Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- potyautas: Másik küldetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Ja. Igy jártam már én is párszor, hogy felmentem még anno saját szerverünkre, és húzzak el, mert ők szeretnének játszani. Mondom kapjatok már fejetekhez....
Meg egyszer mikor Booz szerverék konfigoltam, na mondom vannak fent 2-en, felnézek. 3 mp múlva szavazás indult ellenem. Pislogtam csak. Arra sem volt időm hogy megkérdezzem miért vagyok nekik ellenszenves.!? Miniadminból már vágtam is őket ki a picsába.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- XBOX 360 + Kinect 500GB HDD + 2db. gyári kontroller 111db. játék telepítve
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Abit alaplapos Tricod házas Retro számítógép 2004-ből és hardver csomag
- PS5 dualsense kontroller hibátlan
- 2 db Xbox One kontroller Venom akkuval
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest