- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #5878 üzenetére
egyesek megengedtek maguknak olyan dolgokat,amiket másnak zavarónak vettek,szóvátettem,nem tetszett nekik,meg én sem,igy ennyi.lehet örülni.akinek hiányzom,annak sorry,akinek meg nem,az tehet amúgyis egy szivességet...egyelőre várom a cod5 linuxos szerveroldali megjelenését,mert már meg van rendelve a 26os cod5 szerver,oda szeretnék egy normális csapatot,ha összejön,ráuntam a cod4-re,mert a pub lósz...t sem ér,a cod5 zombija/coopja nagyon élvezetes,jobb,mint a cod4 hasonló modjai,+vettem egy left4deadet,ami szerintem minden codos zombisnak kötelező darab,és igy elvagyok.a war persze hiányzik,meg párótok társasága,de bizonyos emberek stilusa nagyon nem.ennyi.ha lesz cod5 szerver,remélem összefutunk majd még
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest