- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
végülis azok a modok sem rosszak...a novemberdobby-t szerettem,csak kár,hogy a zombik special-ját nehéz előhozni,nem hat messzire,a jumpok meg azért pár mapon nagyon nagy előnyt adnak a szerencséseknek.a cod5 tartalmazna jó kis alapot,rendes karaktermodellt,stb,de nagyon visszafogja a dolgot,hogy még nincs linuxos szerveroldali,igy tudtommal pl.Magyarországon nem is lehet,csak előrendelésben szervert bérelni,és a 70ft-osok sem játszhatnak együtt az origisekkel.ha lesz linux,tuti változni fog,de szerintem kifejezetten a karácsonyi vásárlási hullámot akarták meglovagolni,hogy ne az legyen,mint a többi cod-nál,vagyis hogy tulképp pénzkidobás volt megvenni,egy szerencsésen generált key simán megfelel a legtöbb embernek a mai napig.én azért reménykedem,hogy még idén lesz a linuxból valami,állitólag már csak az activisionnak kellene engedélyezni,kész van.akinek meg komolyabban bejön a zombi,ott a left 4 dead,nagyon jó és hangulatos,csak drága ahhoz képest,hogy gyakorlatilag egy normálisan megcsinált half life 2 mod felturbózva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Google Chromecast topic
- Videó stream letöltése
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Futás, futópályák
- POe switch, Normál switch és Telekomos router
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest