Hirdetés
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
tegnap nagyon nem ment
biztos füles is tesz mert a másik szervízben van vagyis a haver javítja ( sikerült tönkre vágni - véletlenül mikor raktam volna fel nem vettem észre, hogy a drót a szék lába alatt van rántottam egyet rajta és az összes drót kiszakadt a fülesből
- de állítólag meglehet csinálni) ennek a mostaninak ami a régi volt a bal hangszórója kipurcant és nem hallok semmit vele vagy alig
én is megyek csütörtöktől a Tiszára - Tiszafüredre rándulni
úgy hogy nem leszek min. vasárnapig, de lehet csak jövő hét csütörtökön leszek majd elválik
NYEV: meg kéne beszélni akkor mi lesz a 12-es szeróval mert szeptember 1-én lejár - vagy meg kéne szüntetni vagy az Obinettől bérelni, hogy lehessen rajta cod2-őt is játszani
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245K + TeamGroup Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Új Bontatlan Xbox Series X 1TB 2év gyártói gar! + Beszámítás (apple cuccok)
- Google Pixel 10 Pro XL 5G 256GB Jédezöld, 2 Év Garancia, Független, Használt, 3 hónapos
- Simagic P-2000 100nm hidraulikus sim racing pedal + haptic motorok
- Ujabb Prémium ólacska INGYEN MPL-el Phanteks XT PRO ULTRA
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
- de állítólag meglehet csinálni) ennek a mostaninak ami a régi volt a bal hangszórója kipurcant és nem hallok semmit vele vagy alig