- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #5878 üzenetére
egyesek megengedtek maguknak olyan dolgokat,amiket másnak zavarónak vettek,szóvátettem,nem tetszett nekik,meg én sem,igy ennyi.lehet örülni.akinek hiányzom,annak sorry,akinek meg nem,az tehet amúgyis egy szivességet...egyelőre várom a cod5 linuxos szerveroldali megjelenését,mert már meg van rendelve a 26os cod5 szerver,oda szeretnék egy normális csapatot,ha összejön,ráuntam a cod4-re,mert a pub lósz...t sem ér,a cod5 zombija/coopja nagyon élvezetes,jobb,mint a cod4 hasonló modjai,+vettem egy left4deadet,ami szerintem minden codos zombisnak kötelező darab,és igy elvagyok.a war persze hiányzik,meg párótok társasága,de bizonyos emberek stilusa nagyon nem.ennyi.ha lesz cod5 szerver,remélem összefutunk majd még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest