagyd abba ezt a hangvételt,a szerver használatához hozzátartozik a "buzera",akár csak a játékmódok beállitása és a pb is,aminek a jótékony hatását te is érezheted adott esetben.de az hótziher,hogy én hozzá nem nyúlok semmihez többet,csináljátok,ahogy akarjátok,ha csak ez jár érte,köszi nem,legyen más szidva érte.
-
PyroS
senior tag
-
BandiHUN
veterán
jaja,ok.
Legyen igazad.de azt is tegyük hozzá,hogyúgy csináltátok a dolgot,hogy amikor egyedül maradtam,maradt 4 ellenfél,és ez nem egy körben,hanem legalább 5ben.vagyis nagyon jó arány volt a 4 csapattárs egy ellenfél haláláért,előrementek rambózni,és ne mondd,hogy menjek plantolni,amikor ha kivételesen jön is valaki velem,akkor sem azon igyekszik,hogy magáravonja a figyelmet,hanem meglapul az ajtó másik oldalán...nem tudjátok megérteni,hogy néha ülni kéne a seggünkön,és egyszerre,egy plantot támadni mindenkinek,ha erős az ellen,úgysem lesz minden védő egy helyen.és ezt a kurva játékot bombára játsszák azért mégis,mégha akkor is vége van a körnek,ha mindenki meghal.és persze zúgolódtok,amikor belebotlunk egy erős csapatba,és nem jön be a rush,ezt is meg lehetne érteni.a hirtelen plantról is annyit,hogy volt épp elég olyan is,simán megoldotta egy sorozat vagy granyó,hurrá.főleghogy hullottatok,mint a legyek.ennyi.sorry ha valamit nem csináltam jól szerinted,ne bántsuk egymást,utána nyertünk is wart,crossfire-n meg sz@rrá lőttem mindenkit,plantoltam,ez van.nem ismerjük a kurva mapot,gyakorolni kell,ennyi.nyomni kell pubon,háziwarban,hogy kitaláljunk valamit.és úgy sétálok,ahogy kedvem tartja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NiMH akkumulátor
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- Eladó Belépő szintű gamer PC
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest