- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kempingezés és sátrazás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bambano: Bambanő háza tája
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Életem első bann-ja volt, ami még csak nem is végleges, csupán 2 órás a lehiggadás érdekében. Nem hiszem, hogy normális dolog más szerverére felmenni és szemetelni a közöst azzal, hogy az egyik admin csal. Nem tudom ki hogy vagy vele, de én nem szoktam a "szomszéd kertjét teleszarni".
Részemről a bannt jogosnak érzem, most is megtenném! Nyugodtan kövezzen meg aki nem ért velem egyet.
Ezután gondoltam meg lehetne vitatni a történteket a másik klán tagjával is, de ő ezt türhetetlen stílusban tette, így takarítattam.Egyébként addig élveztem a játékot míg nem irkáltak be. Igen, más is dünnyögött, csak sokkal finomabban, így nem szóltam érte. A játék nem erről szól....vagyis nem erről kellene. Sztem sok ember nem is tudja miért játszik. El tudom képzelni a feszengő fejeket a monitor előtt.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Mondjuk én tegnap fennt se voltam amikor ez történt.De Hunornak szerintem meg volt az oka amikért bannolta Zee-t.Nekem se esne jól ha a "saját" szerón szidnának.Egyszer kétszer engem is szidtak és lecsítereztek
más szeróján,oda nem is megyek többet.De szerintem kell a rend a szerverre.Legközelebb talán Zee is meggondolja,hogy ne káromkodjon.Ha még egyáltalán vissza jön a szerverre.Gondolom ő is ezt tette volna ha az ő szerójukon valaki őt szidta volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hegesztés topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest