Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Ja. Igy jártam már én is párszor, hogy felmentem még anno saját szerverünkre, és húzzak el, mert ők szeretnének játszani. Mondom kapjatok már fejetekhez....
Meg egyszer mikor Booz szerverék konfigoltam, na mondom vannak fent 2-en, felnézek. 3 mp múlva szavazás indult ellenem. Pislogtam csak. Arra sem volt időm hogy megkérdezzem miért vagyok nekik ellenszenves.!? Miniadminból már vágtam is őket ki a picsába.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Playstation Portable PSP gépek 24 990Ft-tól! Fat/Slim IPS Kijelző, CFW, Új akksik!
- Asztali PC , R7 3800X , RTX 3070 Ti , 16GB RAM , 1TB SSD
- ASUS brand PC régi játékokhoz (Pentium D 2.8ghz, 1GB DDR2, 7200GS, 160GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest